Poradna duly
Jana Čurdová
Karkulko: kolik má mamka roků? určitě by to zvládla.mí rodiče mají 56 sice taky nadávají,že je to dlouho a málo místa atd…ale jsou rádi když tam můžou letět ![]()
Hanah - já teď taky musím žádat znova, poněvadž mi skončila platnost pasu. Tak jsem na to zvědavá. Každopádně na 10let už ho asi dostanu těžko… ![]()
Hanah - mamce je 68. Ona sice ještě chodí pořád do práce a dělá hodně na zahrádce, ale říká, že na tohle už se necítí.
Karkulka: ani mi nemluv
Klárce a Samovi taky končí pasy..pak Viktorka a manžel…jestli to někdo nedostane tak mě picne
budu lítat sama,ha,ha ![]()
Hanah - já bych klidně letěla i sama, hlavně abych letěla! ![]()
Dobrou noc!!!
Ahojte,
teda to jste to dneska rozjeli,nez jsem docetla nakonec tak nevim uz co
.
Dneska jsme si s kamoskou domlouvali plavani prcku doma,protoze do bazenu muzem az od 6 mesicu,tak jsem zvedava kdy se nam ta pani ozve a uz se docela tesim a jsem zvedava jak z toho bude nadsenej Matys.
Majdo teda to mas poradnyho chlapaka
ale je to fesak a o bliti mi ani nemluv
za vystrihem to je hnus,ale kdyz pak chodim s poblitejma zadama hodinu po meste,nikdo si toho nevsimne,za nama se line omamna vune kyseliho mlika a banda pubosu se muze pochcat smichy tak to je pak zazitek
![]()
Holky litani vam snad zavidim,me by do letadla nedostali ani parem volu.Asi mam nejakou fobiji ci co ![]()
Luco Anicka ma dobry hlasky
ale je to bozi
,uz se tesim na Matovi hlody.
Jdu spat uz nevim co.
Dobré ráno kočenky
Za chvíli pádíme do školky. Vůbec jsem se nevyspala. Silva posledních pár dnů strašně spí. Do toho má asi rýmu, kýchala v noci.
Než si půjdu pro Áňu, tak asi se Silvou půjdu spát.
Ještě mám umýt okna a vyprat záclony. Na to se asi vykašlu a půjdu si odpočinout.
Hanah, anyzek
Anička je ďábel. Má být po kom, oba s manžou jsme byli stejní. Ikdyž já jsem byla spíš přes tu mluvu. Taky jsem pořád pelila.
Manžel zase rozebíral bráchovo hračky, ne svoje přece by si je nerozbil. Popsal sestře kočárek prý proto, aby si ho poznala.
Anička nám zase počmárala stěnu, prý napsala na stěnu, kdo tu bydlí. Asi abychom věděli kde bydlíme. ![]()
ahoj holky!
anyzku diky…je to cvalda ale roztomilej a strasne ukecanej ted lezi pod hrazdickou a vydava takovy repertoar zvuku ze se nestacim divit
Jinak Hannah abych te potesila…ja jsem chodila asi na 9 mesicich a pry jsem prvni stala nez sedela.....a segra to stihla na osmi takze se boj ![]()
no nic musim k malemu a chystat se k doktorce na kontrolu protoze je jeste trochu nazloutlej…
Teda holky, vy jste se rozjely. To nemám šanci přečíst ![]()
Michello - to jsem ráda, že se ti to s šátkem podařilo a že jste mohly jít s Klárkou takhle na procházku. Uvidíš, že se ti to za chvíli zalíbí tak, že do obchodu a na podobné kratší cesty už budeš chodit jen se šátkem
Jak ses ptala, jakou máme délku, tak já mám 4,5. Taky mi zůstávají docela cancoury, když ho dám nerovnoměrně, tak třeba jeden i až na zem. Takže jestli máš 5m,takti určitě něco zůstane.
Dobré ráno…dneska budu chodící mrtvola..migréna mrška mě zas dostala..
Market
Jsem ráda…a včera jsme byli venku i s manželem, tak mám i fotku ![]()
No super, Klárka se tváří spokojeně ![]()
Já jsem byla u holiče poprvé, když měla Viktorka 6 týdnů, to byla ještě se mnou a prospala to, teď už jsem musela jít sama.Když nejdu víc jak jednou za 7 týdnů, tak už fakt vypadám hrozně.
Luonar:
Tak nejdrobnejsi tady asi budeme preci jen my - na 3 mesicni kontrolu jdeme az za tyden, tak pak budou presny miry a vahy, ale podle domaci vahy ma Laurinka ted 4300 kg a 60 cm. Okoli me porad nuti prikrmovat, ale mne se do toho nechce, kdyz doktorka nam rikala, ze je Laura proste drobna, ale hlavne ze pribira… Mam z toho depky ![]()
Michello:
Migrena me uz 2× taky chytla - beres na to neco? V lekarne mi rekli, ze nemuzu vubec nic, kdyz kojim, ani zadny bylinky - to se mi zda divny… Nemas nejakej figl,jak se ty migreny zbavit?