Poradna duly
Jana Čurdová
xmarketa
Je to fakt sranda. Člověk jej musí furt hlídat. A to ještě nechodí. ![]()
Tak jsme byly s Laurinkou vcera na prohlidce ve 4. mesici a mame 4,9 kg a 59 cm - Sunar zabira a nabirame ![]()
Jinak ale byla Laurinka nastydla, takze bere Nurofen a opet nas nenaockovali.
Chtela jsem ji uz koupit nejakou kasicku, aby zkousela jist ze lzicky - spis zatim opravdu jen na zkousku - ale nevim jakou - maji jich spousty - furu znacek a druhu - mlecna, nemlecna, kukuricna, ryzova… Davate nekdo kasi? Jakou?
danielo dík za seznámek
![]()
Simi ja jsem tento týden koupila malé kaši HAMI - rýžová s kukuřicí.
Má mlíko Hami tak jdu ve stejné značce. Moc jí to neleze
mě teda chutná.
Měla předsnídávku od Hippu banán+meruňka a tu snědla na třikrát, ta jí chutnala. Taky naškrabaným banánem se pěkně ládovala.
Na noc místo kaše pořád přikrmuji mlíkem -druhou řadou, od 4měs.
taky dostává instantní čaj . Když má hlad tak mě začne „chňapat“ po obličeji a to je buďto kojení nebo čaj
![]()
Vyčetla jsem radu: vlhčené ubrousky otáčet dnem vzhůru, jsou pak všechny stejně vlhké. Tak předávám dál ![]()
xMarkéta +Eliška 4měs. a týden
Market, takze normalne pres den kojis, obcas das presnidavku nebo kasi a na noc das mliko od 4. mesice, jo? Ja jsem zatim prikrmovala jen v poledne a pak v noci, ale ted uz dva dny nemam moc mlika ani vecer pred spanim, takze budu davat prikrm i „k veceri“. Tak jsem prave myslela, ze ta kasicka by byla lepsi. Tak ja to zkusim.
Holky,to už dáváte příkrmy?Já myslela,že je to až od ukončeného 4. měsíce.....Myslíte,že bych taky měla začít přikrmovat?
Miaa -ja myslim,ze Vali uz ma ukonceny 4.mesíc,ne?
ale ja myslim ,ze jestli ji mlicko staci,je lepsi prikrm az od tech 6ti mesicu…
no jde o to ,co je ukončený 4 měsíc.Jestli je to 4.měsíc nebo je to když začíná 5.měsíc…?Já jsem trubka,nevím
Podle mě,je ukončenej 4.měcíc až když nám je 5.měsíců né?Tak to tady má ale málo kdo né?No já se do nějakýho přikrmování zatím moc nehrnu,ale zajímá mě to…Myslíte,že to dětičkám nevadí,že dostávají příkrmy,které jsou až od ukončeného 4.měsíce?
no,ja myslim,ze ukoncenej 4.mesic je ted…Niki vlastne zije uz 5.mesic(4 mesice + 2 tydny)…ne??
Tak že když je Valinka starší jak 4.měsíce,tak jako ukončila 4.měsíc?Asi jo,máš pravdu,díky.....
Je to složitý......
Miaa: Jasne, ze ma ukoncenej 4. mesic. Prece je jasny, ze kdyz ji jsou 4 mesice, tak ma 4 ukoncenej!!
![]()
Ale asi opravdu jeste s prikrmama vydrzim, kdyz ji staci UM + moje kojeni.
Já vím,měla jsi pravdu.No já asi taky ještě počkám,začít můžu kdykoli.
Theresie:No jasně,že jsi měla pravdu ty,vždyť jsem skoro už nikdo jinej ani nechodí…
![]()