Poradna duly
Jana Čurdová
Sešlo se vás najednou nějak moc, jste všechny letňáčci?
Jdu vám ty roky přepsat ![]()
Ruza - tak to je super, že máte očkování bez reakce. Tiše závidím
Naše Elča je od toho očkování jak vyměněná. Za chvíli ji asi vyměním já!
Děvčátka tak o spaní celou noc sním už dva týdny! Snad aspoň u vás to bude jen přechodná záležitost, moc vám to přeji.
markéta
Taky jsem se nevyspala. Kojila jsem třeba ve 3, ale od 1 se
Miki vrtěl ale spal u toho. jako přes kopírák. Jééééžiš ty jsi ale mladice!!!! ![]()
Marry -koukám máš žně co,možná jen náka krize ne,já taky maleho při večerním teda ranním koj.nepřebaluju a vetšinou si říhne když ho zvednu a než ho položím do postýlky.a rano je plena snad 3kilová.
Nezjišťovala jste některá, proč ty mimina nespí? Mě by to dost zajímalo. Hlady se určitě nebudí, to mám vyzkoušené! Po dvou hoďkách je hore, i když jí dám UM.
Jinak naše dnešní vstávání: Najedla se ve 20:00, pak hned usnula a budila se ve 23:00, 00:45, 2:50, 5:00 a 6:30. Jsem si fakt pospala!
A tak je to už 2 týdny
![]()
Jojo, zjišťovala, ptala jsem se MIkuldy, ale bohužel neodpověděl
![]()
Dančo–chudáku, spí malá aspon přes den??Že by si šla spá s ní.
Jinak kámoška má 5 měs.kluka a mají ten samej problém, cca do 3 měs spal nádherně, ale od té doby se ji taky tak budí.Takže nevím v čem to bude, a malého taky kojí. Mlíkem to nebude, to by nám řvali hlady.
Snad to bude lepší. nikolka nad ránem taky už tak tvrdě nespí, zkopává si peřinu dolů, nohama kope o závod a když leží vedle mě tak mě taky kope.
Jinak další jobovka–tak k vrtulníku se přidali klempíři, máme postavené lešení kolem bytovky a kdou opravovast střechu a balkony, tak další rámus a to bydlíme pod střechou
![]()
teda holky koukám skoro každá žně.to já teda neznám.teda musím zaklepat (tuk tuk)Kubula usne tak mezi 21-22h a budi se ve 4 a pak až tak kolem 9h.
DanieloB-a v čempak je malá jiná?vy jste davali hexa nebo normál?
no seznámek kde je?je?juknu o starnyky dál.
Marry -proboha
kde to bydlíte nekde na cvičišti spojenem ze staveništěm
Marry spí, dává si dvacetiminutovky ![]()
Ten randál ti nezávidím! Asi bych se sbalila a šla otravovat kamarádky
![]()
RUZA
Neboj však ono se ti mimi začne také budit o půlnoci, pak ve 2 atd.....
Já si myslela, že to nepříjde!! Bane to nepřeju ani největšímu nepříteli.
Ale pozor holky, Miki už spí celých 12 minut!!!!!!!
Ruzi u nás byla reakce na očkování docela silná! Elča měla horečku, nohu oteklou a rudou. Dost si pobrečela. Od té doby je pořád protivná, uřvaná, „nepovídá“ a ani koníky už moc nepase. O bojkotu kojení ani nemluvím a jaké máme spaní jsi si přečetla před chvílí…
Další očkování by ji mohlo vrátit zase do normálu
![]()
Moni dobrýýý! Kolik mu ještě dáváš? Minutu??? ![]()
Ruzi skvělá fotka! Co ti tak důležitého říkal? ![]()
Ruzo–bydlím na Libavé–vojenský prostor, základáci už nejsou, ale zato tady jezdí hodně profi vojáků na cvičení.Tento týden to jsou prozměnu policajti a zrovna vedle naší bytovky je po rusákách rozbitej panelák a oni se v něm nahání a skáčou z vrtulníku, no prostě zábava
![]()
Dančo–já jsem se za manžou přistěhovala, takže dobrou kamarádku tady nemám, jsou to jen ženské na pokec, ale to není ono.Švagrová je v práci, takže to musím tady zvládat sama.Mám všechny v Olmiku, nebo sem jezdí k rodičům kámoška z Brna, ta má zrovna toho 5 měs kluka.Přijede vždycky 1× za měsíc na týden tak to je paráda, aspon pokecáme.Ted tady byla 14 dní a dojde zase př. týden.
Jinak mám vás
tady si člověk pokecá
![]()
monii - tak at hodí ještě nekolik,ne,třeba i hodin.Kubula už zase chrní od 10h a stle ne a ne se vzbudit.zalomenou hlavu a zapadlý jazyk.
jo co mi říkal to já nevím?jestě mu nerozumím ![]()
RUZA
super fotka ![]()
Daniela
no nevím kolik mu dávám, ale už se vrtí, takže moc ne
![]()
Marry
No a co si tam najít nějakého profi vojáka na zábavu když tam nemáš moc kamarádek??
![]()