Poradna duly
Jana Čurdová
Eviku
Já vůbec nechápu, když jsou lidi nemocní, tak proč prskají do kočárku. Taky mě to štve.
chipsy
Já jsem myslela, že vyletím z kůže. Anička má jizvu na ledvině po zánětu. Měla zvětšený kanálek na ledvině, který časem, jak bude Áňa růst, vyroste do normální velikosti. Jenže jí ten zánět zanechal jizvu na ledvině, která se pomalu hojí. Já jak blbec, dělám všechno proto, aby znovu nenastydla. Nechci aby jí odešla třeba ledvina. Musím si s účou docela vážně promluvit. Musí i hodně pít, aby se jí propachovaly ledviny. Stejně asi v pondělí nenastoupí do školky, záleží na tom, jak se bude uzdravovat.
Ahoj holky,
všem Vám moc díky za gratulace k narozeninám! Sice už nejsem nejmladší, ale slavit se to ještě dá! ![]()
Dneska Karolínka kadila snad 8× a stejně ještě před usnutím zase tlačila!
Přitom mám pocit, že poslední dva dny se pořád zkracuje ta doba kojení! Tak fakt nechápu, že má pořád co kadit…
Ale jinak vypadá pořád spokojeně, tak je to snad v poho…
Jedna moje kamarádka je vdaná v Německu, má o týden mladšího syna než je Karolínka. Teď jsem s ní mluvila, zrovna tenhle týden byli na očkování. Tam je samozřejmě Infantrix Hexa standardní očkování, když jsem jí říkala, kolik to stojí tady, tak valila oči! Hrozně mě mrzí, že tady je to takovej problém. Pořád vláda „brečela“, jak se rodí málo dětí, ale aby to trošku podpořili, to ne! ![]()
Marketo182 - když nakupuješ na mimibazaru, nestalo se někdy, že přišlo něco nekvalitního nebo poškozeného?: Já k tomu mám trošku nedůvěru a hlavně mám pocit, že než tam něco najdu, tak mi to zabere strašně času. Že je prostě jednodušší si doběhnout do nějakého toho second handu. Ale možná, že tam spíš jen neumím hledat…
Michello - Klárka je fakt nádherně fotogenická!!!
DanieloB - tak jak jste na tom s kojením? Ještě to zkoušíte nebo už jste plně na UM?
Luca235 - obávám se, že já bych v té školce udělala „trošku“ zle! Když se naseru, tak nejdu pro slovo daleko. Snad tam jsou ty učitelky o toho, aby takovéhle věci ohlídaly, ne? Přece nemůžeš chtít po tříletým prckovi, aby věděl, co si má oblíknout když jde ven!!! ![]()
MIchello - Tobě přeju zpětně taky všechno nej, nej nej k narozkám!!!!
Koukala jsem na tu fotečku Klárky s tatínkem a chtěla jsem se zeptat, to vám Klárka už tak pěkně drží hlavičku? To je krásný!!!
My jsme teprve teď trošku začali „pást koníky“, ale snad to všechno doženeme… ¨Já jsem hrozná, pořád Karolínku srovnávám s ostatníma dětma, i když vím, že bych neměla!
Jenže se tomu nějak nemůžu ubránit… Možná to bude tím, že ségra má trošku postiženýho klučíka, takže mám v hlavě pořád takový výstražný zvoneček, kterej zvoní pokaždý když mám pocit, že nějak „zaostáváme“ za stejně starýma dětma… ![]()
jestli muzu k tomu mimibazar u:ja kdyz najdu neco pekneho,kouknu do fotoalba te pani a snazim se u ni vybrat vic veci,abych platila jen jedno postovne.ty zensky (uz jsem tam nakupovala tak 20×) vsechny vady popisou a nikdy sem nemela problem!vetsinou jeste poslou neco malo navic(ponozky a tak..)jako darecek.fakt sem nemela problem.nektere prodavaji i nove veci a to pak muzete do 14ti dnu vratit bez udani duvodu a penize vam zas poslou zpet(to se mi stalo u kojopodprdy…jaksi jsem to neodhadla
)
takze ja jen doporucuji ![]()
Taky se na ten mimibazar často koukám,zatím jsem však nikdy nic neobjednala…ale uvažuju o tom,že tam budu dávat do prodeje věci po malé…to čtvrté dítko asi fakt nebude
už jste tam některá něco prodávala ![]()
theresie: zase ponocuješ
na tom bazaru chtějí platby dopředu,nebo na dobírku
…vím že je tam nějaká černá listina,že taky nemusí po zaplacení nic přijít ![]()
Hanah - čtvrté dítko
Na metříku máš jenom dvě. To třetí už je velký? A fakt bys šla ještě do čtvrtého? Já jsem asi posera, ale po tomhle prvním se moc necítím ani na druhý
![]()
Karkulko: jojo…třetí metřík by mi tam už nevlezl…dcera má 17 let…kdyby to byl teď chlapeček do čtvrtého bych šla ![]()
tady jsme v plné síle..před rokem ![]()
http://www.viktorie.estranky.cz/…do-briska/26
dík,dík
to by si mě měla vidět teď
ale v pondělí se konečně chystám po roce ke kadeřnici ![]()
Tak ten bazárek je na hodně dlouho… Asi se podívám do nějakého sekáče, protože takhle tady můžu čučet do rána
Dobrou holky ![]()
michelo: dobrou noc…četla jsem vaše návody na foto..tak jsem to prubla
![]()
Danielo
Vše nej k svátku
Holky děkuju za podporu. Promluvím si s účou. My mysíme koupit do školky i toaleťák. Nic tam nedostane.
Na mimibazaru nakuju co jsem byla těhotná. Naposledy jsem tam koupila kombinezu pro Silvu. Ale velmi si rozmýšlím, co koupím, když totiž připočtu převod v bance a cestu do banky, tak to výjde na stejno jako v sekáči.
Jdeme nakoupit do kauflandu. Nemáme doma nic.
ahojky všem,
Hanah -tak tak čtu a nestačím se divit 3dítka.nomi chceme 2urtiče a když bude třetí tak neva.no uvidíme zatim mame první.
do klokanky ho dávám bud že už ji mam na sobe a ze zhora ho tam po:,–(ím nebo ho do toho zapnu a sehnu se a pripnu ji na sebe.jde o zvyk a cvik!!neboj se toho.