Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
643
20.9.06 12:45

Sešlo se vás najednou nějak moc, jste všechny letňáčci? :D Jdu vám ty roky přepsat :D

Ruza - tak to je super, že máte očkování bez reakce. Tiše závidím :oops: Naše Elča je od toho očkování jak vyměněná. Za chvíli ji asi vyměním já!

Děvčátka tak o spaní celou noc sním už dva týdny! Snad aspoň u vás to bude jen přechodná záležitost, moc vám to přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
20.9.06 12:46

markéta
Taky jsem se nevyspala. Kojila jsem třeba ve 3, ale od 1 se
Miki vrtěl ale spal u toho. jako přes kopírák. Jééééžiš ty jsi ale mladice!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
20.9.06 12:46

Marry -koukám máš žně co,možná jen náka krize ne,já taky maleho při večerním teda ranním koj.nepřebaluju a vetšinou si říhne když ho zvednu a než ho položím do postýlky.a rano je plena snad 3kilová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.9.06 12:52

Nezjišťovala jste některá, proč ty mimina nespí? Mě by to dost zajímalo. Hlady se určitě nebudí, to mám vyzkoušené! Po dvou hoďkách je hore, i když jí dám UM.
Jinak naše dnešní vstávání: Najedla se ve 20:00, pak hned usnula a budila se ve 23:00, 00:45, 2:50, 5:00 a 6:30. Jsem si fakt pospala! :evil: A tak je to už 2 týdny :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
20.9.06 12:56

Jojo, zjišťovala, ptala jsem se MIkuldy, ale bohužel neodpověděl :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
20.9.06 13:03

Dančo–chudáku, spí malá aspon přes den??Že by si šla spá s ní.
Jinak kámoška má 5 měs.kluka a mají ten samej problém, cca do 3 měs spal nádherně, ale od té doby se ji taky tak budí.Takže nevím v čem to bude, a malého taky kojí. Mlíkem to nebude, to by nám řvali hlady.
Snad to bude lepší. nikolka nad ránem taky už tak tvrdě nespí, zkopává si peřinu dolů, nohama kope o závod a když leží vedle mě tak mě taky kope.

Jinak další jobovka–tak k vrtulníku se přidali klempíři, máme postavené lešení kolem bytovky a kdou opravovast střechu a balkony, tak další rámus a to bydlíme pod střechou 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
20.9.06 13:12

teda holky koukám skoro každá žně.to já teda neznám.teda musím zaklepat (tuk tuk)Kubula usne tak mezi 21-22h a budi se ve 4 a pak až tak kolem 9h.

DanieloB-a v čempak je malá jiná?vy jste davali hexa nebo normál?

no seznámek kde je?je?juknu o starnyky dál.

Marry -proboha 8O kde to bydlíte nekde na cvičišti spojenem ze staveništěm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.9.06 13:12

Marry spí, dává si dvacetiminutovky :wink:

Ten randál ti nezávidím! Asi bych se sbalila a šla otravovat kamarádky :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
20.9.06 13:16

RUZA
Neboj však ono se ti mimi začne také budit o půlnoci, pak ve 2 atd..... :lol: :lol: Já si myslela, že to nepříjde!! Bane to nepřeju ani největšímu nepříteli.

Ale pozor holky, Miki už spí celých 12 minut!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
20.9.06 13:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.9.06 13:18

Ruzi u nás byla reakce na očkování docela silná! Elča měla horečku, nohu oteklou a rudou. Dost si pobrečela. Od té doby je pořád protivná, uřvaná, „nepovídá“ a ani koníky už moc nepase. O bojkotu kojení ani nemluvím a jaké máme spaní jsi si přečetla před chvílí…
Další očkování by ji mohlo vrátit zase do normálu :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.9.06 13:21

Moni dobrýýý! Kolik mu ještě dáváš? Minutu??? :D

Ruzi skvělá fotka! Co ti tak důležitého říkal? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
20.9.06 13:23

Ruzo–bydlím na Libavé–vojenský prostor, základáci už nejsou, ale zato tady jezdí hodně profi vojáků na cvičení.Tento týden to jsou prozměnu policajti a zrovna vedle naší bytovky je po rusákách rozbitej panelák a oni se v něm nahání a skáčou z vrtulníku, no prostě zábava :lol: :lol:

Dančo–já jsem se za manžou přistěhovala, takže dobrou kamarádku tady nemám, jsou to jen ženské na pokec, ale to není ono.Švagrová je v práci, takže to musím tady zvládat sama.Mám všechny v Olmiku, nebo sem jezdí k rodičům kámoška z Brna, ta má zrovna toho 5 měs kluka.Přijede vždycky 1× za měsíc na týden tak to je paráda, aspon pokecáme.Ted tady byla 14 dní a dojde zase př. týden.

Jinak mám vás :lol: :lol: tady si člověk pokecá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
20.9.06 13:25

monii - tak at hodí ještě nekolik,ne,třeba i hodin.Kubula už zase chrní od 10h a stle ne a ne se vzbudit.zalomenou hlavu a zapadlý jazyk.

jo co mi říkal to já nevím?jestě mu nerozumím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
20.9.06 13:26

RUZA
super fotka :lol:

Daniela
no nevím kolik mu dávám, ale už se vrtí, takže moc ne :cry: :cry:

Marry
No a co si tam najít nějakého profi vojáka na zábavu když tam nemáš moc kamarádek?? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí