Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
19.9.06 11:08

ahoj holky

fanynko myslim ze na nas vazne nemas…podivej se na Jamesovu vahu na 2.5 mesicich!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
19.9.06 12:09

Ahojky holky,

Vy jste se zase rozepsaly. Vítám Hanade mezi nás a doufám, že už budete jen zdraví a zdraví.
Jinak já jsem bohužel v srpnu už taky o rok zestárla, takže prosím také o opravu a odpo písnu míry Terezky, jdeme na 3 měsíční prohlídku, jsem si jistá, že máme přes 6 kg, je hrozně těžká a pěkně se pronese.
Tady u nás od večera prší a to jsme chtěli jít s manžou na procházku do města. Dneska má přijít dřív, půjde s náma k dr. a pak dáme malou k našim a jdeme na véču, slavíme dva roky od svatby, to tak rychle uteklo. Včera jsem dostala nádhernou kytici žlutých kal.
Holky já jsem taky takový počítačový analfabet, jsem snad jediná, která tady ještě nemá metřík, není někde návod, jak ho tam vložit?
Už dva dny plánujeme takovou menší vyřvávací metodu v noci, protože malá nám nechce vůbec spát, chodí mezi 22-24h. a musím říct, že to zatím zabírá, většinou usne, když brečí dlouho, tak tam za ní jdeme, pohladíme jí, dáme dudlík, na chvilku se zklidní a pak usne. Tak uvidíme, jestli se to naučí.

Jo Danielo mohla bych se zeptat, jak se upravují ty fotečky, jestli je na to nějaký prográmek? Když tak mi písni webovku, kde bych to mohla najít. Malá je fakt rozkošná.

Mějte se papa Tulipan a Terezka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
19.9.06 12:19

Tulipanku všechno nej k narozeninám (i když opožděně) i výročí 

Ty fotky si dělám ve Photoshopu. Nevím, jestli jde stáhnout na netu. Když tak nějakou pošli, zkusím si s ní pohrát :wink:
A KO ať dopadne dobře, těším se na ty vaše míry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
19.9.06 12:23

Ten metřík
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Stačí si jen vybrat, na jakých stránkách si ho vytvoříš (TickerFactory, Snuggle…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
19.9.06 12:24

novia :lol: :lol: :lol:
Závidím zvířatům. ŠU.. když to na ně příjde. Nikoho to nepohoršuje. To my bychom byli vypískáni. :D :D :lol:
Taky bez manžela se nikam nedostanu. Sice řidičák mám, auto taky, ale nějak řídit se mi nechce. Děsně se toho bojím. Za volantem jsem neseděla rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
19.9.06 12:25

tulipan
Taky opožděně gratuluju k narozkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
19.9.06 15:15

Ahojte..

Market, tady je ten odkaz:

http://www.ecipisek.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
19.9.06 15:17

Ahoj holky,
pár dnů jsem se sem nedostala. Zavalila mě práce :D
Teď jsme se vrátily s Viktorkou z plavání. Holky byly dneska výjimečně hodné - i Klárka i Viktorka. Ani jedna neplakala. Že by si už zvykly?

Jinak jsem si nestihla přečíst, co píšete, jdu si to projít…

Jen jedna otázka - když se vám v noci dítě vzbudí, jak jej uspíte? Já jsem to do nedávna neřešila, protože Viktorie se budila maximálně 1× za noc, tak jsem ji dala prso a spaly jsme dál. Jenže posledních pár dnů se budí i 4× za noc, takže více méně spíme celou noc tak, že je přisátá na mém prsu. Dudlík nechce… Nějaký další fígl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
19.9.06 15:32

Michello - díky, asi si to objednám, protože nevím, jak jinak to vyřešit. Jak je to hrubé? Je to měkké? Když do toho bude mlátit hlavou (a za tím bude zeď), tak myslíš, že to bude splňovat účel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
19.9.06 15:35

Danielko , ráda bych aj nějakou fotečku vložila, ale když se mi podaří zasednout k počítači, tak většinou pracuji a nebo naháním info o plenkách, takže se k tomu ne a ne dostat. Ale že jsou v galerii nádherná miminka! Majjdo , blahopřeju, ale pro mne míry nejsou rozhodující :-) Zbytečně to některé mamči rozhodí, vidím to na ostatních maminách a taťcích, když je potkáme, že většinou je náš miláček větší než jejich půlroční a roční děti a hned si ti jejich rodičové myslí, že mají maličká nedochůdčata, což není pravda. A vidím na jejich tvářích lehké posmutnění, což není vůbec na místě. Takže v zá:,–(ě nemám ráda poměřování :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
19.9.06 15:40

Tak tady je náš plaváček, jak nám ho(ji) vyfotil manžel od Michello. Tváří se, jako by snědla veškerou moudrost světa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
19.9.06 18:44

Tak už jsme konečně doma, trošku jsme si to prodloužili, zašli jsme si s manžílkem ještě na véču a babi hlídala. To bylo super i to jídlo bylo super.

Naše míry ve 3 měsících - vážíme 6120g, měříme 60cm a obvod hlavičky 40cm. Musím říct, že malá se už pěkně pronese a co potom až ještě povyroste.
Danielo díky za odkaz, řeknu manžovi, jestli by mi metřík nenastavil a kam bych ti třeba mohla tu fotku poslat, nepošleš mi email?
Mějte sel Tulipan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
19.9.06 19:14

Pěkný večer holčiny…

Včera se malá koupala s tatínkem ve vaně :lol: nejprve byla v pozoru…asi ji nesedělo to,že je ve vaně ještě někdo.v zápětí však začala dovádět…je to nějaký vodníček…to bude tím jak byla dlouho v břichu a manža ji určil povolání „potápěč“ :lol: vyzkoušela jsem ty polohy dle fotek Michello a Markety a moc se jí to líbilo,kdybych je s manželem nechala samotné tak jí i potopí,ale já to nedovolila…na všechno je čas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.9.06 21:12

Zdravím všechny. Vložila jsem pár fotek do fotogalerie. Chtěla jsem vložit ještě nějaké novější, ale vůbec se mi to už nedařilo. Snad tedy někdy jindy.

Tulipan - také se připojuji k přání všeho nejlepšího. Jak jsem koukala, tak se nás tu vdávalo v září hodně. My jsme teď třináctého oslavili 3 roky od svatby. No tedy oslavili. Dali jsme si pusu. My totiž svatbu neslavíme, ale slavíme, den, kdy jsme spolu začali chodit :lol:

Také jezdíme na plavání. Je to moc fajn a Máťovi se to moc líbí. Bohužel teď jsme museli přerušit, neboť se nám prozměnu podebralo očkování po TBC :twisted: :twisted: :twisted:
Docela jsem koukala, že mají Klárka a Viktorka plavečky. U nás plavou děti nahaté. Instruktorka je toho názoru, že tak se lépe uvolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
19.9.06 21:48

Dneska jsme byly na 3M kontrole e zítra máme 3 měsíce,ach jo tak strašně to letí :cry: :cry: :cry:
Tobi dostal očkování do obou nožiček a spokojeně spinká,takže asi homeo zabralo a bude to ok,no uvidíme…
Do tabulky:máme 7400g a 66cm,díky moc :D

Jdu do hajánkjova,všem hezké sníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí