Poradna duly
Jana Čurdová
Hanah - já jsem tím nechtěla říci, že by se nemohli nic naučit. Rozhodně to neodsuzuji. Jsou děti, které jsou na jazyky nadané. Spíš jsem chtěla říci, že platit to jen proto, že dítě dělá angličtinu se mi zdá hloupost. To jsem bohužel zažila. Také to opakování jsem nemyslela jako dryl ale jako hru v autě apod. Doufám, že jsem se tě tím nějak nedotkla.
hanade tak to teda jo to bude mit pres 2metry.ja jsem tak akorat ale manza ma skoro 190takže taky vypada ze bude vyšší.
hanah -kubi to má stejne jako ten před tím! akorat to žužlací je vetší a stím před tím je zde http://family.cz/…um/photo.ASP?… ted má teda jínčí ten pruhledný se zeleným prostředkem.kdyžtak jukni ka nam do albíčka http://family.cz/Ruzi
michello -no to je nadherná fotečka,až me slza dojetim ukápla.už se take teším až začneme plavčit .vaničky vynevháváme,až rovnou bazenek.tedka rádí dom ve vane.
no holky jdu poprve do šumu a tchyne hlisda on už stejne spí a bude se budit kolem 4 na papu.teda aspon tak to ma tak doufam že to nezmeni
tady ve dvorci jsou tři sestry.tak jdu na chvili juknout a dat jedno pivicko.snad me to svedomí a hlavne strach co malej dovoli se drobet uvolnit.
Ruza: taky teď máme ten průhledný s růžovým,ale nejsou tak vykrojené jako ty 0-3…tu fotku s tím průhledným jsem nenašla ![]()
hanade: vůbec si se mě nedotkla
já to myslela tak,že to chceme vyzkoušet,když s angličtinou přichází do styku ![]()
Pro dnešek se s vámi loučím a přeji pěknou noc. Přišli kamarádi a jdeme na zahradu opekat buřtíky ![]()
Tak jsem myslela že Aničky je „kus“, ale na některé sedmikiláčky tady ještě nemáme
Papala zatím hezky, s kojením nebyl nejmenší problém a nikdy jsme nepřikrmovaly, ani nepily z flašky. Až dnes poprvé dělala trochu problémy, tak jsem jí dvakrát odstříkala do flašky a z té bumbala dobře. Že by taky laktační krizička ?
No snad se to nebude opakovat. Hlavně že mlíko je a jede jí
V pátek jsme byli na té neurologii, kam nás poslala dr. při kontrole před dvěma týdny, protože se jí nelíbilo jak zvedala hlavičku. Taky se prohýbala, stáčela se k jedné straně a „lítala“. Neuroložka mě celkem uklidnila, říkala jen že má lehce sklon točit hlavičku více napravo, ale na rehabilitaci to není. Jen ji mám střídat polohy v postýlce a nutit ji aby se točila i na druhou stranu a máme hodně trénovat pasení, s tím že jí mám přidržovat zadeček a ruce ve správné poloze na podložce. Ale je to den ode dne lepší. Teď už pase docela hezky a udrží hlavičku docela dlouho nahoře. Jak dlouho by ji měla udržet, aby se dalo říct, že už to umí správně? Třeba několik minut??? Mimochodem ty cviky, které s ní neuroložka dělala - házela a kroutila s ní do všech stran - to jsem byla docela v šoku ![]()
Jo, Luco , až bude manžel doma tak prosím pošli nějaké foto v babyvaku. Dík.
Dneska jsem z procházky přitáhla mraky švestek - narazila jsem cestou mezi polema na desítky divoce rostoucích stromů celých obalených modře a nedalo mi to a natrhala jsem si plný košíček od kočárku. Taky jsem narvala pár šípků. A teď dumám co s nima. Asi budu zavařovat, docela mě teď tyhle věci baví, když jsem chodila do práce nebyl čas a příležitost, až teď takhle experimentuju.
Ahojky děvčata!
Michello , to jsou kukadla jako zrcadla. A ta ručička v pusince mi někoho připomíná ![]()
hanade , taktéž tě tu vítám
Máme dětičky narozené ve stejný den. A bohužel jsme také strávily týden v nemocnici
. Naštěstí nic tak vážného. Doufám, že ani u vás!
Holky, představte si, jaká mi asi před hoďkou přišla SMSka od manžu: „Trošku se to tady rozjelo, tak se trošku zpozdím. Mam tě rád a holky taky!“
![]()
No jo, zase jsem sama doma. Odpoledne jel na zápas a teď , jak se zdá, se výborně baví v hospůdce
. Vytočilo mě to a odepsala jsem mu, ať má super zábavu a že se jdu postarat o JEHO děcka! Tak jsem tady seděla v posteli, na jedné ruce u prsa Šárku, vedle sebe na mém polštáři jsem druhou rukou hladila Karolínku a do toho si zvesela slzela
Začíná to už fakt přehánět. Budu si na něj muset došlápnout
. To bylo řečí, jak mi bude s holkama pomáhat…pche!!! Vlastně - dnes hlídal Kajku, když jsem jela se Šári nakupovat. Hlídal ji tím způsobem, že jí pustil pohádky a sám si hrál hru na PC. Občas jsou ti chlapi vážně na zabití ![]()
Šárinka ""http://b1.lilypie.com/ORAip2/.png:http://b1.lilypie.com/ORAip2/.png
Karolínka ""http://b4.lilypie.com/C8Tcp2/.png:http://b4.lilypie.com/C8Tcp2/.png
Nebojte, holky, žiju a debatu sleduju. Máte krásné dětičky, však ani ten náš nezůstává pozadu. Na rozdíl od maminky se má k světu, váží 5,16 kg a měří rovných 60 cm. Nějak mu začly chutnat ručičky, dneska se mu dokonce u tchýně v náruči zvedl žaludek, jak si rval do pusinky celou tlapičku. Pan na něj ještě bafala, aby jako přestal kašlat, načež se málem udusil, tak máme zas na nějaký čas vybráno a k babičce pojedem až se milostivá naučí chovat k dětem. Smál se na ní ale, filuta, od ucha k uchu a asi hodinu jí vykládal, co všechno s ním maminka provádí, když jsou celé dny spolu. Ale že by se začal už otáčet, to našeho Adámka ani nenapadne. Nicméně, když vidím, jaká jsou vaše mimi šikovná, asi začnu dávat větší pozor při přebalování, aby se nám miláček neskulil pod stůl.
Ružo , tak jsem jukla k vám do albíčka, hezké fotky! Jak prosím tě cvičíte na tom míči??? A taky mě zaujalo to zrcátko k autosedačce, ty ho máš? Kam se připevňuje a kde se dá koupit a za kolik??? Taky mě štve že na malou nevidim.
Chypsy , jsou to lumpové ale neboj, nemáš doma nic vyjimečného. Ncméně „má tě rád a holky taky“ a to je dobře. Příště jdeš kalit ty, ne? Sestav taky nějakou vtipnou SMS a neplač. ![]()
PS: Danielo , už dlouho jsem se nezasmála u PC nahlas. Když jsem viděla Elen v těch džínečkách, musela jsem. Je to nádhera a krom pěkného miminka musím i pochválit kvalitu fotek. Jak to děláš? Já mám Adámka vždy mázlého, asi jsem rozechvělá, když ho fotím (ostatní motivy jsou ostré) ![]()
Ahoj holky,
vítám tady taky Hanade
![]()
Jste se ted nějak rozjeli
Mimča vám asi spinkají co??U nás bylo usínání s křikem, dneska Nikolka byla celý den nějaká rozmrzelá, odpo nechtěla spinkat,ale nakonec na dvě hodky usnula, aspon jsem si vyžehlila.
Jinak se po celých 7 dnech vykadila, to bylo až na záda a hned 2×, tak zase máme klid, jak to tak vidí zase na týden, ted nějak kakáme jednou týdně
Ale prdíme jako staří chlapi a smrdíme, no hrůza
![]()
Vlasy mě taky nějak padají, máme je snad všude a to je sepínám do culíku.
Ve čtvrtek jdeme do poradny a na očkování, jsem zvědavá kolik vážíme, ale na Danielinu Elenku nemáme, to je kus ženské ![]()
Michello–moc hezká fotka!!
Chipsy-nic si z toho nedělej, to jsou holt chlapi.
Zdravím a vítám Hanade.
Tak konečně někdo stejně dlouhý jak Peťka. Manžel moc dlouhý není má 176cm a já taky tak, ale můj taťka má 183cm a jeho brácha 187cm, tak možná je po nich. Uvidíme, jak dál poroste. Jem zvědavá, jak píšeš že u vás v rodině má někdo 2metry, jak bude nakonec Peťka dlouhý. V 12 týdnech měl těch 65cm a 6,55kg.
tak jsem zde zpet ze šumu.
odešla jsem dříve.ale nějak me nesedlo to ovzduší teda spíš bezvzduší s převládájícím cigaretovým kouřem.já dříve taková kuřačka a ted mě to vadí.
Hanah -ani jsi nemohla .stim průhledným jeste foto nemame.vždyt ho má teprva 3dny.jj tamty byly vice vykrojene.
janino -zašlu tí mejlíkem odkaz na to zrcatko -dá se připevnit bud přísavkou či skřipcem(to mám já)na clonu.stojí 159,– objednavala jsem ho a druhy den bylo doma.v Plzni jsem ho schanela a když jsem to řekla tak na mě koukali jak na blázna-tak to tam jeste nedorazilo.cvičení a balonu -to nám ukazaly par cviku jak chodime s malym k nam na bazen na lochac na cvičeníčko.tak to cvičíme i doma a jemu se to hrozne libi -smeje se při tom vejská radostí.ruzne protahujeme hopsame atd. ![]()
nebo - http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?… kdyby jej ještě někdo chtěl.