Poradna duly
Jana Čurdová
zdravím vás,
tak jsem dnes chtěla podat čerstvé novinky o naší váze a cm.ale Dr.tam dnes není ,tak tam zaskočím zitra.
Majjdo -náš Kubulín spinká-posledni papu k 22h po 22h usiname a 5h rano vstavame papu.a pak jeste spinkame tak do 8-9-a pak už zase baští po 3,5-4h.
Jééžiš jsem blbá, ty jsi se ptala zda děcka spí v noci a ne jak usínají
Miki usne okolo 20 a pak ho kojím většinou okolo 2 hod +-1 hodina. a pak už vydrží jenom ty 3 hoďky. Stane so ale, že ho kojím až okolo 5 ráno už i v půl 7. Řekla bych, že to je také docela dobré i když se mi i tak k němu nechce vstávat
Ale to už bych byla asi náročná
Theresie
ten dudlík je neštěstí, je na něm závislý a jakmile mu vypadne tak je v tu ránu AUF!!!! A to i po 2 hoďkách spánku. Musím mu ho honem podat. Když má ale ten tvrdý spánek tak ani neví, že mu vypadl a je pokoj, pak když se začíná probírat tak mu ho podám a někdy usne a někdy mu ho podávám pořád kolem dokola až ho prostě nakojím.
Teď mi chrápoší v postýlce, až se vyhajá tak pofrčíme ven. Zrovna před chvílí jsem mu po hodině běžela podat duďana a je zase klid. Taky jsem zjistila, že mi nikde tak pěkně nespinká jako právě v té postýlce. Já ho pořád pokládala do kočárku co mám v bytě a na pohovku a on si odpočnul tak 15 min a šmitec. Od té doby co ho šupnu na spaní přes den do postýlky tak je klid. Ví asi, že v postýlce se prostě jenom spinká a nedělají se tam voloviny. Doufám, že mu to vydrží ![]()
moni,
ale aspon ti s nim spinka..niki jak se probudi,nic s ni nehne.tkze pres den moc nespinka…
No to máš pravdu. Ale kolikrát si říkám, že mu ten dudlík rvu úplně zbytečně i přes den. Snažím se poslední dny mu ho dávat co nejmíň přes den
A co se týče těch oblečků, tak ty velikosti jsou fakt legrační. Dostali jsme takové kraťásky s tílkem v hromadě a je to na 3 měsíce, ano je, ale ťip Ťop. To ale nic není. Pak mám takové dupajdy na nich je 6 měsíců a Mikuldovi už jsou a dnes jsem mu dokonce zkoušela džíny s laclem kde je napsáno 9 měsíců a mám pocit, že mu jsou malé
Leda ještě přemýšlím, že to mají být džínové kraťasy a ne dlouhé kalhoty. Vypadají nádherně jen mám pocit, že hůř sedí. No koupit si je sama za své tak mě šlehne ![]()
no,tak to mi nerikejte.schanim ted tu kombinezu na zimu a za1,nevim,jak bude mala velka a za2,ty velikosti stejne neodpovidaji…no uvidim.uz jsem jednu objednala na mimibazaru.
dala bych sem foto,ale nedavala sem pozor,kdyz se tu to vysvetlovalo,jak na to ![]()
theresie
já jsem kupovala kombinézu vel 68-74. Myslím, že jí to bude tak akorát. Naše Silva je zase dlouhá čára.
Tak mi manžel odjel do Brna na tři dny. ![]()
Objednal mi proutěný koš na prádlo, když mi ten starý rozflákal.
Cholerik. Dnes mi přišel. Nejenže jsem vyplajzla 500kč, ale ještě mi přišlo úplně něco jiného. Takže to teď řešíme.
Já se z něj po…
Naštěstí příští pátek vyrážíme směr Olomouc. Tam rozdám děti babičkám a půjdu do kina. S manžou jsme v kině ještě spolu nebyli. Kdysi se tam popral, no a od té doby tam nebyl. Takže jsme nebyli spolu ani v kině. Potom se pojedem podívat na chalupu v Malé Morávce, co si naši pořídili. Už se těším na zimu. ![]()
luco -no ja porizuju 74…tak uvidime…
on se popral v kine?kvuli cemu?nekdo cucal moc nahlas bonbony?
neee,delam si srandu.meho pritele totiz tohle v kine desne rozciluje ![]()
v nejake Moravce jsem jednou v zime byla.maj tam vlek primo u srubu a ten srub patri kamosovi,takze to byla desna pohoda.poradaly se tam zavody a ja vyhrala tricko!
moni -tak ted jsem Niki zkusila dat snad po mesici dudlika(je dneska dewsne protivna) a ku podivu duda a ani nepipne!!!! ![]()
dokonce se mi podarilo ji ostrihat nehtiky!!!!no sem z toho cela vedle ![]()
ja si kombinezku na zimu ani netroufam kupovat protoze nas otesanek bude tou dobou asi ve velikosti 1-2 roky!!!!
theresie
Popral se s nějakým klukem kvůli společnému opěradlu na ruku.
To mu bylo 19let, tak jsem to chápala. ![]()
Naši mají chalupu jménem Horník v Malé Morávce. Měla by být na netu.
majjda
Neboj, velikost je dle výšky mimi. My máme zase problém s výškou. Věci má na délku okorát, ale na šířku v nich plandá. Manža má to samé. Měří 196cm a váží 88kg, tak musí nosit pořád pásek na gatích. ![]()
www.chatahornik.jeseniky.com Tohle naši koupili, ještě mají staré stránky. Ty by se měly změnit. Mají novou koupenou adresu. Zatím ale ta stará.
no jo ale nas skritek je dlouhej a i to vyplni:) ach jo co ja si s nim jenom pocnu…
navic mam ted silenej stres s ucenim protoze me ceka zaverecna zkouska na VS (dalkove)
majjda
Držím palce u zkoušek. Já si při Aničce dělala řidičák. To měla ale 9měsíců, takže bylo učení v poho.