Poradna duly
Jana Čurdová
nechci strašit, ale nepodceňovala bych to. měla jsem minule jen malou temnou skvrnu na kalhotkách, žádný křeče a bylo všechno špatně… takže raději běž hned
já souhlasím. Krev může i nemusí zamenat průšvih nebo předzvěst a není na co čekat
Cvalenko, jdu na kontrolu až ve středu a už se nemůžu dočkat ![]()
jinak zkusím taky doktora požádat, ať mě nechá doma. jsem v práci pořád sama místo původně tříčlenného týmu a mám toho dost. jedna kolegyně minulý týden marodila a teď se ani neozvala, jestli zítra přijde nebo co. a jedna nová nastoupí od prosince, ale nejprve pojede na školení… a hlavně tu práci nikdy předtím nedělala, takže to zpočátku taky nebude velká opora… už na to nemám sílu.
minule jsem to měla v těhotenství stejné, také najednou všichni z různých ( i když závažných) důvodů selhali… ale teď už opravdu nehodlám nikoho zachraňovat, dítě je přednější
Holky držím vám všem palce ať je na kontrolách vše v pohodě…Já už se nemůžu dočkat na mou kontrolu příští pondělí. Jinak já vůbec nešpiním ani nezvracím, ale možná to příjde později…
Cvalenko jdu v utery na 1.utz, pekne se bojim, ale snad budou dobre zpravy. To je dobre, ze uz nespinis.
Marye v takove situaci si o neschopenku urcite rekni, daji ti ji bez problemu. Kdyz mas stresy a do toho radi chripky, tak je to zbytecne riziko..ja jsem taky doma, alespon prvni trimestr bych chtela zustat radsi.
Weru drzim palce, a utikej k doktorovi!
holky drzim vsem palce na KO
Maru, to máš pravdu. Já mám v práci okolo sebe samé slépky, vždycky když jsem jim pomohla, akorát se na mě pak vyprdly, když jsem něco potřebovala… Takže mě fakt netrápí, že jsem ze dne na den nepřišla
Werča se nám neozývá, tak na ní celej den moc myslim a doufám, že je všechno v pořádku!
Všem vám holky moc držim palce na kontroly!
Ahoj holky, já jdu na kontrolu zítra odpoledne, tak na mě myslete. jsem zvědavá, jestli doktor něco uvidí.. Měla bych být na začátku 6 tt. Jinak mě zatím žaludek nezlobí, jen bych furt spala
a manžel si vždycky lehne se mnou, abych se nebála
Budu zítra referovat. Hezký zbytek neděle
Cvalenko a ty už budeš doma do konce těhu? Nechal tě doma bez problémů?
Weru, taky na tebe moc myslím a čekáme na zprávičku, zda vše ok.
Holčinám s dnešní kontrolou držím moc, moc, moc všechny čtyři palečky
a vy je zdržte pro změnu nám na zítřek, jasné!? ![]()
Cvalenko být tebou tak se do práce nepoženu
.Já teda budu doma až do konce těhotenství sem se domluvila s doktorem že mi v únoru napíše neschopenku ![]()
Holky, ještě bych měla jeden dotázek. Můžete nám každá napsat to, co víte, že by se v těhu nemělo jíst nebo co je dokonce škodlivé? Já samozřejmě o spoustě věcí vím, ale něco jím běžně a pak se vždycky někde náhodou dočtu, že by se to třeba nemělo proto a proto. Co mě jen tak napadá, vím o černém a zeleném čaji, přísňových sýrech (hermelín …), cole, prý by se neměla ani jablka (ale to fakt nechápu proč), je jasný tatarák, apod. Třeba mi dá dr. nějakou brožuru, kde to bude, ale zatím nic nemám.
Vím že by se neměly jíst játra ale já sem jedla všechno krom těch jater ty sem nikdy nemusela.Ale všeho s mírou jednou za čas sem si dala i plísňový sýr a nic mi nebylo.Když je chuť tak proč si to nedat
Ahojte. Mám na vás dotaz holky. Když jsem před půl rokem vysadila antikoncepci tak jsem mívala menstruační cyklus dlouhý 40 dní. Může se mi díky tomu teď změnit i datum porodu? ![]()
Zdravím všechny… začínám mi být občas lehce špatně, ale dá se to přežít… spíš mám nechutě než chutě. K těm zakázaným potravinám: čaj černý i zelený samozřejmě můžeme, ale jen třeba jeden šálek, to je jako s kafem…moc to nepřehánět. Se sýry je myslím problém jen s nepasterizovanými a nivou, hermelín nevadí. Tatarák a všechny proscuita a syrové šunky jsou tabu… jinak trom tonicu nevím o žádné vyloženě zakázané věci… já se jinak rozhodla, že určitě zimu strávím doma, uvidím, jak bude potom.
Jájo, tak nám dej hned vědět, už by mělo bejt něco vidět ale co? To jsem sama zvědavá ![]()
Doma jsem zatím od toho špinění a teď mi to prodloužil sám kvůli těm chřipkám. Tak nevím, jak to bude pokračovat, ale sama za sebe bych chtěla bejt doma už do mateřský kvuli charakteru mý práce. S doktorama v tomhle neni problém se domluvit.
O tom jídle vim jen něco málo, zkusim si o tom něco přečíst, podle zdravýho rozumu to sesumírovat a pak to sem nějak napsat.
Jinak s těma výpočtama těhu si rady nevim vůbec ![]()