Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
319
9.9.06 12:23

Daniela: taky vše nej k svátku

Ruza: budu muset trénovat :lol: chci to využívat hlavně ráno když vedu malého do školky…jezdí tam spousta mamin s kočáry a do vchodu se vejde sotva jeden a venku pak čekám až se uvnitř místo uvolní..venku bych ji stát nenechala :wink:

Luca: do školky musíme taky donést toaleťák,papírové kapesníky a čaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
9.9.06 19:02

Nazdárek mamulky,
děkuji za přání :D

Karkulko kojo pořád nic moc. I když dneska teda úspěch. Kojila jsem přes klobouček! Ale ta poloha! Elča holt musí ležet na rovným, tak musím polosedět nad ní. Jakoby v poloze kliků. Je to záhul na ruce, za chvíli budu jak Rambo :wink: :D No hlavně že pije, třeba se to časem spraví.
Jinak dnešní noc byla hororová :evil: Elča se budila po dvou hoďkách, takže jsem se moc nevyspala. Jenom přebalení, odstříkání a nakrmení mi trvá hodinu, tak jsem vždycky na hodinu zabrala a nanovo :roll: :( Ve čtyři ráno už jsem byla grogy!

Dnaska jsme byli na svatbě, to vám byla nádhera! Jsem si zavzpomínala. My v pondělí oslavíme druhé výročí, tak upeču nějaký dortík. A s pořádnou vrstvou šlehačky!!! Už se tak těšííím :D

Theresie a Markéta - holky kde berete energii na ty výšlapy? 8O Já bývám vyřízená už po dvanácté, asi zvýším dávky železa :wink:

V galerce jsou moc hezké fotky! Ty naše miminka mají šechny tak krásně buclaté tvářičky :D

Áááá, už se ozývá grrr, jééé, aaajaj… Tak já letíííím… Pa, D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
9.9.06 21:30

svobca - ta soupravička je krásná! V té Fili určitě nezmrzne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.9.06 21:40

Hanah
My taky k toaleťáku musíme donést do školky kapesníčky, kartáček, hřeben, zubní pastu, krém na obličej a hrníček. Je to běs.,. 8)

Danielo
Mně taky poprvé v noci Silva nějak moc nespala. Ráno se probudila po 6hodině. 8O Já se tak těšila, že se vyspím. :roll: Pořád by měla prso v puse. Třeba byly nějaké erekce či co.

Kojení se ti třeba upraví, jen to chce vydržet.

Holky já jsem dnes nějaká unavená. Asi si půjdu lehnout. Dneska jsem vyklidila skříně s oblečením. Musela jsem vyřadit hadry co už nenosíme, nebo jsou nám malé. Tolik věcí, hrůza. To jsem si myslela, že jsem toho při stěhování vyřadila dost. Manža šel do hospody. Já už nikde nebyla přes noc ani nepamatuju. Naposled v únoru na plese. Teď zase rok nikam nemůžu. Nevím, jak by se na to tvářila Silva.
Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.9.06 22:18

Ahoj holky,
ten mimibazárek je teda požírač času!!! Řekla jsem si, že se jen mrknu a byly z toho skoro dvě hoďky! :? Tak to už teda ne, pak jsem si říkala, že jsem si radši měla jít lehnou, atejně jsem nic nevybrala!

DanieloB - TAKY VŠECHNO NEJLEPŠÍ, HLAVNĚ AŤ JSTE VŠICHNI ZDRAVÍ!!!
Když jsem četla, jak nad Elčou při kojení „klikuješ“, tak mě napadlo, že by možná stačilo, aby Elen víc natočila hlavu ke straně a ty jsi ležela na boku. My takhle v leže kojíme normálně, poněvadž Karolínka má tu Frejkovu peřinku a ležet na boku jí s tím nejde. Takže leží na zádech a má vytočenou hlavičku na stranu a nemá s tím nejmenší problém. Třeba by to Elča taky „zkousla“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
9.9.06 22:32

Luca: kartáček,pastu atd.jsem ani nepsala :twisted:

Malá taky v noci blbě spala…nebyl úplněk :?:

Kojení: taky při něm prostřídáme několik poloh…i takové které snad nikdo nezná :lol: k ránu když už ji mám v posteli kojím z jedné strany z obou kozen jen ať se mi nevzbudí :roll:

Jsem po včerejšku kantáre…jdu zalehnout..brou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.9.06 22:35

imgC:\Documents and Settings\Administrator\Dokumenty\Obrázky\2006_09_07C:\Documents and Settings\Administrator\Dokumenty\Obrázky\2006_09_07img

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
10.9.06 09:39

Hanah
Moje máma, když dávala před rokem Verču do školky, tak kupovala akorát oblečení. Všechno tam malá dostala. Tak je jenom zajímavé, jak některé školky šetří.

karkulko
Já na mimibazar ráda koukám na oblečení. Hodně často si i nic nevyberu, prostě jen koukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
10.9.06 12:24

Ahojte,
tak dnešní noc bohužel stejná jako včerejší, tentokrát ale i s bonusem. Elča se tak důkladně podělala, že o půl čtvrté proběhla i koupačka :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
10.9.06 14:50

Pěknou neděli…

Luca: chtěla bych vidět kdyby ty věci nikdo nepřinesl …ani nevím jestli je to povinnost :( děti by byli zesrané,usoplené,žíznivé a neumyté :?: :idea: :lol:

Děti jsou venku…tak jdu dohánět noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
10.9.06 19:17

Ahoj holky, si vás tady pročítám a jdu se teda juknout na ten mimibazar. Jsem zvědavá jak tam dlouho budu!!!! :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
10.9.06 20:03

Danielo, díky, to víš, babička má strach, abysme na těch horách nezmrzli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
10.9.06 20:31

Mimibazar: je opravdu na dlouho :D …ještě než jsem se zaregistrovala tady tak jsem tam byla skoro celé dny…a to jsem nikdy nic nekoupila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
10.9.06 20:57

Teda pravda na tom mimibazaru je ale věcí. Jenomže se musím přiznat, že jsem v tomto druhu nakupování tak trochu líná a hlavně nedůvěřivá. Kolikrát to na obrázku vypadá nádherně a pak ejhle. Také nerada objednávám z katalogů typu Quelle a spol.. Jinak oblečky nakupuji ruzně, někdy nové, ale často navštěvuji sekáč. Máme tu dva pěkné, kde mají také značkové věci a levné. Mám radši, když si to můžu osahat a na vlastní oči posoudit stav oblečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
10.9.06 21:47

Ahojky holky,

koukám, že se tady řeší nakupování oblečků. No, já jsem docela ráda, že mimibazar existuje, protože jsem z menšího města, sekáčky tady nejsou nic moc, takže se mi to určitě vyplatí nakupovat na MMB, i když samozřejmě některé věcičky kupuji i nové. Mám už vytipovanou jednu paní a s tou si vždycky dáváme někde spicha a já si oblečky prohlídnu a pak kupuju, ne teda vždycky, ale s ní to tak dělám.
Jinak víkend utekl jak voda, na tenhle týden se moc netěším, protože nám 3 dny nepoteče teplá voda. To je výhoda lidiček, co mají vlastní baráček, na ten zatím jen šetříme a doufáme, že se nám to jednou povede.
Mějte se krásně papa Tulipan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital