Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
635
14.9.06 11:15

79Simona
Jako netěhotná pomohl v začátku brufen, když už se rozjela, tak nepomohlo už nic a jako těhotná jsem nebrala nic a teď taky jen trpím.. Čaj na migrény mi nikdy nepomohl..ani homeopatika.. Takže nejpozději za 2dny je po bolesti.. :wink: Doma je to fajn..když malá spí, zalezu pod deku a přežívám..v práci to bývalo horší :?

Marketa
No já to mám taky tak.. Ale od porodu jsem byla u holičky jen jednou.. Ale dneska jsem se objednala - konečně..

Tak máme doma malou potvůrku… S dudlíkem usínala bez problémů tak týden…Teď má dudlík a přesto nás volá… Tak já tam letím, že jí chudince vypadl a ona se na mě hezky s dudlem v puse směje… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.9.06 11:16

kdyz mluvite o tom strihani… to su ja cerstve ostrihana:)
 http://i72.photobucket.com/…/haircut.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
14.9.06 12:53

ahoj ahoj,

tak jdu nahlásit naše míry- tak 5400g a 63,5cm

a v po jdeme na očkováni.
jo odrosty no ty já už mám taky a skratit bych to taky potřebovala.a to mam kadernictvi skoro vedle baraku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
14.9.06 13:17

ahojky,
jestli mohu dodat nase nove miry - v 11tydnech 5,85kg a 64cm

Byla jsem s Vojtikem dnes u Dr,protoze mu zacalo tect ocicko a nakonec uz to mel cele hnisave (behem jednoho dne)
dala nam masticku a kapky

S tim padanim vlasu mi hodne pomohlo opet zacit brat kazdy den jeden vitamin pro tehotne a kojici matky! Fakt to pomaha na plet i na vlasy.....je to tim kojenim.Hodne mineralu a potrebnych latek pro nas organismus si bere mimco v materskem mleku.
takze doporucuji brat tehuvitaminy :-)

Jinak Vojtisek prisel na dobrou „cumendu“ - lezi na zadickach a pritahuje hlavicku k brisku.Je u toho strasne legracni.je to nase zvedavka :D ale musi to byt asi poradna zabiracka,ze?! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
14.9.06 13:20

Michello - mam uplne stejny satek a je bezva,ze?! :-)
majjda - moooc Ti to slusi! uces bezvadny…ja jdu v utery a uz se nemuzu dockat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
14.9.06 13:21

Ahoj holky, tak jsme po očkování. Malý si jentak trochu béknul a pak házel úsměvy. V kočárku v tu ránu vytuhnul a doma se bohužel probral. Teď tu máme truhláře, kteří dělají Mikimu pokojíček a Miki jim na oplátku spustil takový povyk, že nevím co si myslí. Právě jsem ho po hodině zklidnila. Nevím buď je to po tom očkování anebo bříško. V noci totiž honil prdy. Změřila jsem mu teplotu a nemá ji. Ale i tak jsem mu lupla do zadečku paralenový čípek. No nevím jestli to bude k něčemu, ale právě se vytentonoval a ten čípek tam nebyl ani 5 minut :-( Teď nebečí a snaží se sežrat špendlíka.

Naše míry: Váha 6,25 a délka je 61 cm. No nějak jsme od minule nepovyrostli.

Majda : máš pěkný sestřih!!!! a i barvičku že? Ještě se tě chci zeptat znovu na tu autosedačku, tu jste poslali po pásu do letadla nebo jste s ní šli také až k letadlu???

Maarky letíme 30.9..

Bolení hlavy holky mě když chytne palice, bylo to asi 3× tak to neřeším a vezmu si jeden Paralen. Ale prý je v letáku, že se může jenom jeden den a až 6× denně??? To mi říkala kamarádka a nemám to ověřené. Já si prostě jeden vezmu a většinou pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.9.06 13:45

monika…dekuju…sedacku nam v anglii poslali skrz nadmerna zavazadla rovnou pri check inu v cechach nam nechali kocar i sedacku az k letadlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
14.9.06 13:48

Ahoj…

Tak jsem myslela,že to přetočení byla náhoda a ona se dneska otočila už 3×......sice se u toho pěkně naheká,ale dovede to až do konce :lol: když už je na bříšku tak sebou tak dlouho mrská až si vyprostí tu přilehlou ruku :D

Kadeřník. já byla na melír a ostříhání konečků…hned ty vlasy vypadají pěkněji :wink:

Majjda: sluší Ti to a malý je taky moc šikovný :wink: já se malému dívala do knížky a on chodil v posledním týdnu devátého měsíce,myslela jsem že to bylo později…on taky vynechal lezení a rovnou se stavěl a pak chodil :)

šátek: do jakého věku,nebo váhy se ten šátek dá používat :?:

musím jít přebalit…manželovi to řidší nějak nevoní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.9.06 14:29

Ahoj holky, řešily se tu polohy v šátku. My ale máme klasický babyvak od Pechů a uvědomila jsem si že jsem do něj malou už asi měsíc nedala. Dřív jsem jí tam dávala v takové té jako kolíbce, trochu na šikmo aby jí trochu vykukovalahlavička. Teď už se mi tam tak nevejde a ty další doporučované polohy z jejich letáku jsou spíš pro děti, které už dobře drží hlavičku - to Anička ještě moc nedrží. Tak nevím jak ji nosit :roll: . Jak nosíte vy? Pošlete prosím popis nebo ještě lépe foto. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
14.9.06 14:40

Janina
Já mám také baby vak a moc v tom Mikiho nenosím, spíš vůbec. Příjde mi tam tak nějak divně zkroucený a zakulacený, že nevim nevim. V knížce tam mají to mimčo tak pěkně nandané, že vidí ven, ale to mne se nikdy nepovede!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
14.9.06 14:45

ahojky holky

Moniko a janino -já ten babyvak ani nepořizovala mela jsem od kamaradky pujčený a pak jsme zkoušeli i šátek a Kubikovi se ani v jednom nelíbí a mě to taky nejak nesedi.takže mame klokanku a je v ni spokojeny a mě taky vyhovuje.ten babyvak mě prijde dobrý pro ty maličky.ale ty vetší co už chtějí koukat ven v tom stejne podle mě dlouho nevydrží.

http://family.cz/…um/photo.ASP?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.9.06 14:55

Ahoj holky
Já mám Babyvak. Dostala jsem ho od mámy známé a ta v něm kluka nosila do 3let. Mám k němu leták. Ty nejmenší se nosí v kolíbce na těle a ty starší v sedě.
Nosí se mi Silva skvěle. Hlavně když pospícháme s Áňou do školky. Než jsem ale přišla na to, jak se mimi v něm nosí. Myslela jsem, že poletí do popelnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.9.06 14:57

No a jak teda Luco nosíš? Máš foto? Mě se tam malá taky nosila skvěle, ale teď už je dlouhá a do sedací polohy ji dávat nechci, je to na ní ještě brzo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.9.06 15:13

Janino
Je tam ještě jedna poloha mezi tím, jenže manža je na služebce a já bez něj sem nic nedám.
Jsem naprostý lempl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
14.9.06 15:13

No asi tam ta mimča dáváme blbě. Mám ho naštěstí půjčený. Mám i klokanku, ale v ní mi Mikulda brečí ????? :? :? Zkusím ho do ní někdy zase dát, třeba změnil názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí