Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
635
21.9.06 11:39

Hanah :lol: :lol: Exportní oddělení v docela velké firmě.. hádáš se s výrobou, skladníkem když něco splete a nakonec s řidiči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
21.9.06 12:16

Michello:Přesně toto jsem chtěla napsat,že to bude asi práce s lidma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
21.9.06 12:22

hojahoj!
tak jsem tu dloooouho nebyla a malem sem to nedocetla!!!v cem nas na tech cervencatech pomlouvaly??abych si na ne nedoslapla :twisted: :!
jsme ted ,co je venku tak nadherne,porad nekde v tahu.za chvili zas vazim.tentokrat do centra.musim do countrylifeu pro praci prasek.dosel mi a ja koupila persil sensitiv a Niki ma na to reakce-veryzku.tak padim zas pro ten Ecover ,kterej je super jak k mimcu tak k zivotnimu prostredi :)
jinak jsem ted s Niki osyrely.Pritel i pes odjeli do jizerek kopat drenaz u roubenky…
taky hlasim pokroky:Niki se sama pretaci ze zad na brisko.poprve jsem docela koukala,kdyz jsem ji takhle nasla!uz ji nesmim nikde nechat ve vysce samotnou.
Simco -drzim palce s tim kojenim.mslim,ze dobry rydy je,kojit a pak pripadne dokrmovat UM,jak tu nekdo radil..
knihu o cviceni s kojenci a batolaty mame taky.uz sme dlouho necvicily,ale pred mesicem to Niki jeste dost rozcilovalo,tak to zas zkusim a dam vedet.
jeden ze cviku je tento:date miminko(nahate)briskem na mic(pres nej date plinku) a drzite ho jen za leve kolinko a pravy loktik.mic pomalu naklanite na vsechny strany a mimo si tak procvicuje stabilitu.snazi se vyrovnavat…
my mame taky pevny rezim,co se tyce veceru-vykoupat,oblect,nakrmit a sup do postylky-do 5ti min spinka a vubec neplace(tuk.tuk.tuk)
rano prebalit,prevlict a sup pod hrazdicku a ja se zatim umyju,obliknu a nasnidam…
pres den blbneme,hodne zpivam,delame paci,paci s nohama :) ,paseme kone a jinou havet,chodime vencit naseho psa,davam ji uz i v rukach nad sebe.to rve stestim.lochtam ji vlasama v obliceji a „pojidam“ ji nozicky a jine casti tela.ted zacala,kdyz je unavena,plakat v aute.tak zpivam a to ji bavi…kdyz vidim,ze je unavena pres den a jsme doma,dam ji do lehke zavinky a skacem na balonu.po par hupech usne,tak ji dam na velkou postel a rychle bezim treba zehlit…
taky sme objevili nove pleny.v tescu casto nejsou,tak chodim do DM a tam maji Babylove.sou moc fajn a hlavne delaj velikost 3-6kg(tesco jsou 3-5kg a pak az 4-9…tusim a ty nam sou pod krk..).takze nam vyhovujou a sou i za vcelku dobrou cenu.maj tam i spoustu jinych vychytavek pro mimca…mrknete se tam :wink:
no nic,mala spi,ak abych neco poklidila a taky nas zbalila,at pak muzu hnedka vyrazit.
mejte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
21.9.06 12:44
michello píše:
Ahojte..jsem si přečetla diskuzi od holek z července 06 a musela jsem se smát.. Rady ostatních co my děláme špatně a proč asi naše dítě řve.. :lol: :lol: :lol:

holky jestli myslíte,že nás drbou na základě tohoto příspěvku :?: …nemůžu mluvit za Michello,ale já to pochopila tak,že se smála tomu jak tam holky psaly o radách příbuzných a známých co děláme jako maminky špatně, když mimi pláčou…např. je jim zima,teplo,mají hlad,málo mlíka,chudé mlíko atd…ony nedrbaly nás…je to tak Michello :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
21.9.06 13:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
21.9.06 13:40

Hanah: Mozna to je tou pauzou v noci, ale na druhou stranu - kdyz ji dam o jednu davku vic v noci a budu jit tedy „nasilne“ budit na krmeni - myslim si, ze to uz nespasim a bojim se, ze si tim spis jeste rozhodim jeji denni rezim, kterej nam zatim funguje vyborne…
No dneska jsem byla u dr. jeste znovu na kontrolnim kojeni a mala vytahla 100 ml, coz jsme vsichni koukali, ze je to dost /denne ma pry mimi vypit cca 700 ml/, takze mliko asi mam! Pak jsme debatili o tom, jak se stravuju a kolik piju atd. - mozna pry je to i tim, ze jim malo mlecnych vyrobku a piju denne malo vody - mliko se nema z ceho vytvorit. No tak zkusim ted jeste jen kojit, jestli si to zlepsi, kdyz budu vic pit a lepe jist. Jinak koupime dneska tu koj. vahu, sice stoji asi pres 2 tisice, ale zase budu mit kontrolu a uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.9.06 13:44

Ahojky…

Simi,
zkus ještě na podporu mlíka homeopatika.Mám je vyzkoušené a noc za to nedáš! RICINUS COMMUNIS 5CH 2× denně 5 kuliček…

My měli normální očkování a bez reakce!Dávala jsem homeopatika a super!
BELLADONNA 5CH -4×3 kuličky
THUYA OCCIDENTALIS 15CH-5 kuliček denně
Dává se den předem a další 3 dny.Já teda dávala den předem a v den očkování,druhý den jen thuyu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.9.06 13:45

:D ne noc,ale nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
21.9.06 14:13

Novia: Thuyu mám nachystanou :lol: a bouličky má :?:

Simi: já taky nejedla mléčné výrobky,moc je nemusím…musela jsem se nutit :lol: ale malou přikrmuji,tak se ani toho neboj…pije z prsa i flašky :wink: u kojení sice někdy dělá scénky :lol:

malá se ted probudila…spala od 10 hod 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
21.9.06 14:16

já se teď dívala a tu Thuyu mám 9CH…jaký je v tom rozdíl :?: a mám ji dávat jen 3kuličky 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
21.9.06 15:38

Simona - já myslím, že mléčné výrobky asi nemají vliv na tvorbu mléka. Nevím, je to asi dost individuální. Vem si, že kojily i ženy v koncentráku a ty toho moc nepojedly. Já mám třeba pocit, že mám méně mléka vždycky, když jsem hodně fyzicky vyčerpaná. Ale ono je to i o dítěti, některé prostě pijou méně a stačí jim to. Možná jsem to přehlídla, nevím, jestli jsi topsala, ale pláče ti prcek hlady? jestli ne, tak bych to být tebou tak neřešila. Jestli jo, tak to je jiná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.9.06 15:41

Hanah,
no je to ředění,ale nevím jaký to má význam…zase tak moc se v tom neorientuji.Akorát mi lékárně řekla,že jestli je to na očkování,tak je to 15CH,já totiž měla špatně na papírku 5CH…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
21.9.06 16:19

Hanah
Právě ty dvě historky jsem tím příspěvkem myslela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
21.9.06 16:58

No, řekla bych, že ty dvě historky vystihují příbuzenstvo nás všech :D takové podobné kecy slýchám neustále. Jako - obleč ji, má studené ruce (to vede), po kýchnutí - je nachlazená, vidíš, to je proto, že má studené ruce (kýchá od narození, podlemě to s nachlazením nemá nic společného), proč nemá čepičku (venku je 25°C), nenos ji pořád, nezvedej ji, když brečí, to jsou jen ty základní :D Občas to pak zachází i do nějakých extrémů… Už tomu absolutně nevěnuji pozornost, jedním uchem dovnitř, druhým ven, protože to bych se musela zbláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
21.9.06 19:10

Marketa :lol: :lol: :lol: Vidím, že „dobré rady“ jsou všude. Naštěstí moje mamka se krotí, i když ty studené ruce slyším denně :lol: :lol: A tchyně pokaždé tvrdí když pláče, že má určitě hlad.. :lol: :lol: Rady ostatních příbuzných ani neposlouchám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí