červenec 2010

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4066
27.11.09 13:35

Holky jak se vytváří ten metřík co tam máte jako podpis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.11.09 13:41

najdeš si stránku např.http://daisypath.com/ nebo http://lilypie.com/ zvolíš si kategorii, najdeš si metřík, upravíš si to pak tady na emiminu úplně nahoře vedle odhlásit máš nastavení, tam klikneš, pak tam máš podpis uživatele v diskuzi a sem zkopíruješ ten kod vytvořeného metříku, já jsem kopírovala kod, kde bylo UBBCODE, tak takhle nějak, zrovna jsem to celý odpoledne zkoumala jak se to dělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.09 13:45

ahojky, předně gratuluju Cvalenko ke kontrole a příště už určitě bude bít srdíčko…

jinak posílám užitečné odkazy…

http://tehotenskakalkulacka.cz/

http://www.miminko.com/modules.php?…

kde stačí zadat datum PM a pak si můžete počíst, jak zrovna mimi vypadá, co se vyvíjí a tak…

Teru

• Citovat
  • Upravit
macicek111
27.11.09 13:57

Teru, bezva, to se šikne… :palec:

Já mám taky jedny hezký stránečky, jestli chcete někdo mrknout www.bonella.cz Taky jsou tam hezky popsané jednotlivé týdny těhu, vysvětlená průkazka (zkratky, co jsou v ní obsažené), seznam a hodnocení porodnic, příznaky a asi nejvíc se mi líbí popis jednotlivých trimestrů z pohledu miminka, to jsem se fakt zasmála… :mrgreen: Je to v levým sloupečku na konci.

• Citovat
  • Upravit
17581
27.11.09 14:22
macicek111 píše:
Teru, bezva, to se šikne… :palec:Já mám taky jedny hezký stránečky, jestli chcete někdo mrknout www.bonella.cz Taky jsou tam hezky popsané jednotlivé týdny těhu, vysvětlená průkazka (zkratky, co jsou v ní obsažené), seznam a hodnocení porodnic, příznaky a asi nejvíc se mi líbí popis jednotlivých trimestrů z pohledu miminka, to jsem se fakt zasmála… :mrgreen: Je to v levým sloupečku na konci.

jé, to je báječný, hned jsem se dojala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
27.11.09 14:26

Krásný, viď? Úplně jsem si představovala to moje, jak ke mně takhle mluví… :-D

• Citovat
  • Upravit
17581
27.11.09 14:37

přesně, člověku vůbec nedochází, co všechno ten malinkatej tvoreček vnímá :dance: ale dojímám se i u Kdopak to mluví, co teď zase po letech dávají v TV :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
27.11.09 15:32

Hurááá, už mám taky metřík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.11.09 16:12

Wewik, hezkej metřík a holky fakt moc dík za podporu Normálně já prosala odpoledne a stejně jsem ospalá jak kdybych tejden nespala… Chci jít ale vařit…
Já mám pleť antina neantina jak puberťák, ale já to mám z jinýho důvodu, roky si do toho svýho ksichtu děsně reju. Je to jako kousání nehtů, už mě to štve a nevim co s tim, nebejt toho, mám to hezounký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.11.09 16:14

A co se týče účasti chlapa na KO. Dneska se mnou manžel byl a když mě šel doktor dělat vaginální USG, poslal ho do čekárny. Ozvala jsem se, že mě to nevadí, když tam zůstane a doktor nahodil takový ty roztomilý psí oči a protaženě řikal- Když já jsem z toho nějakej tóó… :lol: Takže se Pepa přišel podívat až na hotovou fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
27.11.09 16:27

mám dotaz: mamka mě začala strašit prasečí chřipkou a doporučuje mi zůstat na nemocenské… teď jí mám na nohu, v pondělí můžu zahrát, že mě ještě bolí a asi by mi ji prodloužili, pak by mi ji asi dal gyn… když já úplně nevím, jestli to není panika… taky se mi nechce být celou zimu doma… fakt ale je, že už se taky trochu bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.11.09 16:39

Myslim si, že to není panika… Nejde jen o tu prasečí. Chytit i normální, může to být pro miminko fatální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
27.11.09 16:59

ale co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.11.09 17:04

Vždyť jsi psala, že teď jsi na marodce, kterou si mlžeš prodloužit a dneska zpravidla gynekologové nemaj problém, když se s nima domluvíš, aby tě nechal jako na rizikovém těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
27.11.09 21:57

Ahoj Holky.Cvalenko gratluji ke kontrole.ja jdu až v pondělí už se nemužu dočkat.Vitaminy beru BabyPlan gynekolog mije doporucil brat cca mesic pred otehotnenim tak uz je beru 2mesice.u maleho jsem mela Gravital a pekne jsem znej zvracela.Unavena jsem taky,a mam zatim jen pocit kazde rano na zvraceni ale daseto ustat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí