Poradna duly
Jana Čurdová
no jo kdyz ona ta webovka kde je mam ulozene nefunguje…muzu je sem dostat nejak jinak?
http://i72.photobucket.com/…P8280606.jpg /> Phil a Kubik
http://i72.photobucket.com/…P8200530.jpg /> Kubik spinka
Majjda
No tak už ti věříme, je to opravdu nádherný cvalík. A ty mu říkáš Kubík? Nebo kdo mu jak vlastně říkáte??
jmenuje se James Daniel ja mu rikam Kubik a tata James:) ja mu rikam James jen s anglicanama…ale jinak mu rikam koblizku, hade hlade a podobne…
ja nevim ze je takovej cvalda kdyz toho vetsinou pulku vybleje.....pokud mozno primo na mne!
A kdo mu říká Daniel??? To jméno je moc hezké a vůbec obě dvě dohromady hezky zní. Můj Mikulda také není nejlehčí a to také vybleje co může. Asi jim to blinkání prospívá ![]()
Ja jsem chtela aby byl James Jakub ale pak z toho seslo ale chteli jsme aby druhe jmeno bylo ceske a segra je Daniela…tak je Daniel:))
majjdo -je moc kraaasnej! a je to kus chlapa,teda!to nosi obleceni na pulrocni dite,ne?
![]()
Majjda
Jůů ten vyrostl !!!
Market
Tak první úspěchy se šátkem..byla jsem ve městě a ze začátku Klárka plakala, ale když jsem šla, tak se uklidnila a koukala kolem.. Cestou zpět mi usla
Tak děkuju za radu s tím šátkem..bude to super.. Jen jsem opocená až na zadku
![]()
jj 3-6 mesicu oblecky a to mu sou tak akorat…
a moc rad si hraje na mlecnou fontanu,…holky ja uz mam vsechno poblity!!! nejhorsi je kdyz mi nableje do vystrihu a tak to pomaloucku tece doooolu fuuuuj
no jo. bliti za vystrih znam taky moc dobre…nejradsi Niki zvraci,kdyz ji dam neco cisteho a chci jit ven.to ji klidne prevliknu i 3× za sebou
a to nemluvim o mem prave cistem obleceni.....kolikrat jdu radsi poblita.mam vetsi jistotu,ze nebude zvracet ![]()
ja mam pocit ze sem poblita 24 hodin denne.....hele a spi vam decka pres noc?
Majjdo
Ten můj je fakt taky poblijooon, dnes mi zeblil nohy a včera návštěvu. Ještě že mám zásobu hadříků, peru jednou týdně a ani bych nemusela.
Večer Mikuláš usíná naprosto v pohodě. Snad to nezakřiknu ![]()
Vykoupu, obleču, nakrmím a šup do postýlky, podám dudlík a spí jako dudek
nas usne tak v 8-9 pak je s nami dole a spi v 10 ho vezmrm do postylky a tak do 7-8 mi spinka ale musim ho tak 3× za noc kojit......:(
jjj.taky se bojim,ze to nase super usinani jednou pomine
,ale delam to obdobne jako monca,jen bez dudliku.ten Niki nechce ani za nic ![]()