Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
459
30.10.06 08:12

xmarketa
A copak je to za rasu pejska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
30.10.06 08:42

Ahoj EvaK
Hrubosrstý foxterier. To jsou povahy, to bys někdy zabila :-)
Měla jsem fenku NO 12,5 let. Vlčák tě rád poslouchá, reaguje, rozumí ti ale foxly to jsou palice dubový :?

Mám ho na fotce, kukni, je jich jen pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
30.10.06 15:40

Právě, že jsem jej viděla na fotce s Elčou a nevěděla jsem, co je to za rasu. Zdál se mi tam hodně velký, ale na Elderteriéra se mi zdál divný. :)

No já mám NO. Jeden má 12,5 roku (černý se znaky - ale celkem tmavší jak výstaváci) a jeden 11 měsíců (celočerný).

Já už jsem cvičila vice rak, tak vím, jací jsou třeba malí knírači, jezevčíci včetně drsnostrstých, pak kříženec jagteriéra … atd. Každý pes je svůj a každého jsem měla ráda. člověk se jen musí umět do pejska vžít a porozumnt mu a zjistit jak na něj. Každá je miláček. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
30.10.06 15:41

Samozřejmě tam mělo být napsáno - více ras. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
30.10.06 18:33

Neni trimovaná, tak vypadá jak podvraťák :-) A váží o 1,5kg víc, tak neni uchovněná.
Jednou byla u kadeřníka na trim. a málem ji šlehlo! Pak s námi 14dní nemluvila. Tak ji teď už jen stříhám a tím má po barvě.

To máš toho druhého celkem puberťáka :-)
Foxl je povahou knírač na druhou!

Já měla taky černou se znaky a ve zkouškách jsme se dostali jen k 1
Měla skvělý zadržení ale stopa jí moc nešla. bála jsem se jít znovu do NO že budu srovnávat.
Mám teď toho rusana. Chytrá holka ale na cvičáku je neradi vidí, poslechnou ale neradi opakují cvik. Útok nicmoc. Doma ale vetřelce zpacifikují, v tom případku doporučují lehnout na zem a vyčkat příchodu majitele :-) Lidi z klubu to říkali, nám se ještě nic takového nestalo. Je to plemeno které bylo vycvičeno v Rusku na hlídání lidí v lágrech, odolné tvrdýmu klimatu. Máme ji venku na zahradě a hlídá :-) Jsou to pohodáři kteří zbytečně neštěkají (nevarují, rovnou zatlačí do kouta, vlastní zkušenost s cizím psem- velmi nepříjemné :-(

jsem se ňak rozepsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
31.10.06 22:39

Jak to kdo mate s nausnickama? Nam doktorka rikala, ze v pul roce po ockovani, ale jak se to blizi, tak se mi nejak nechce malou trapit… Co myslite - nastrelit nebo pichnout u doktora??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
2.11.06 09:15

Tak jsme vcera byly s Laurinou konecne na prvnim ockovani-az ve 4,5 mesici,protoze predtim mela malou hmotnost a pak zas byla nastydla…No je to holcicka statecna,ani necekla,podle me vubec nevi,ze ji ockovali :lol:
Nicmene mam problem, uz mi treti noc nespi. Vecer v pohode, ale pak se vzbudi ve 3 nebo ve 4, dam ji najist a ona pak lezi v postylce a povida a smeje se - evidentne spokojeny dite - nicmene pak treba do 7 nespi… Uz je to treti noc, takze jsem uz docela nevyspala a nevim cim to je… Hlad urcite nema-ji dost-vykakana je taky,zoubky ji podle pani doktorky jeste nerostou… Nevite, v cem muze byt problem? Pres den mi spi tak dvakrat az trikrat po hodince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
2.11.06 10:10

Nám dr. bude píchat ouška taky až vpůl roce. No Valinka od Miaa už má náušničky :D a moc jí sluší :D

Gratuluji že jste očkování zvládly tak v pohodě :-) Ela řvala jak blázen, dr. nám domů nabalila čípky Paralen a Diazepan. Nemuseli jsme nic použít, do 15min usnula a vše zaspala. Pár dní potom byla protivná :-( Máme klasický očk. a baz reakcí, tak jsem ráda.

čím to, že děti nespí nevím :-(
Ela se budí kolem čtvrté-páté a asi hoďku a půl si povídá. Taky nespím, to se nedá. Pak vstává partner do práce, kluci do školy a pak zase Ela. Naspí to přez den, tak 3-4hod.

Normálně si přez den lehni s malou, to se nedá dlouho vydržet :roll: :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
2.11.06 13:01

No jenze pres den spi prevazne venku v kocarku, tak leda, ze bych to taky zalomila nekde na lavicce :D Davam ji spat doma po obede, ale to je zazrak, kdyz spi hodinku - a to jsem rada, ze si neco prectu nebo trosku poklidim, prip. si udelam obed /ikdy uz teda ani moc nevim, co to obed je - jen diky vikendum, kdy manzel hlida a ja varim/. No a tak je mi to lito zaspat tu hodku, kdy mam chvili cas pro sebe - navic, kdybych treba pul hodky spala pres den, tak jsem pak jak prejeta, jsem min. dalsi hodinu mimo a premyslim, co je za den, za mesic, za rok… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
2.11.06 14:53

Tak to jsme na tom hóóóódně podobně :)
Malá spí nejlíp v kočárku.
Já prostě kafuju :? Pila jsem Neskafe v těhu. piju ho i teď . Malé to nevadí,asi je zvyklá :lol: Jinak neudržím oči. Navíc mám nízký tlak :-(
Nejhorší je že to lepší nebude :cry: budou spát čím dál míň.
Elu koupu v sedm a od osmi spí, což neni zas až tak špatný :-) A to je chvíle kdy začnu lítat a dohánět den. Když se mi podařjít jít spát ve 22hod tak nejsem tak rozhozená. Jinak jsem už v noci kolikrát usnula při kojení s malou na klíně 8O
Zkus se třeba dostat do postele dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
2.11.06 16:31

Tak to my malou koupeme uz pred sedmou, pak basti a jde spinkat tak nejpozdeji do pul osmy, ted chodi kolikrat uz v sedm. No ale pak prave mame konecne s manzelem volno - chceme si taky spolu popovidat, naveceret se atd. No takze jit spat driv nez v deset nebo jedenact se nam nechce. No a pak v tech 11 mala znovu basti a jdem vsichni spat. No a ona pak vstava cca v ty 4 a pak vzdycky hajala az treba do 9. No ale ted ty posledni tri dny zlobi a od 4 nam porad neco povida… Manzel jde spinkat z loznice do jejiho pokoje, aby v praci aspon mohl fungovat, ale ja si to „uzivam“ do rana… No snad ji to prejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
3.11.06 09:38

Ahoj holky,
vidím, že tu řešíte spaní, tak mě malá docela často přes den spí u prsa, tak spím s ní. A v noci spíme skoro celou noc tak, že má neustále k dispozici prso :D Spí s náma v posteli a já se tak aspoń jakž takž vyspím, jinak by to byl horor, protože se někdy vzbudí i 5× za noc a uspí ji jedině prso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
3.11.06 09:41

No ja uz to asi taky budu resit tak, ze mala pujde spat normalne do postylky,ale az se vzbudi v ty 4 a dam ji najist, tak ji dam pak spat k nam do postele-to usne.Sice by se to asi nemelo, ale co - aspon se vsichni vyspime a az bude bastit kasicky, tak pak bude spat celou noc a bude po problemu, no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
3.11.06 10:24

Ahoj holky,

s tim spaním to asi vypadá všude stejně - já jsem před změnou času Emmu koupala v 19.45 a od 20 jsem jí kojila než usnula, pak jsem jí přenesla spící do postýlky cca v 21.00 a spala většinou tak do 4 - 5.30. Pak po kojení zase usnula a spala tak zhruba do 8.30.
Jenže teď po změně času kojíme večer už od 19 do 20 usne a budí se už kolem 1 někdy i daleko dřív a pak znovu kolem 4 a v 6 :! už máme budíček a jde se hrát :( :evil: takže opruz.
Nevim jestli se to zlepší ale mám pocit, že naopak to bude ještě horší jak tak čtu a slyšim různě kolem sebe.
Třeba jsou případy kdy do tý doby vzorný dítě který se budilo 1× v noci kolem 8 měsíce najednou začalo vstávat v noci i 5× a dožadovalo se pití. Co nás ještě čeká?

jinak my ještě očkovaný nejsme, Emmě se udělala reakce na očkování proti TBC - červená bulka v podpažíčku a v pondělí jí to budou na plicnim řezat nebo co, mám z toho celkem strach :cry: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
3.11.06 12:49

Zlaticko:No nedes me, ja jsem cekala, ze je to docasny a ze naopak ted bude Laurinka spinkat cim dal lip a az bude bastit kasicky atd., tak ze bude spat az do rana, s vyjimkou obdobi prorezavani zoubku… No koukam, ze se mame mozna jeste na co tesit…
S tou boulickou to bude urcite dobry, neboj, vsak oni vedi co delaji. Ja se desila ockovani, protoze nas taky kazdej strasil a vidis - mala ani nevedela, ze ji pichli a potom taky zadna reakce, byla uplne v pohode. Takze uvidis, ale dopredu se nedes, to je zbytecny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí