Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
876
28.9.06 15:10

Ty jo, tak já jsem nezvracela ani jednou. Ale taky jsem tušila, že jsem těhotná, protože jsem se prostě cítila tak divně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
28.9.06 21:29

hojahoj.to ja // objevila 2.10.na Olivera.kdybychom meli kluka,jmenoval by se tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
28.9.06 21:37

xmarketa -koukam,ze jste fanousci rally!!tak to se k tobe musim pridat.muj pritel je do rally primo blazen a ja se taky rada sjedu kouknot,pokud je to v republice(pritel jezdi po MS).
tak se nekdy trebas nekde potkame :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
29.9.06 09:41

No holky mě by to taky bylo líto kdybysme sem už vůbec nechodily - přece jenom je tady ta naše diskuze od začátku :)

No a taky se těšim na červňátka 2007, já // objevila něco kolem poloviny října a to už jsem byla v 5tt, taky jsem to tušila, bylo mi divně, nedostavila se MS ale radši jsem s testem vyčkávala.

Máte ho taky schovanej? Já ho mám v knížce „Moje první knížka“ spolu s fotkama UZ a štítkem z porodnice :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
29.9.06 15:22

zlaticko -ja ho mam taky schovanej.jen ty // jsou uz vybledly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
29.9.06 18:25

Hojky

tak jelikož jsem si dělala pro jistotu testy dva, tak je mám oba schovaný, ale taky už vybledli, no jo, toto strašně uteklo!

Danielo - já taky zvracela do 16.tt, pak jsem si poležela v nemocnici kvůli krvácení a jako vrchol všeho dostala těhu cukrovku, takže jsem si to těhotenství docela užila, ale šla bych do toho znovu, ale nééé hned :D :lol: !

Taky jste holky tak přecitlivělý na všechno špatný, co se stalo nějakýmu dítěti, ať už ve skutečnosti nebo ve filmu?
Já nedávno brečela jak želva u Drtivého dopadu, když maminka dala miminko dcerce a věděla, že už je neuvidí. Jsem asi cvok co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
29.9.06 21:18

Už skoro rok to všechno kolem vnímám jinak. U drtivého dopadu jsem plakala a do teď se mi svírá srdce. Nedej bože, když ve filmu nějaké mimi umře, to pak ani neusnu.

Jak jste psaly, kdy jste přišly na to, že jste těhotné…tak já ze začátku pořád spala (myslela jsem, že na mne leze chřipka nebo nějaká podzimní únava) a taky byla plačtivá (myslela jsem, že na mne lezou měsíčky) :lol: a pak už jsem jen blinkala a blinkala až jsem se problinkala na porodní sál :lol: věrní si možná pamatují moje vyprávění příhod z autobusu nebo z nákupního střediska :oops: :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
2.10.06 10:57

Luonar - no, mě se nedávno draly slzy do očí u kresleného Tarzana, když jsem si uvědomila, jak je chudášek v té džungli sám… :D hihi. No taky jsem přecitlivělá na to, když se ve filmech něco děje malým dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
2.10.06 13:28

Ahojky.

Holky, tak já nestíhám číst ani emiminko, natož teď i missorku. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
2.10.06 14:42

Ahoj kočeny
Tak hlásím příchod z dovolené. Pěkně jsme si odpočinuli. Chata byla nádherná. Mám sto chutí si tam koupit taky rekreační chalupu. Mají tam jednu na prodej. Přemýšlím o ní. Malá Morávka je nádherná.
Už jsem přestala kojit. Taky jsme to s manžou náležitě oslavili. Flaškou vína a pořádným sexem. :lol: :oops: Jako zamlada. :wink:
Tý brďo v pátek to bude rok, co jsem zjistila těhotenství. Asi si to znova zopakuju, ale už naposled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
2.10.06 15:06

Luci vítej zpět :D
Co si zopakuješ, to těhu? Tak to do toho asi půjdem pospolu :wink: Nám to včera tak troch ujelo 8O , snad z toho nic nebude :wink:

My teď doma taky pořád vzpomínáme, holt „výročí“. Dokonce jsem našla těhutest, pořád tam jsou vidět ty dvě čárky :D
No ale na co nevzpomínám ráda, je to zvracení. Bylo mi tak zle, že jsem zvládala jen ležet a spát. A to nejen v posteli, ale i u WC :oops: Jsem nemusela nikam dobíhat :wink: Doufám, že při dalším těhu to bude lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
2.10.06 15:11

zlaticko taky všechno schováváš? Já skladuju snad všechno, na co jsem během těhu šáhla :D No a o těch milionech fotek ani nemluvím…Ještě že vynalezli digitál :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
2.10.06 15:21

Jo skladuju a teď se mi hrozně stejská po době před rokem :( chtěla bych zase být těhu ale nééé s tou mojí lumpajdou co teď na 5 minut usnula.
Mám dvoje období - jedno že se strašně těšim až zase budu těhu a druhý (když Emma vřeští) že už nikdy více :? tak nevim kdy se to přehoupne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
2.10.06 16:00

Danielo
Díky za přivítání. Asi budem slavit spolu, taky nám to trochu ujelo. když jsme byli napití. :oops: Snad to ale tři roky počká. Silva je sice zlato, ale další dítě bych jen težko zvládala.

Taky mám schované těhu testy, trochu vybledly čárky, ale pořád tam jsou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
3.10.06 10:39

Hi,hi, já si dělala v neděli těhu test 8O 8) všachno OK, jen jedna čárka :D
Sice beru antik. Cerazette ale nemám menstr. Dvakrát jsem zvracela…
už jsem se viděla někde viset na stromě :? ale přítel mě překvapil: Co, tak
koupíme ještě větší auto. Teď máme Nisana Primerku, je nás pět.

Eliška je tak pohodová že bych si to dovedla představit ale ne tak brzo!

Těhotná sem byla od 9.9. (protože to jindy být nemohlo :D)

Josefko uvidíš že další těhu bude v poho :P :P :P
Pamatuju si tě, bylas na tom nejhůř ze všech :cry:
na to špatný se rychle zapomíná :wink:

theresie taky jezdím po rally v rep. ale spíš moravu, jsme Brňáci :)
Jak pojedem dám vědět , my si zamiminkujem a kluci poběhají auta :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital