Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
13.9.06 16:44

Co z tebe bude? Co studuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.9.06 16:51

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, tak doplnuju aktualni miry :) ve 3 mesicich - 64cm a 5,97 kg. Tadysek uz ted moc nepribira tak cca.130g tydne, ale Dr. na to nic nerekla,tak snad v pohode. Moc faldiky nemame, je silene dlouhy v tele, teda nevim, po kom bude,mozna po manzelovym brachovi ten ma skoro 2 metry. Mame uz bodicka 74, jsou mu siroky, ale na dylku akorat, i kdyz teplacky ma i 62. Nekdo se tu strachoval, ze mimco nezveda hlavicku, tak my ji taky nezvedali, Dr. nam rekla, ze pokud se to nespravi do 4 mesicu, tak nas posle na rehabku a ten den vecer co jsme byli na kontrole ji zacal krasne zvedat :) , ale rucicky ma teda porad v pest.

Moniko , u nas dudlikem to samy totalni zavislak, jak mu vypadne, tak se vzbudi, je zase fakt, ze vecer mu zhasnu, vrazim dudlana a do minuty je tuhy. Driv spal od 20 do 3-4hodin, ted se budi ve 2 a pak kazdy 3 hodiny, tak jsem zvedava, jestli na nas prijde taky nocni buzeni ten rustovy spurt, sestrenka co ma holcicku o den mladsi jak my, uz 3 dny vstava kazdy dve hodiny :roll: .

Jinak vlasy me taky ted silene padaji, potrebovala bych meliry, ale nenasla jsem odvahu, je jich vsude plno, kdyz si hodim Tadyska na rameno, aby si odkrknul, tak mu pak taham z pusy moje vlasy, at ho dam jen na tricko nebo na plinku, jsou vsude. Utesuju se, ze jsou to ty, co mely vypadnout, kdyz jsem byla tehotna, to me vubec nepadaly.

Holky, vejdou se vam v zime deticky do kocaru do tasky, ja mam strach, ze ne. Mame patron bohemia, na dylku se da prodlouzit jeste o 10cm, ale je hodne ouzka, jen v mikine je tam celkem narvany uz ted.

Jinak u nas se to s prestupem do 4.mesice docela obratilo, predtim byl Tadeasek hroozne hodny miminko, temer vubec nebrecel a ted je dost uknourany a zacina se propinat a vztekat, obcas nevim proc 8O , hraju si s nim vypravim, menim mu ruzny podnety, hracky a on breci. Vzdycky se po jidle smal a chtel si vypravet, tak doufam, ze je to jen prechodny obdobi.

Tak se mejte krasne a uzivejte slunicka. Vzhledem k tomu ze Tadysek momentalne usne jen v kocare venku, tak tohle pocasi miluju. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.9.06 17:18

vlozila jsem konecne i nejakou fotku do galerie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
13.9.06 17:32

Majjda,Monika26: záleží na typu letadla kde je nouzový východ…když lítáme do států tak je až v 11-tý řadě,ale postýlka se přidělává na pevnou stěnu,která většinou odděluje bussines od turistické…ona to není první řada,ale prostě první v turist…když lítáme Praha-OV tak je nouzák u první řady…

monika26 vše musíš vyřešit prostě až na místě a jinak malý byl taky vždy super v letadle :lol: jestli používá dudlík tak mu ho dej při startu,možná mu to zmírní zalehnutí v ouškách a nebude nervozní :wink:

malá se zrovna poprvé přetočila sama na břicho a vesele pase 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
13.9.06 18:27

Luco - pěkná chatička, v Jeseníkách je krásně :D Já odtamtud pocházím, i když z druhé strany, od Branné.
Co Silvinka, už se smířila s flaškou? maarky - taky mi přijde, že je malá poslední dva týdny nějaká jiná. Pořád je protivná, ubrečená a navíc teď v noci prožíváme to samé, co tvoje kamarádka :cry: Kočár - tak do tašky se mi malá v zimě určitě nevejde. Ale i když ji vytáhnu, pořád tam mám korbičku, jenom už není tak uzavřená, jak by byla s tou taškou. Jaký máš typ kočárku? My jsme taky původně chtěli kupavat Patron, ale zrovna neměli barvu, co jsme si vyhlídli, tak jsme koupili DorJan.

Hanah - nepřetáčí se nějak brzy??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
13.9.06 18:40

Daniela: no já taky koukala…byla pod hrazdou a najednou slyším nějaké jiné zvuky a ona heká na koníkách 8O ale pak jsem ji dala na záda a znovu se už neotočila …byla to asi náhoda,ale vyndala si i tu spodní ručku..měla je pěkně před sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
13.9.06 18:41

Danielo
Silva už flašku přijala. Dopomohla mi k tomu laktační krize. V noci se budí co 1-2hod na jídlo. Prsa se ale nechce vzdát. Doufám, že mi pomůžou homeopatika přestat kojit. Příští týden bych měla skončit.

Hanah
Ježiši není to na ni moc brzo. Přetáčet se má kolem 5-ti měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
13.9.06 18:45

Jo a pěkně jsem se vylekala,protože byla na takové sice široké a dlouhé pohovce,ale kdyby třeba udělala další otočky tak je na zemi…odteď už bude vegetit jen na koberci,nebo v postýlce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
13.9.06 18:46

V Branné jsme byli kdysi se školou na braňáku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
13.9.06 18:49

:lol: Viktorka je nějaká akční…když je na bříšku tak se posunuje..normálně se odkopává nožkama a nemůže být na sedačce bez dozoru,nebo by sletěla…jestli bude po malém tak ten v 10-ti měsících chodil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
13.9.06 18:51

Hanah Říká se, že druhé dítko je trochu napřed než první. Tak to se máš na co těšit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
13.9.06 19:21

Luca: něco na tom bude, Klárka chodila na konci 11-tého měsíce a malý už v polovině 10-tého......dřív snad Viktorka chodit nebude…to snad ani nejde :roll: aby to nebylo naopak…třeba bude nakonec lenivec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
13.9.06 19:53

Monika26: ještě k tomu letu :idea: jestli víš typ letadla a je na níže uvedeném odkazu,tak na něj mrkni..některé letadla ty koše pro děti vůbec nemají…my lítáme Airbusem A310-300 a tam je místo na tři koše :wink: ale musíme mít na něj rezervačku,jinak máme smůlu…můžeš taky doufat,že nebude letadlo plné a budeš mít místo i pro malého a může spinkat na sedadle :D

http://www.csa.cz/…aflotila.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
13.9.06 20:04

Hanah
Já nevím čím poletíme. Tuším, že to bude s Travel servisem a ti mají tuším Boeingy že?? Ale může se stát, že poletíme s ČSA. To bohužel nevím. Jenomže ten koš na mimi ti asi dají pouze v případě, že máš něco zaplaceno. My máme letenku pro malého bez nároku na místo. Ale volno možná bude, jenomže ty sedačky jsou tak malé, že se tam stejnak na ně Miki nepovejde. A prosim tě, že se tak ptám, kam ty pořád létáš???? Jsi letuška či co? nebo jentak prostě cestujete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.9.06 20:52

Ahojky, dlouho jsem tady nebyla - no teda byla - stačila jsem si tak akorát přečíst příspěvky a musela jsem letět k malé.
Je strašně zvědavá a když je vzhůru tak potřebuje pozornost a sama vydrží akorát pod hrazdičkou, a to stihnu tak akorát dojít na záchod nebo poklidit..
Dneska jsme byli s malou na tříměsíční kontrole - sice bude mít tři měsíce až v neděli, tak moc jsme nepřibrali, jsme tady asi nejmenší. Asi je po mě, já byla strašně dlouho prcek. Tak váží 5150g a měří 59cm, jinak doktor říkal, že je vidět, že je strašně zvídavá, a máme se jí pořád věnovat. Jenže už mi jaksi nestačil poradit, jak mám zvládnout domácnost. Navíc nám začíná ten růstový spurt, tak malá jí co dvě hodiny a už jí cpu i dvě prsa. Poradila mi to porodní asistentka, co jsem k ní chodila na předporodní kurz, prý se dřív vytvoří víc mlíka, tak uvidíme..
No a očkovali jsme klasicky. Měli jsme strach, že vakcína nebude, a bude očkování zbytečný - a jelikož nemáme zrovna moc peněz, tak jsme zvolili tu klasiku. No malá křičela jak o život, ale neměla zatím ani horečku, jen se po tom prospala, a pak už se smála a vykecávala jako obvykle.
Taky už se na vás mimča smějou - takový to chachacha - malá to dělá, když jí zpívám jednu písničku. Je u toho k sežrání :D

Ještě jsem si vzpomněla, že jsem četla, že se mají mimča, když pasou koníky opírat o ruce, jenže malá se spíš prohýbá jako luk, a to se prý nemá. Takový děti prý mají chodit na rehabku..no doktor ji prohlížel, a nic mi neřekl, tak nevím..

Hanah - malá se taky přetočila na bříško, ale jen když byla třeba podepřená polštářkem nebo neležela úplně na rovným, takže to není žádný opravdový přetočení. No, ale pokud se ti malá opravdu přetočila, tak máš doma šikulku a hlavně nehleď na tabulky, každý dítě je přece jiný, no ne? :D

Luca235 - tak gratuluju, že Silvinka přijala flaštičku, a držím ti pěsti, ať přestanete s tím kojením v pohodě pro obě..

tak a už nevím, komu všemu jsem chtěla ještě napsat, těch příspěvků je tolik, jste holky šikovný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí