Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1061
20.9.06 13:26

danielo a vy jste davali hexa nebo normal.

holky jakto že to mate barevy tak se mi to stejne ukaže cerné :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
20.9.06 13:28

Ruza nedráždi mě, to fakt spí od 10???? A žije vůbec když má zapadlý jazyk???

Jo holky, jaktože nás zradila Vlčice a píše pořád jenom k červencovejm??? Už jste jí někdo vynadal???? Chtěla jsem si tam přečíst to jak nás drbou a nenašla jsem nic, píšou jako zběsilé. Daniela by mohla vědět o čem si to teda psali??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
20.9.06 13:30

Moni–no to by asi neuspěla!!Mně stačí manža, ten sice dělá u vojáků, ale není profi, dělá na balistické střelnici :lol: :lol: Testujou zbraně, to by asi toho profíka vystřelil z kalhot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
20.9.06 13:30

Moni -já te nedrážním opravdu.až ted se začíná hybat.

on spí behem dopo 4-5.pak je vzhuru a tak kolem 5to zase zalomi do takovych 7 ci 8h a pak zase vzhuru a kolem 21 usína .je opravdu zlatíčko-jen by mě zajímalo po kom.

tak nic spí dal jen vyplivl dudlika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
20.9.06 13:32

to, že nás zradila vlčice jsem taky zjistila, když jsem hledala jak nás drbou!!Ale nic jsem nenašla, jen zrádkyni!!!Asi ji napíšu :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
20.9.06 13:32

jo mit web kamerku tak vam to ukažu jak chrupe,anyste mi veřili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
20.9.06 13:34

MARRY
Tak si najdi nějakého policistu u URNY a ten tvého manžela strčí do kapsy :lol: :lol: i s jeho balistickou střelnicí.

Ruza
ty se máš!!! Mikulda ale také před chvílí vyplivl dudlajze, ale ještě nevím zda se mám radovat či ne. Budťo je to tím, že spí tvrdě anebo ho začne za chvíli honit. Spí ale s pusou dokořán. Máme totiž rýmu a kašíleček :-(( Doufám, že to do dovči zmizí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
20.9.06 13:36

hele, tak jsem jim vpadla do diskuze a vlčici vyhubovala tak jsem zvědavá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
20.9.06 13:36

Marry
tak se na ní nějak domluvíme, to přece není možné, porodila přece v červnu tak nechápu co se má co cpát k nim????? Tak kam jí napíšeme. K nim a uděláme jí veřejnou ostudu anebo na jejího maila. Michello a Danča vědí co drbali, ale musíme si počkat až uspí mimina a určo nám to řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
20.9.06 13:37

Jo tak já tam také udělám přepadovku :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
20.9.06 13:39

akde diskutuji či drbou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
20.9.06 13:41

drbou nás prý v červencových!!

moni–dobrý, snad napíše zrádkyně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
20.9.06 13:42

holky, dávám pauzu, přišla mi návštěva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.9.06 13:44

Moni já nevím 8O To psala Michella, že se jejich diskuzi dost zsmála. Já tam jenom narazila na nějakou stránku, kde se píše něco o „růstovém sportu a sporu“ :D Ale možná jen přeskočili písmenka :wink:
Jinak by mě teda taky zajímalo, co děvčata probíají…

Ruzi my máme normal očkování.
Když chceš psát barevně, označíš si ten text? mě třeba dost štve, že musím klikat na náhled, když chci označit více slov, který nejsou vedle sebe. Možná to jde jednodušeji, já jsem na to ale nepřišla :oops:

No a vlcice na nás vážně kašle. Vlcicéééé, kde jsi? 

Marry to je fakt blbý. Vím jak ti je. Já jsem se zase přistěhovala za manželem do Brna. Naštěstí jsem tady narazila na spolužačku z gymplu, ale až teď na jaře. Tak aspoň něco.
Jinak můj manžel je pořád někde na služebkách, tak bývám často sama. Když mi je nejhůř, zajdu do parku a poklábosím s jinýma maminama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.9.06 13:50

Ruzi tak tu minulou stránku si ulož do oblíbených , aby jsi měla na co vzpomínat :D Nechci malovat čerta na zeď, ale je nás tu čím dál víc, komu po třetím měsíci přestávají míma spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí