Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2969
19.11.11 09:31

Taky moc drzim pestoi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
20.11.11 12:28
lokofa píše:
kocunka píše:
lokof,držíme pěsti,hezky si lehni,nohy hore a nech se obskakovat
No to pujde těžko. Když je manžel pořád pryč.

hm,tak to je na prd… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
20.11.11 17:10

Ahoj holky, zdravím Vás z nemocnice :-(
Včera odpo mě se manžel dovezl, měla jsem neskutečný křeče v břiče, tak trochu bych to přirovnala k porodu :-( a zvracela jsem , zimnice..jen jsem se napila doušku vodu, letělo to ze mě ven..tak si mě tu nechali na pozorování..alespoň jedna dobrá zpráva,potvrdili mi HcG v krvi..Zítra jdu ještě do Sanusu, tak mi řeknou víc..je to naproti v budově..jen doufám, že mě zítra pustí domů, je mi neskutečně smutno bez Tedíka,to nevím, jak to bez něj pak v porodce vydržím.. :nevim: Řekli mi, že to bude asi k hyperstim.syndromu, ale já si spíš zašínám mylset, jestli to jen nebyla nějaká jednodenní střevní chřipka :nevim: Už je mi fajn, břicho jsem měla nafoulký pořád stejně, tak je mi divný, že by to po tak dlouhý době a jen na jeden den takhle vygradovalo :nevim: No nedej bože, aby to byla nevolnost těhotenská, myslím, že je na ní ještě brzy a hlavně takovou sílu, to jsem nezačila, minule jsem taky měla nevolnosti, ale snesitelný, narozdíl od tohohle :nevim: to bych vážně nebyla schopná se o Tedíka postarat, kdyby mi mělo být takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
20.11.11 17:28
:)

Příspěvek upraven 15.08.13 v 11:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.11.11 17:33

Nějak extra mi ještě špatně není, ale že by mi bylo dobře, to taky ne.

Nějak je mi těžko, pořád brkám…takový hnusný pocit.

• Citovat
  • Upravit
15301
20.11.11 17:37
:)

Příspěvek upraven 15.08.13 v 11:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
20.11.11 17:45

Tak me az desi, ze ja nemam zadne nevolnosti. Zatim. Jedine, co me trapi jsou chute. Ty me trapi pozehnane!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
20.11.11 18:05
Lorelai1806 píše:
Tak me az desi, ze ja nemam zadne nevolnosti. Zatim. Jedine, co me trapi jsou chute. Ty me trapi pozehnane!

Mě do 5. týdne taky nic netrápilo, to až tento týden začalo a už mě to teda nebaví, bo se bojím něco sníst, někam jít.. nesmím se ani přetěžovat a namáhat, bo pak špiním, tak je to veselé. a to mě z pátka na sobotu chytla bolest v okolí vaječků nebo jak je slepák a já myslela, že pojdu, ale přešlo to. Jen nevím, co to bylo. Bylo to na pravé straně, spíš dole, skoro až tam, jak končívají kalhotky třeba, ale ty na noc nemívám, guma mě tlačit nemohla. byla to taková ta tupá bolest, která asi za 20 min přešla (možná míň, nemám odhad v čase, jak mě něco tak moc bolí :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
20.11.11 18:52

Takze se mam na co tesit, vid? :)

Hlavne, ze ta bolest presla. Pekne odpocivej a rozhodne se nenamahej. Psala jsi, ze jdes zitra k doktorovi, ne? Tak dej vedet…budu drzet pesti, aby bylo vsechno v poradku. Slysela jsem ale, ze nekdy se takova bolest objevuje, protoze se vlastne kolem delohy natahuji nejake svaly…tak to mohly byt to

monnane píše:
Lorelai1806 píše:
Mě do 5. týdne taky nic netrápilo, to až tento týden začalo a už mě to teda nebaví, bo se bojím něco sníst, někam jít.. nesmím se ani přetěžovat a namáhat, bo pak špiním, tak je to veselé. a to mě z pátka na sobotu chytla bolest v okolí vaječků nebo jak je slepák a já myslela, že pojdu, ale přešlo to. Jen nevím, co to bylo. Bylo to na pravé straně, spíš dole, skoro až tam, jak končívají kalhotky třeba, ale ty na noc nemívám, guma mě tlačit nemohla. byla to taková ta tupá bolest, která asi za 20 min přešla (možná míň, nemám odhad v čase, jak mě něco tak moc bolí :-D)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.11.11 07:27

Hanulko, držím palečky, ať jsi v pořádku a hlavně brzy u Tedíka, znám to, byla jsem teď v srpnu na tý laparce a tak se mi ukrutně stýskalo po Honzíkovi, že jsem mazala domů hned jak to šlo!!!
Lorelai, špatně ti být nemusí, já jsem u prvního těhotenství byla v tak těžký pohodě, špatně mi nebylo ani jednou, ba naopak, až do konce pohoda, zato teď… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
21.11.11 14:22

Ahoj, tak jsem napsala příspěvek a někam se ztratil:(( možná to tu bude dvakrát.

Všem Vám držím palce, koukám, že to nemáme jednoduché.
Teď řádí střevní chřipky, tak je možné Hanulko, že to bude ono., tak ať jsi brzy fit.
Jiank já pořád ležím a odpočívám, většinu dne prospím:)) Zítra jdu na kontrolu, tak doufám, že bude hematom pryč a prcek v pořádku. Cose týče nevolností,tak je mi pořád divně, nemůžu cítit kafe a to jsem ho pila často a taky nemusim maso. Jinak mám pořád hlad :lol:
Budu jak koule. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
21.11.11 14:37

Ahojky,

Hani ať je brzo dobře a jsi doma.

Dnes má myslím KO Lokofa, tak držím palce :hug:

Já jsem včera trochu špinila, jen takový růžový hlen :oops: bylo to po sexu,tak je snad vše dobrý. Pořád mě pobolívá v podbříšku, ale asi jak se roztahuje děloha :nevim: Špatně je mi pořád už mám dole 2kg.

Marti taky jsem měla moc ráda kafe a teď ho nemůžu ani cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
21.11.11 14:59

holkýýýýýýý je tááááááááám :dance: má 10,4mm,srdíčko bije jako zvon,na kontrolu jdeme za 14 dní a budu mít připravenou průkajdu :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
21.11.11 15:02

kocunko: moc velka gratulace! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
21.11.11 15:06
Monjie píše: