Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Danielo opozdene vse nej
a at se vam to s Elcou brzo srovna.Neni to nejakej rustovej spurt protoze nic jinyho me nenapada.
No ja si uzila vikend samou perlu
.Zaclo to v patek kdy u nas byla tchyne a chovala se jak kdyby bylo vse v nejlepsim poradku
,ale uz na ne seru,uz me nebavej a manzel je z nich taky na nervy.Takze ti Michelo rozumim,a jeste ke vsemu me tak rozhodila ze jsem zapomela jit s malim na ultrazvuk ledvin tak nas musim preobjednat.
V sobotu jsem sla k nasim pesky a Mat celou cestu rval protoze se mu nelibilo v kocare a pak uz ani na ruce,pes mi zdrhnul do lesa takze ja se rvoucim deckem nahanela cokla po lese,no komedie
.Ted uz se tomu smeju,ale v sobotu jsem mela sto chuti je tam oba nechat a jit si to hodit na nejblizsi strom
.Jo a kdyz jsme dorazili k nasim tak Mat byl hned samej usmev
no herec uz od narozeni
.
No a vcera abych tomu na:,–(ila korunu tak jsem si sedla na lavicku kde byla sklenicka a rozrizla si prdel ![]()
Hanah taky potapime ouska od narozeni a v pohode,ale zas mame nejakou krizi a Mat uz 14 dni u koupani zas rve
tak to je vzdy rychlovka.
Danielo -to ona ale taky nespi nonstop!budi se cca v pul 3 a pak v pul 7.ale po dvou hodinach to mela jen par tydnu po porodu a byl to zahul
tak nevim,co s tim…
pres den taky kojim co 2 hodiny.uz dlouho…ale ve dne to tak nevadi,ze?
Vlcice -tak to my chodili 2× po tydnu,2×po 14dnech, po 6ti nedeli za 14 dni a ted uz po mesici…no uz sme tam byli 7×ted po tom mesici sem uz taky mela dojem,ze nic nevim…je to neprijemny…a zrovna mela plno ruznych verasek,nepasla koniky atp.ale dva dny pred navstevou vsechno zmizelo a zacla past ![]()
Hanah - Havířov v květech býval někdy kolem 1.máje, ale po revoluci to zrušili. Škoda, bylo to hezké. Hornické slavnosti jsou taky fajn, protože tam bývaji celkem dobré kapely a je to fakt levné. No, co se týče toho potápění, tak my potápíme ouška už od narození, ne že bychom chtěli, ale Viktorie si je potápí sama - i oči ![]()
Michello - to je zvláštní, že se manžel tak bojí. Přece by ji nepustil, já myslím, že by ji nemohl utopit. No, třeba se časem „otrká“ ![]()
Malý křiklounek už to za mnou rozjíždí, tak se jí jdu věnovat…
Market
Už vím, co jsem chtěla… Viktorce se nakonec to plavání nelíbilo? Bylo mi jí líto, jak tak strašně plakala..
Klárka si několikrát lokla.. i nosem nabrala, ale rozchodila to..
Přijde mi, že Klárku moc oblíkám.. Když jsem se podívala na Viki .. tak mi moja přišla navlečená jak na severní pól..
Vždycky se bojím, že ji venku ofoukne..v autě jí všechno vždycky svlíknu, ale na ten přechod ji dám i tu čepku ![]()
A konečně mám dost velkou tašku, hurááá.. V sobotu jsem dokonce měla dvě…no stejně se mi Klárka na návštěvě pokadila až na záda, tak jsem byla ráda, že mám sebou tolik věcí..
![]()
A ten klučík od paní nás pak normálně vyhazoval..tlačil mě ze dveří ať už jako vypadnem..
Se tam musí strašně nudit ![]()
Dneska jsem si trochu vyhrála. Slavíme druhé výročí svatby
Těším se hlavně na tu šlehačku ![]()

anyzku taky jsem se pobavila
Ne že bych byla škodolibá… Hlavně že jsi přežila.
Jinak děkuji za rady, třeba ta nespavost Elču zase přejde. Přinejhorším za rohem máme blázinec…
![]()
danielo- tak snad vas necha Elca,abyste si to vyroci poradne uzili!!
Jsem rada ze se bavil jeste nekdo,ne jen manzel ten se mohl zblaznit smichy pri predstave ze me veze do nemocnice na siti zadku ![]()
Danielo jeste gratulace k vyroci a dort peknej,tu slehajdu bych si dala taky. Ja ac cukrarka jsem dort delala naposledy pred 3 rokama
.
Jeste dotaz padaj vam taky vlasy
,me zacli asi pred tydnem a je to sileny mam pocit ze budu za chvili plesata
a hlavne jsou vsude kolikrat uz jsem ho tahala Matoj z pusinky ![]()
Krikloun krici na hrazdicku tak mazu dovarit,jeste jsem dnes neobedvala
a za chvili prijede manza.
anyzek-no siti zadku by bylo ftipny.ja si te hlavne predstavovla se rvoucim Matejem,jak litas po lese a honis psa.me se to taky uz stalo a bavila se cela vesnice…byla sem cervena az na zadku ![]()
muj dnesni postreh:pokud Niki nemuze stahnou hracku z hrazdicky az do pusy,desne se rozciluje.mame jich par na perku,tak to jde,ale ty,co visi jen na pevnem ocku,ty ji teda stvou ![]()
Malé pokaždé něco do uší stejně nateklo,ale teď ji budu více tu hlavičku ponořovat
a nebudu si z toho dělat těžkou hlavu ![]()
Vlčice: taky jsem byla s malou u dr jen po porodu, pak v 6-ti týdnech a teď máme jít v 3 měsících…už je to dlouho ani nevím kolik váží ![]()
Tak jsme byli u tchyně..řešit problémy..nebudu se tady rozepisovat čím nás rozčiluje..ale manžel ji hezky všechno řekl, co měl na srdci a ona se rozbrečela a řekla, že tady asi dlouho nebude a že si myslí, že má rakovinu střev.. no já kojila Klárku a málem jsem vyprskla smíchy (ne proto, že by nedej bože byla nemocná, ale proto, že ona prostě vždycky musí mít nějaký argument, jen aby manžela u:,–(ila a aby nepokračoval dále) ![]()
Koukám, že tady máme docela hezké problémy s tchánovcema? My jsme na tom podobně, teda já si zase tolik stěžovat nemůžu, oni zkrátka o nás nejeví vůbec žádný zájem, takže za 3 měsíce jsme je viděli 2×, jednou byli u nás asi na 20min. a jednou jsme jeli my k nim na chvíli. Zkrátka oni si žijí svůj život a my svůj. Ale musím říct, že mě to občas mrzí. Tchán je totální workoholik a ona je žena v domácnosti, vlastně celý život, takže si to dovedete představit, pořád jen uklízí a uklízí.
No nebudu se tady raději více rozepisovat, to by dalo na víc komentářů a přece si nebudeme kazit hezký večer. Lenka
Tý brďo, to moji tchánovci jsou celkem fajn a jsou u nás každou chvíli, nemůžou se Mikuldy dočkat. Jsou na prášky když ho nevidí jeden den ![]()
Holky já propadám obr panice před dovolenou. Mám strach, že Mikulda bude v letadle brečet a otravovat tím ostatní lidi!!!! Budu ho muset mít 5 hodin na klíně. To prostě nevydrží
Nevíte zda existuje nějaký prášek na uklidnění či spaní?? Nejradši bych mu ho totiž dala aby byl klídek.