Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
16.9.06 17:37

Zdravím všechny v této diskusi. Nakukuji sem už poměrně dlouho, ale až teprve teď bych se k vám chtěla přidat. Doufám, že to nebude problém. Už v těhotenství jsem se přesvědčovala, že to většina prožívá stejně a já nejsem nějaká divná :lol: Bohužel jsem byla na rizikáči a k internetu jsem se nedostala a po porodu se nám také vedlo tak všelijak a tak na to člověk neměl ani pomyšlení. Tak snad teď už bude vše v poho a já budu moci občas přispět pár řádky.
Jinak mám syna Matyáška, narodil se 16.6.2006 v Jičíně, vážil 3620g a měřil 52 cm. Aktuální váha na 3 měsících je 6800g a míra 65 cm. Už si nepamatuji co vše dáváte do vaší tabulky, tak to kdyžtak příště doplním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
16.9.06 18:42

zdravím vás při větrném podvečeru,

Hanade -Vítej!!teda vy máte dlouhána 8O

nojo vy teda jedete pár dnů tu člověk není a aby pak dočítal a dočítal .

stejně si to už všechno nepamatuji.

Novia -koukam Tobiho je kus!je videt že se má dobře :wink: my jdeme na očkování v ponděli nebo utery a take budeme davat normální.tak snad bude vše ok. :?
Hanah -třeba ta její nespavost je zmenou prostředí.i když teda kubí chrupe všude a ve všem.takové nanáročné dítko. 8)
tak jsme malemu koupili -když už je ten velký chlap.ty vetší dudany od 3-6M taktéž od Awentu silikon.na ktere je zvykly a jakpak podudává tamten už mu vyklouzaval z pusiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.9.06 19:22

Jak jste se tu bavili o šátcích na nošení dětí, tak je můžu vřele doporučit. Od té doby co jsme se s Matym vrátili z nemocnice bych bez něho ani neuvařila. Někdo se ptal jak dlouho se v něm mohou děti nosit. Zkuste se podívat na www.babysatky.cz. Je tam spouta informací, včetně druhů úvazů a od kterého věku se mohou používat včetně nákresů.

ruza - když nám to doktorka naměřila tak jsem se také divila, ale já i manžel jsme docela velcí. Navíc můj brácha má 2 metry a mamka říká, že je jak kdyby mu z oka vypadl. Tak uvidíme jak moc nám naroste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
16.9.06 19:36

Hanade: vítej v klubu :lol: asi budeš jmenovkyně soudě podle nicku :?:

Ruza: taky doufám,že je to jen tou změnou…jinak doma mi taky usne kam ji položím…do postýlky dávám jen na noc…usne u děcek na válendách,v lehátku,na sedačce,jenže teď ji už musím přestěhovat na zem :roll: přetáčí se na bříško a to bych ji taky mohla třeba vytahovat z pod sedačky :wink:

Já malé taky koupila Avent 3-6,ale má ho ještě přes celý nos a nemůže dýchat…Kubík to má taky tak?Kdyžtak ho vyfoť…až budu doma tak vyfotím malou s tím cumlem…pro zasmání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.9.06 19:43

Hanade,
vítej a ať se ti tady líbí :D

jojo Tobiho je kus,taky si všichni myslí,že má půl roku :lol:

koukala jsem na fotky a DanieloB malá je teda pořádná ženská :D

Tobiho jsem asi dneska asi pomluvila… ve 3.30 jsem ho kojila,po 4 usnul a pořád spí 8O 8O 8O ,tak snad bude spát i v noci,nebo mě trefí :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
16.9.06 19:51

novia: tak s tím spaním v noci bych teda za těchto okolností moc nepočítala :lol: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.9.06 19:56

Hanah - jmenovkyně opravdu jsem

Já vám tak závidím, že vám děti spí i přes den :oops: Matyáš spí akorát půl hidiny dopoledne a 1 hodinu odpoledne a navíc jedině v kočárku :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
16.9.06 19:58

Ahoj holky

hanade
Vítám tě tu. Koukám, že máš pěknýho chlapáka.

Hanah
Já nevěřím tomu, že Anička zvádne tu Anglinu. Uvidíme.

Silva v 21hod vypije flašku mlíka, potom si dá ještě prso. Pak ji přenesu do postýlky, zakryju jí a jdu pryč. Občas nezabere, ale jinak usíná bez řvaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.9.06 20:01

Tobi byl právě v pohodě až do středy,kdy jsem byly u známých.Tam byl hukot od našich starších,navíc chodil z ruk do ruk a asi to bylo tím a proto řval a trvalo to do včera… a dneska tohle :roll: :roll: :roll:

Dudlíky taky začnu kupovat už větší,padá mu to z pusinky pokud je zrovna nestřílí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
16.9.06 20:15

hanade
Mně taky přes den Silva moc nespí. Je ale v koši. Není zvyklá, že jí tahám. To bych nic neudělala. Jinak v kočáru buď okamžitě usne, nebo se na mě chechtá. Vak je lepší. Tam vždycky usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.9.06 20:16

Luca235 - chlapák to opravdu je, ani na to navypadá. Problém je, že když ho trochu víc obléknu, tak se mi nevejde do taška do kočárku. Takže jsme museli začít jezdit bez ní. Naštěstí má náš kočár takovou vložku pod manší dítě, taže to zas tak nevadí.

Jak tu rozebíráte tu angličtinu, tak jesti vám to nevadí přidám svoji zkušenost. Jsem totiž učitelka z MŠ a angličtinu jsme tam také měli. Musela se ale platit a nebylo to nic levného. Jestli budete s dětmi denně alespoň chvíli trénovat a nepolevíte-li ani o prázdninách, tak to smysl má. Jestli to budou dělat jen jednou za týden ve školce, tak jim to nic nedá. Alespoň tak to bylo s dětmi v naší MŠ. Tím však nechci vaše děti podceňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.9.06 20:29

Luca235 - já jsem ho také netahala do doby než jsme v 6 týdnech absolvovali týdenní pobyt v nemocnici. Od té doby, když na mě, nebo manžela nevidí je zle. Většinou ho nám někde na dece, ale v kuchyni to bohužel nejde, takže je při vaření se mnou. Jinak strašně brečí. Jelikož si vybrečel ve špitále kýlu :evil: :evil: :evil: tak teď by neměl moc brečet, aby se mu ta kýla zatáhla, aby nám ji namuseli operovat. Je to začarovaný kruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
16.9.06 20:30

plaváček

http://static.flickr.com/…7d5b1e6d.jpg

ještě máme i fotku Viktorky, ale počkám až mi dá Marketa182 svolení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
16.9.06 20:34

hanade: malý je zatím anglinou nadšený…on nějaké základy má…neteř (5,5let) je na půl američanka a někdy se zapomene a mluví s malým anglicky a on už se spoustu naučil,ale kdyby mu to mělo dělat problémy tak se na to vykašlu…ve škole si toho užije ažaž :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
16.9.06 20:36

Jéé Michello ta je fajná…když tady budeš poctivě pokaždé ty fotečky dávat,tak ani nemusím do kurzu chodit…budu se jen po vás opičit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí