Poradna duly
Jana Čurdová
Tak už konečně můžu nahlásit, že jsme se zbavily všech pupínků, strupů atd. Pomohla mastička Linola fet. Musím to zaklepat, ale už konečně vypadá jako miminko. Doufám, že jí to vydrží.
No Lucooo!
Je „trošku větší“
![]()
Ještě jsem přidala fotky, tak mrkni
Danielo - Elen je na všech fotkách prostě úžasná! Vážně se Vám pucek povedl ![]()
Luco - gratuluju k vítězství nad všema vyrážkama!
Hanah - no vidíš, že máš nakonec holku šikovnou! A tos jí podceňovala
.
Holky o kadeřnictví ani nemluvím, potřebovala bych ostříhat jak sůl, ty vlasy mi padaj, jako kdybych měla zůstat plešatá nebo co? ![]()
Zkusím na vaše rady ty těhu vitamíny, snad to pomůže…
Nelinka nějak nemůže usnout, pořád pomrčává..tatík si vyrazil na pařbu, tak máme doma dámskou jízdu.
Taky jsou vaše mimča televizní maniaci? Ta naše potvůrka se pořád otáčí za telkou a vypadá to, že jí to dívání baví
.
Pěkný večer…
Anyzek: ty si byla u kadeřníka v dubnu…já taky,ale loni
no a tento týden
......očkování jste měli hexa ![]()
EvaK: když dám malou na bříško já, tak se jí tam taky moc nelíbí,ale když se tam může přetáčet sama tak je ve svém živlu…měla jsem strach,že to bude nacvičovat i večer při usínání v postýlce,ale ona pěkně zalehne, dvakrát ji podám dudel a chrupká…asi ví že postýlka je na spaní a ne na hraní
na záda už má taky tendenci se otočit, ale ještě se ji to nepodařilo…to pak bude válet sudy ![]()
Nazdárek děvčata!
Tak se mi nějak nedaří tu divou zvěř tady uspat. Tedy Šárinka už asi hoďku pochrupává, ale Karoli né a né usnout. Jak si zdřímne pře den, tak ji nemůžu pak večer dostat do postele. Byli jsme totiž na výletě - po strááášně dlouhé době nás manža vyvezl. Byli jsme v zoo Lešná u Zlína. Kdo tam nebyl, vřele doporučuji - fakt krásná zoologická.
Včera jsme byly na očkování a vzaly jsme to zaráz i s pícháním oušek. Šárinka byla moc statečná. U těch oušek si dost poplakala, ale pak v kočárku pěkně usnula a chrupkala si skoro dvě hodiny. Ani na očkování neměla žádnou reakci, takže jsem byla ráda. Pokoušela jsem se ty naušničky vyfotit, že bych je hodila do galerky, ale malá se pořád mlela a mrskala se sebou, že to musím zkusit znovu - vyšel z toho totiž samý rozmaz.
Jinak, vážíme 5,35kg a měříme 63cm .
Luonar , taky jsme doma osiřely. U nás to bohužel není jen jednou za čas, ale každé úterý, pátek, neděli a občas i jiný večer v týdnu
. 2× týdně trénink, 1× zápas ve fotbale, 1× hokej a to občas jsou ryby. No, holt jsem si vzala sportovce.
O kadeřníkovi mně ani nemluvte. Byla jsem objednaná na tento čtvrtek, ale musela jsem to zrušit na neurčito, protože mi vybouchlo hlídání
. Začínám pomalu, ale jistě vypadat jako čarodějnice.
Luco , o angličtině pro Karoli taky uvažuji, ale až příští rok. Jen si nejsem moc jistá, jestli to i tak nebude brzy
. Zatím bude chodit od října tancovat, jednou týdně. Bude sem do školky dojíždět někdo z Taneční školy Hubený (možná některé znáte). Ani by mi nevadilo, kdyby ji to chytlo a bavilo ![]()
Tak jsem právě zapomněla, co všechno jsem chtěla napsat ![]()
Takže přeji všem krásnou a klidnou noc!!!
Šárinka ""http://b1.lilypie.com/do7Cp2/.png:http://b1.lilypie.com/do7Cp2/.png
Karolínka ""http://b4.lilypie.com/SMbHp2/.png:http://b4.lilypie.com/SMbHp2/.png
Hlasim se do klubu osirelich
,nam tatka odjel do prace
a netusim jestli do rana prijede.
Danielo Elca je proste uzasna,takovej super miselinek
a uz ji trenujes na modelku
![]()
Hanah ockovani jsme meli normalni,zatim mel reakci minimalni,do 12 byl v pohode pak ho zacli bolet stehynka,tak jsem mu dala cipek a odpoledne byl taky dobrej akorat spal 3 hodiny v kuse
coz u nas neni normalni a ted vecer mel trosku teplotku 37,5 tak dostal dalsi cipek a spinka.
Chipsy to znam
akorad mame volejbal, 2× tydne trenink,v sobotu zapas a ted hrajou i v nedeli
,1× si jde zahrat pro zabavu s kamosema,fotbal uz vypustil a kdyz ma cas tak je na rybach ![]()
Danielo
Elen je moc hezká. Ta má ale vlásků. Ta moje Silva teď vypadá jako můj děda. ![]()
anyzek
Taky máme rádi palec. Vlastně už vyzkoušela všechny prsty, ale dudlík ne a ne.
chipsy
Tu angličtinu máme vysloveně doporučenou od učitelek. Většině dětí řekly, že mají ještě čas. Bylo by to na ně moc. Naše Anička na to má, tak to zkusíme. Však kdyby se jí tam nelíbilo, tak ji odhlásíme. Nehodlám jí přetěžovat. Chci, aby si užila dětství.
Včera jsme byly se Silvou v pokojíčku Aničky. Áňa si házela balónem s tátou a smála se. Silva se začala tak chetat nahlas, až se rozkuckala.
Bylo to hezky. Normálně se chechtá nahlas, když jí vyslíkám ke koupání. ![]()
Ahojky všem…
dlouho jsem tady nebyla…
Netíhám,je toho docela dost…Minulý týden v úterý večer přijel manžílek a tuhle středu v noci zase odjížděl do Kosova
Sebi chodí od minulýho pondělka do školky a je bezva,že mám víc času na Tobiho a hlavně na domácnost (máme často binec
)
Zkusím něco dočíst co je nového a mrknout na fotečky…
Ve 12 týdnech váží Tobi 7 400 g a ještě ho musím změřit (už se nám pomalu nevedje do kočárku
)
příští týden jdme na 3 měsíční prohlídku a první očkování,tak jsem koupila homeopatika na rady zde a ještě na jedné diskuzi,tak jsem zvědavá,jestli pomůžou.Už jste je některá použila???
novia: dej vědět jak s těma homeopatikama......dáváš obyčejné očkování ![]()
Luca: Aničku do té angliny dej a uvidíš…pak můžem konzultovat co dítka zrovna berou ![]()
malá mi už normálně spávala do 4-5…jednou do 6,30…teď jsme u rodičů a od 3 jsem nespala,porád se vrtěla a ne a ne zabrat
jsem zvědavá na dnešek ![]()
Hani,
dám určitě vědět a máme normální očkování.....
Na doporučení mám thuyu a belladonu…
Tobi poslední dobou usíná kolem 8 a budí se tak mezi 2-3 hodinou,pak asi po 3 hodinách,no jak kdy…
Taky máte holky mimča před spaním otravná a uřvaná??
novia -asi te zklamu,ale Niki je pred spanim desne v pohode.nastvana je jen,kdyz ji nedam dostatecne rychle najist
ale jakmile je napapana,dam ji do postylky,reknu dobrou noc,dam ji pusu,zhasnu a jdu pryc a ona uz ani nepipne a za chvilku spinka.pocitam,ze to takhle idealne asi nezustane,ale zatim to tak je a je to pohoda ![]()
Novia: mám taky připravenou Thuyu a náplasti na znecitlivění ![]()
Malá je taky před spaním v pohodě…někdy kňourá v postýlce,ale to když ji vypadne dudel
a i kdybych ji ho nedala tak si pobrečí a usne… ![]()