Poradna duly
Jana Čurdová
[b]danielo -a pro nedáte hexa ,když má takové reakce?
hmm tak mi stale chrupeme,ale už by mohl vstávat už to přehání ne,.no asi to bude tim našim jmenem ružička -spící ružička
Tak mame novy udaje do seznamku:-( Mame ve 3 mesicich 4,1 kg a 58 cm. Nejak Laura nepribira, tak jdu v patek na kontrolni kojeni, kolik toho vypije, jestli neprichazim o mliko… No a kdyztak holt na prikrm… Jak mam ale poznat, jestli prichazim o mliko, kdyz kdyz pije, tak polyka a mne se zda, ze v prsou proste mliko mam…?? Nejsou nality jako v porodnici, ale kdyz si je zmacku, tak mleko vyteka… Ach jo, zase tu bulim jak zelva…
DanielaB - No, tak jak jsi tam napsala ty hodinybuzení tak přesně, tak neboj, nejsi v tom sama, u nás je to podobné. Jen nesleduju tak přesně ty časy. A jak říkala Monika, ona se třeba vzbudí až ve 2, ale od půl jedné sebou hází tak, že se u toho prostě nedá spát.
No, po kterém měsíci myslíte, že to ty prcky přejde? To je někajká tříměsíční spací krize? ![]()
Simono--jé kolik jste měli když jste se narodily?
holky tak hlásím milospán se právě probudil ajdeme papat.tak dneska zase trha rekordy spinkal od pul 10 do ted.má jeden den že prospí skoro cely a druhy je zase cely v bdelem stavu ,tak dnesek je asi spací.
To ted nějak nefungovalo??Bylo to aji u vás??
SIMČO–nebreč, hlavně to děláš pro malou, určitě te mrzí, že ji nebudeš moct kojit pokud ti mlíčko nebude stačit, ale hlavně, že Laurinka bude spokojené miminko. Uvidíš v pátek, třeba ji budeš kojit a jen dokrmovat, pokud ti nebrečí hlady tak bud v pohodě.
Ahojte,
tak jsem si urvala chvilku.Dneska jsme se byli s Matym podivat za novym kamosem Radeckem, tak si spolu hrali pekne pod hrazdicou a byli jak dvojcatka
Dneska musim uvarit a upict manzoj na minidovcu,jedou s kamosema a dedou na 4dny rybarit
tak budem s Matym valcit sami.
Jeste si tchyne usmyslela ze bude dneska vozit,ale ma smulu,3 mesice si nevzpomeli a ted abych se znich posr..a
. A navic az prijede tak uz stejne Mat spat nebude a vzhuru v kocare nevydrzi
,protoze rano mi v nem zas rval jak tur,jsem zvedava jak ji to vysvetlim
.
Koukam ze nas snad polovina mela narozky v srpnu
.
Nocni spani Maty sebou v noci porad mele,do ted jsem ho zavazovala do plinky protoze se budil rucickama a ted mu je schovavam do pytle a taky to jde a hlavne se nemlati.Uplne se bojim napsat ze Maty spi v noci 11-12 hodin v kuse bez buzeni tak me nic nenapada co stim buzenim.
Marry koukam ze to mas doma jak v akcnim filmu
,musi to bejt sileny ![]()
Ruzo fotka je super
a jak to delas ze vydrzi spat dyl jak 20 minut pres den?Zavidim ![]()
Vlcice zradkyne
koukej se vratit ![]()
K tomu spaní přes den - v postýlce maximálně 45 minut, v šátku i 2-3 hodiny, když chodím (třeba na horách), tak i 4 hodiny. U prsa přes den tak hodinu (tak se můžu dívat na telelvizi
). Ale obvykle spí pokud možno co nejmíň, asi aby o nic nepřišla.
Anyzku –ani nám to neříkej, že spíte tak dlouho!!My ted řešíme nespavce a ty si tady klidně vytáhneš takové šílené hodiny
![]()
V kočárku jsme taky stávkovali, snad se to lepší, už v něm aji spíme a druhý den co jsme šli do obchodu bez křiku ikdyž nespala
No uvidíme.
Narodila se a mela 3 kg, v porodnici byl ale problem s papanim a propousteli nas s 2,7 kg. No a ted za posledni mesic pribrala jen 100 g…
simono-no to moc není!!šudinka malá.neboj to bude dobré uvidíš ještě tě preroste ![]()
v kočárku -spíme stale jak dudek.jakmile vyjede s kočarme za práh domu je tuhoš a record ve spani v kočárku 5h.
sama nevínm jak to dělam,že takhle spí.no to on sám.ale když je vzhuru je to teda divoch.prevraci hejka vejská človek ho musí hlídat,alr zase když mu dám hrazdičku tak do ni dokaže 2h třískat a pozorovata já si dělam své-říkam já opravdu nevím po kom je tak hodný
ty jo,ja to psala od 12 hodin to je v prcicich a vy jste se ted nejak rozjeli
![]()
Prestante strasit ze to nocni spani nekdy skonci
,by me asi odvezli
.
Simco nebrec to bude v pohode,hlavne ze pribejva a nehubne,treba bude proste drobnejsi a kdyby ji to nestacilo tak by brecela.
Ruzo to fakt spal tak dlouho
![]()
Marry taky mi to nejelo, ja se uplne bojim vsude rict ze Maty spi tak dlouho
nikdo tomu neveri a nebo si mysli ze provokuju.
anyzsek -jo až jsem kontrolovala zda dýcha jenže ontak funí že ani nemusím večer ho slyším.