Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1061
13.9.06 13:11

zdravím vás,

tak jsem dnes chtěla podat čerstvé novinky o naší váze a cm.ale Dr.tam dnes není ,tak tam zaskočím zitra.

Majjdo -náš Kubulín spinká-posledni papu k 22h po 22h usiname a 5h rano vstavame papu.a pak jeste spinkame tak do 8-9-a pak už zase baští po 3,5-4h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
13.9.06 13:11

Jééžiš jsem blbá, ty jsi se ptala zda děcka spí v noci a ne jak usínají :lol: :lol: Miki usne okolo 20 a pak ho kojím většinou okolo 2 hod +-1 hodina. a pak už vydrží jenom ty 3 hoďky. Stane so ale, že ho kojím až okolo 5 ráno už i v půl 7. Řekla bych, že to je také docela dobré i když se mi i tak k němu nechce vstávat :wink: Ale to už bych byla asi náročná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
13.9.06 13:15

Theresie
ten dudlík je neštěstí, je na něm závislý a jakmile mu vypadne tak je v tu ránu AUF!!!! A to i po 2 hoďkách spánku. Musím mu ho honem podat. Když má ale ten tvrdý spánek tak ani neví, že mu vypadl a je pokoj, pak když se začíná probírat tak mu ho podám a někdy usne a někdy mu ho podávám pořád kolem dokola až ho prostě nakojím.

Teď mi chrápoší v postýlce, až se vyhajá tak pofrčíme ven. Zrovna před chvílí jsem mu po hodině běžela podat duďana a je zase klid. Taky jsem zjistila, že mi nikde tak pěkně nespinká jako právě v té postýlce. Já ho pořád pokládala do kočárku co mám v bytě a na pohovku a on si odpočnul tak 15 min a šmitec. Od té doby co ho šupnu na spaní přes den do postýlky tak je klid. Ví asi, že v postýlce se prostě jenom spinká a nedělají se tam voloviny. Doufám, že mu to vydrží :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.9.06 13:17

moni,
ale aspon ti s nim spinka..niki jak se probudi,nic s ni nehne.tkze pres den moc nespinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
13.9.06 13:24

No to máš pravdu. Ale kolikrát si říkám, že mu ten dudlík rvu úplně zbytečně i přes den. Snažím se poslední dny mu ho dávat co nejmíň přes den

A co se týče těch oblečků, tak ty velikosti jsou fakt legrační. Dostali jsme takové kraťásky s tílkem v hromadě a je to na 3 měsíce, ano je, ale ťip Ťop. To ale nic není. Pak mám takové dupajdy na nich je 6 měsíců a Mikuldovi už jsou a dnes jsem mu dokonce zkoušela džíny s laclem kde je napsáno 9 měsíců a mám pocit, že mu jsou malé :-( Leda ještě přemýšlím, že to mají být džínové kraťasy a ne dlouhé kalhoty. Vypadají nádherně jen mám pocit, že hůř sedí. No koupit si je sama za své tak mě šlehne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.9.06 14:11

no,tak to mi nerikejte.schanim ted tu kombinezu na zimu a za1,nevim,jak bude mala velka a za2,ty velikosti stejne neodpovidaji…no uvidim.uz jsem jednu objednala na mimibazaru.
dala bych sem foto,ale nedavala sem pozor,kdyz se tu to vysvetlovalo,jak na to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
13.9.06 14:31

theresie

já jsem kupovala kombinézu vel 68-74. Myslím, že jí to bude tak akorát. Naše Silva je zase dlouhá čára.

Tak mi manžel odjel do Brna na tři dny. :?
Objednal mi proutěný koš na prádlo, když mi ten starý rozflákal. :roll: Cholerik. Dnes mi přišel. Nejenže jsem vyplajzla 500kč, ale ještě mi přišlo úplně něco jiného. Takže to teď řešíme. :roll: :roll: Já se z něj po…

Naštěstí příští pátek vyrážíme směr Olomouc. Tam rozdám děti babičkám a půjdu do kina. S manžou jsme v kině ještě spolu nebyli. Kdysi se tam popral, no a od té doby tam nebyl. Takže jsme nebyli spolu ani v kině. Potom se pojedem podívat na chalupu v Malé Morávce, co si naši pořídili. Už se těším na zimu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.9.06 14:38

luco -no ja porizuju 74…tak uvidime…
on se popral v kine?kvuli cemu?nekdo cucal moc nahlas bonbony? :lol: neee,delam si srandu.meho pritele totiz tohle v kine desne rozciluje :lol:
v nejake Moravce jsem jednou v zime byla.maj tam vlek primo u srubu a ten srub patri kamosovi,takze to byla desna pohoda.poradaly se tam zavody a ja vyhrala tricko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.9.06 15:17

moni -tak ted jsem Niki zkusila dat snad po mesici dudlika(je dneska dewsne protivna) a ku podivu duda a ani nepipne!!!! :lol:
dokonce se mi podarilo ji ostrihat nehtiky!!!!no sem z toho cela vedle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.9.06 15:36

ja si kombinezku na zimu ani netroufam kupovat protoze nas otesanek bude tou dobou asi ve velikosti 1-2 roky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.9.06 15:38
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
13.9.06 16:27

theresie
Popral se s nějakým klukem kvůli společnému opěradlu na ruku. :lol: To mu bylo 19let, tak jsem to chápala. :D
Naši mají chalupu jménem Horník v Malé Morávce. Měla by být na netu.

majjda
Neboj, velikost je dle výšky mimi. My máme zase problém s výškou. Věci má na délku okorát, ale na šířku v nich plandá. Manža má to samé. Měří 196cm a váží 88kg, tak musí nosit pořád pásek na gatích. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
13.9.06 16:35

www.chatahornik.jeseniky.com Tohle naši koupili, ještě mají staré stránky. Ty by se měly změnit. Mají novou koupenou adresu. Zatím ale ta stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.9.06 16:38

no jo ale nas skritek je dlouhej a i to vyplni:) ach jo co ja si s nim jenom pocnu…

navic mam ted silenej stres s ucenim protoze me ceka zaverecna zkouska na VS (dalkove)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
13.9.06 16:42

majjda
Držím palce u zkoušek. Já si při Aničce dělala řidičák. To měla ale 9měsíců, takže bylo učení v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí