Poradna duly
Jana Čurdová
Michello - tu tašku jsem si koupila normálně v Tescu, protože často jezdím autem nebo chodím s malou v šátku, tak abych to měla pořád po ruce. Vleze se mi tam jednorázová podložka, ubrousky, plínky (většinou tak 5), pití (pro mě), oblečení na převlečení, krém na dupku, foťák, nějaké hračky, no a samozřejmě peněženka, mobil atd. Stála asi 250,– a jsem ráda, že mě to napadlo si ji pořídit. Aspoň nevypadám jako exot, ze začátku jsem totiž chodila s tou taškou z kočárku, ale ta není moc praktická.
Co se týče šátku, tak já teď malou nosím v šátku jakoby v klokánkovi - je otočená dopředu, nohama v šátku a rukou ji držím, ale mám aspoň jednu ruku volnou. Jinak na spaní pořád „v kapse“. Michello, v Kenny klubu mají ten šátek erární, když tak si to tam vyzkoušej, jak by se to Klárce líbilo. Nebo vezmu svůj a vyzkoušíte si to, no a když tak ti ho kamarádka vrátí, ne? Teď už je Klárka větší, tak by se jí to mohlo líbit.
Anyzek - já jsem si koupila rovnou vel.3-6m, ať jí to vydrží.
Oblečení - většinu jsem podědila pomých malýchsourozencích (mají 3,5 a 1,5 roku) no a jinak nakupuju přes mimibazar. Většina věcí je tak kol. 80,–, ale ten tygr stál 300,–, ale je fakt super
Ještě máme kravičku ![]()
Marketa
Jo přesně se mi nechce chodit s taškou ke kočárku, tak mám tu černou, ale už se mi trhá… V Hrabůvce v Tesco mají spoustu tašek tak se podívám
![]()
Ty věci z mimibazaru nakupuješ přes net?
Ahoj
Babičky nám koupí vždy to co potřebujem. Ukážu na konkrétní věc. Tchýně se naučila nám dát peníze, ať koupíme hračku sami. Jen mám problém s manželovou sestrou, ta kupuje pořád něco od vietnamců a sladkosti. Jako kdyby mi nerozuměla, když jí říkám, že to není pravé ořechové.
Anička mi přišla s pořádnou rýmou ze školky.
Několikrát jsem jí ukazovala věci na ven. Ona se nikdy nepřevleče, na a teď nastydla.
Daniela - to už jsem taky párkrát „potkala“ a málem jsem dostala infarkt… ![]()
Michello - no, na www.mimibazar.cz se zaregistruj, pak klikni na vybranou věc a zarezervuj a pošli svou adresu. Majitelka věci ti pošle svoje číslo účtu, pošleš jí peníze a ona ti pošle tu věc. Máme od tama už tak 20ks oblečení a taky kočárek.
Michello já taky nakupuju přes mimibazar, vlastně musím říct, že převážnou většinu věcí má Terezka od tamtud a fakt nádherný, že mi ostatní holky závidí. Máme odtamtud i košík na mimi.
Michello koukala jsem na fotky Vaší malý, jsou moc hezký. Chtěla jsem se zeptat, na čem to malá spí, to je jakoby nějaký polštář? Že jí to tak obepíná a pak si může myslet, že jí pořád drží někdo v náručí. Zkoušíme různé fígle na naši malou, tak se ptám. Dík
Luco , to teda čumím jako jelen, že ve vaší školce nepomáhají učitelky dětem s převlékáním
. Aspoň těm malým. Přece by měly pohlídat v čem jdou ven, zvlášť když je chladno!!! My museli všechny věci popsat a každý má ve skříňce poličku pro oblečení na ven, aby úči věděly. I kdyby měly na starosti těch dětí sebevíc, tohle je celkem zá:,–(ní věc, kterou musí pohlídat!!! Dost mě to vytočilo. Ty jim to své mláďátko svěřuješ v dobré víře, že o ni bude postaráno, platíš za to a potom tohle… ![]()
Market
Díky za odkaz, juknu se ![]()
Tulipan
To je polovysypaná péřová peřinka, tzv. dráček z Kenny klubu.. Malá v něm od narození spinká a když ji už nezavinu, tak na tom alespoň spinká.. Má takový měkoučký pelíšek ![]()
Právě jsme se vrátili s manželem a s Klárkou z vycházky, měli jsme ji na kočárku v autosedačce (náš kočár takovou možnost má) a Klárka ani jednou nezaplakala a celou dobu měla dudlíka a buď jen koukala nebo spala..A to jsme se stavili v cukrárně na kafíčko a zmrzku ![]()
Ženskýý nebyla jsem tu dva dny a takové hafo příspěvků…
Michello: ještě jednou napíšeš jak krásně Ti Klárka spí…tak uvidíííš
ale už se taky lepšíme..dáme i 8hod…teda to bylo jen jednou ![]()
Karkulce: vše nejjjj k narodeninám
Dudlíky: taky máme Aventy a spokojenost
Ruza: jak tam malého prosím Tě dáváš
mám to taky,ale ještě jsem to nepoužila…zkoušela jsem to doma,ale když jsem si představila rvát to na sebe až budu mít na sobě třeba mikinu tak jsem se potila jen při té představě.
Tulipan
Jůů to nevím
((( Zkus se podívat na www.bc-kenny.cz
Marketa
Koukám na ten bazárek a nemůžu se odtrhnout..fakt krásné věcičky..
Marketa
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli nakupuješ od různých lidí a platíš tedy vícekrát poštovní poplatky, nebo si vybereš jednoho a u toho nakoupíš víc věci?
Holky dnes Peťka kakal 6×. Snad už to stačilo. 5× hodně a jednou míň. Nevím, kde to furt bere. Takže skoro celý den tlačil. Ráno se pokakal 2× běhěn jedné hodiny. Pak jsem byla u rodičů a tam se pokakal 3× během 5-ti hodin a pak po 2h ještě jednou. Asi si vzpomněl na porodnici. ![]()
No, ale hlavně, že mu to jde.
Boužel dostal rýmu, protože přišla za náma sousedka k baráku, když jsem předevčirem před ním stála i s 3 letou holčičkou aj ejím miminkem a bavili jsme se. Všimla jsem si, že nevypadá úplně OK, a malý v kočárku chrčí. A ona mi na to řekla, že malá měla 2 dny v noci horečky, že má rýmu akašle a ona taky a už to chytil i malý. Myslela jsem, že me mrskne. A hned druhý den jsem dostala slabou rýmu a škrábe mě nosohltan a Peťka má taky rýmu. Sice zatím ne velkou, ale je to slyšet. Já nechápu, že nemocní lidi jsou tak nezodpovědní. Já jsem například měla jet za kámoškou, která je těhotná, tak jsem jí volala, že nedojedu. Sice mi říkala, že by jí rýma nevadila, ale mě by vadilo, že bych ji nakazila a ještě těhotnou. Za našima jsem taky nechtěla jet, ale mamka moc chtěla abych dojela a taky měla narozeniny, tak jsem jela. Ona mamka nemocná nebývá.
Musím končit. řeji všem dobrou noc a zítra snad stihnu přečíst pár příspěvků od vás, dnes jsem byla u našich na návštěvě, jak jsem psala.