Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
196
11.9.06 13:51

Ahoj holky,

Danielo opozdene vse nej :) a at se vam to s Elcou brzo srovna.Neni to nejakej rustovej spurt protoze nic jinyho me nenapada.

No ja si uzila vikend samou perlu :x .Zaclo to v patek kdy u nas byla tchyne a chovala se jak kdyby bylo vse v nejlepsim poradku :evil: ,ale uz na ne seru,uz me nebavej a manzel je z nich taky na nervy.Takze ti Michelo rozumim,a jeste ke vsemu me tak rozhodila ze jsem zapomela jit s malim na ultrazvuk ledvin tak nas musim preobjednat.
V sobotu jsem sla k nasim pesky a Mat celou cestu rval protoze se mu nelibilo v kocare a pak uz ani na ruce,pes mi zdrhnul do lesa takze ja se rvoucim deckem nahanela cokla po lese,no komedie :lol: .Ted uz se tomu smeju,ale v sobotu jsem mela sto chuti je tam oba nechat a jit si to hodit na nejblizsi strom :roll: 8) :lol: .Jo a kdyz jsme dorazili k nasim tak Mat byl hned samej usmev :) no herec uz od narozeni :lol: .
No a vcera abych tomu na:,–(ila korunu tak jsem si sedla na lavicku kde byla sklenicka a rozrizla si prdel :roll:

Hanah taky potapime ouska od narozeni a v pohode,ale zas mame nejakou krizi a Mat uz 14 dni u koupani zas rve :? tak to je vzdy rychlovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
11.9.06 13:59

Danielo -to ona ale taky nespi nonstop!budi se cca v pul 3 a pak v pul 7.ale po dvou hodinach to mela jen par tydnu po porodu a byl to zahul :x tak nevim,co s tim…
pres den taky kojim co 2 hodiny.uz dlouho…ale ve dne to tak nevadi,ze?
Vlcice -tak to my chodili 2× po tydnu,2×po 14dnech, po 6ti nedeli za 14 dni a ted uz po mesici…no uz sme tam byli 7×ted po tom mesici sem uz taky mela dojem,ze nic nevim…je to neprijemny…a zrovna mela plno ruznych verasek,nepasla koniky atp.ale dva dny pred navstevou vsechno zmizelo a zacla past :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
11.9.06 14:00

Hanah - Havířov v květech býval někdy kolem 1.máje, ale po revoluci to zrušili. Škoda, bylo to hezké. Hornické slavnosti jsou taky fajn, protože tam bývaji celkem dobré kapely a je to fakt levné. No, co se týče toho potápění, tak my potápíme ouška už od narození, ne že bychom chtěli, ale Viktorie si je potápí sama - i oči :D

Michello - to je zvláštní, že se manžel tak bojí. Přece by ji nepustil, já myslím, že by ji nemohl utopit. No, třeba se časem „otrká“ :D

Malý křiklounek už to za mnou rozjíždí, tak se jí jdu věnovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
11.9.06 14:02

Market
Už vím, co jsem chtěla… Viktorce se nakonec to plavání nelíbilo? Bylo mi jí líto, jak tak strašně plakala.. :? :? Klárka si několikrát lokla.. i nosem nabrala, ale rozchodila to..
Přijde mi, že Klárku moc oblíkám.. Když jsem se podívala na Viki .. tak mi moja přišla navlečená jak na severní pól.. :lol: :lol: Vždycky se bojím, že ji venku ofoukne..v autě jí všechno vždycky svlíknu, ale na ten přechod ji dám i tu čepku :wink:
A konečně mám dost velkou tašku, hurááá.. V sobotu jsem dokonce měla dvě…no stejně se mi Klárka na návštěvě pokadila až na záda, tak jsem byla ráda, že mám sebou tolik věcí.. :lol: :lol:
A ten klučík od paní nás pak normálně vyhazoval..tlačil mě ze dveří ať už jako vypadnem.. :lol: :lol: Se tam musí strašně nudit 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
11.9.06 14:06

anýzek- :lol: :lol: :lol:
fakt ftipny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
11.9.06 14:30

Dneska jsem si trochu vyhrála. Slavíme druhé výročí svatby :D Těším se hlavně na tu šlehačku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
11.9.06 14:32

anyzku taky jsem se pobavila :D Ne že bych byla škodolibá… Hlavně že jsi přežila.
Jinak děkuji za rady, třeba ta nespavost Elču zase přejde. Přinejhorším za rohem máme blázinec… :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
11.9.06 14:52

danielo- tak snad vas necha Elca,abyste si to vyroci poradne uzili!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
11.9.06 15:05

Jsem rada ze se bavil jeste nekdo,ne jen manzel ten se mohl zblaznit smichy pri predstave ze me veze do nemocnice na siti zadku :lol:

Danielo jeste gratulace k vyroci a dort peknej,tu slehajdu bych si dala taky. Ja ac cukrarka jsem dort delala naposledy pred 3 rokama :roll: .

Jeste dotaz padaj vam taky vlasy :?: ,me zacli asi pred tydnem a je to sileny mam pocit ze budu za chvili plesata :x a hlavne jsou vsude kolikrat uz jsem ho tahala Matoj z pusinky :?

Krikloun krici na hrazdicku tak mazu dovarit,jeste jsem dnes neobedvala :roll: a za chvili prijede manza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
11.9.06 15:38

anyzek-no siti zadku by bylo ftipny.ja si te hlavne predstavovla se rvoucim Matejem,jak litas po lese a honis psa.me se to taky uz stalo a bavila se cela vesnice…byla sem cervena az na zadku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
11.9.06 16:33

muj dnesni postreh:pokud Niki nemuze stahnou hracku z hrazdicky az do pusy,desne se rozciluje.mame jich par na perku,tak to jde,ale ty,co visi jen na pevnem ocku,ty ji teda stvou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
11.9.06 18:41

Malé pokaždé něco do uší stejně nateklo,ale teď ji budu více tu hlavičku ponořovat :lol: a nebudu si z toho dělat těžkou hlavu :lol:

Vlčice: taky jsem byla s malou u dr jen po porodu, pak v 6-ti týdnech a teď máme jít v 3 měsících…už je to dlouho ani nevím kolik váží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
11.9.06 20:44

Tak jsme byli u tchyně..řešit problémy..nebudu se tady rozepisovat čím nás rozčiluje..ale manžel ji hezky všechno řekl, co měl na srdci a ona se rozbrečela a řekla, že tady asi dlouho nebude a že si myslí, že má rakovinu střev.. no já kojila Klárku a málem jsem vyprskla smíchy (ne proto, že by nedej bože byla nemocná, ale proto, že ona prostě vždycky musí mít nějaký argument, jen aby manžela u:,–(ila a aby nepokračoval dále) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
11.9.06 20:55

Koukám, že tady máme docela hezké problémy s tchánovcema? My jsme na tom podobně, teda já si zase tolik stěžovat nemůžu, oni zkrátka o nás nejeví vůbec žádný zájem, takže za 3 měsíce jsme je viděli 2×, jednou byli u nás asi na 20min. a jednou jsme jeli my k nim na chvíli. Zkrátka oni si žijí svůj život a my svůj. Ale musím říct, že mě to občas mrzí. Tchán je totální workoholik a ona je žena v domácnosti, vlastně celý život, takže si to dovedete představit, pořád jen uklízí a uklízí.
No nebudu se tady raději více rozepisovat, to by dalo na víc komentářů a přece si nebudeme kazit hezký večer. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
11.9.06 21:20

Tý brďo, to moji tchánovci jsou celkem fajn a jsou u nás každou chvíli, nemůžou se Mikuldy dočkat. Jsou na prášky když ho nevidí jeden den :-)

Holky já propadám obr panice před dovolenou. Mám strach, že Mikulda bude v letadle brečet a otravovat tím ostatní lidi!!!! Budu ho muset mít 5 hodin na klíně. To prostě nevydrží :-( Nevíte zda existuje nějaký prášek na uklidnění či spaní?? Nejradši bych mu ho totiž dala aby byl klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí