Poradna duly
Jana Čurdová
hojahoj!
marketo -mas doma peknou tygrici!
karkulko -vse nej ke kristovym letum.)
z te vahy si nic nedelej.mam to doma podobne.kdyz holky nervou hlady,neni co resit,ne? ![]()
me Niki dnes vzbudila uz v 7.no jsem jak prejeta…ted ale usnula a tak to asi taky zalomim.jenze musim se psem,tak ne na dlouho…
tak hezkej den vsem!
marketa
Hezký tygříček. ![]()
michello
Jak to děláš s tím dudlíkem. Já zkusila všechny. Vše co není prso pive ven. Ještě u toho demonstrativně prská. ![]()
chipsy
Alespoň se doma nenudíme. Jenže když má záchvat, tak nemůžu nic říct, jinak přileju oheň do kamen. Nejvíc mi vadí, když jsou u toho dcery. Potom se manžel divý, že Anička dělá to samé. Pak po kom to dítě je a že špatně vychovávám. U nás lítají ovladače. Manžel mrská se vším, co má v ruce.
Ahoj,
Markéto-moc hezký tygřík ![]()
LUCO- s manžou to máš asi těžký, já by to asi psychicky nevydržela,musela by o něho rozmlátit druhý koš, asi by jsme byli brzo po smrti
Je škoda, že to vidí děti, pak jim jde příkladem a to není dobré. Přeju pevné nervy ![]()
Nikolka se včera po 6 dnech vykakala, ale čekala jsem, že to bude hrůza, ale v plíně nic moc, pořád se kroutí a tlačí, tak nevím. Tlačím ji nožky, masíruji bříško. je z toho chudinka otrávená. Malou chvilku usnula, tak uvidím na jak dlouho. Druhý den má pořád teplotu 37,4, 37,2, 36,9, měřím ji v zadečku, tam se odčítá 0,5 ,ale i tak, uvidím jestli ji to přejde.
Jinak se nám po obědě daří spát v kočárku, spí v něm tak 3 hodky, to je pro nás rekord, jinak v něm řve, ale stejně jak se vzbudí tak je konec a pak už v něm nechce být, ale aspon po tom obědě, že s ní můžu jít ven na procházku, snad to bude lepší…
dala jsem nějaké fotky do galérky ![]()
Marketa182
Klikni na ten obrázek pravou myší a dej zobrazit obrázek, pak klikni na ten zobrazený obrázek zase pravou myší a dej zkopírovat adresu obrázku..pak img ctr+V img a mělo by to fungovat
Michello–díky, zkoušela jsem to podle tvého návodu a funguje!!jsem zase o něco chytřejší
![]()
Luca
Ještě nemáme vyhráno.. za týden ti řeknu, jestli dudlík ano nebo ne
![]()
Michello - jaksi mi to nefunguje - dopadne to takto:
Tak já nevím, co dělám špatně…
ted odkaz musí být s .JPG… nestačí jen zkopírovat adresu u obrázku, když si ho zvětšíš, musíš dát zobrazit obrázek a pak teprve kopírovat adresu… ![]()
ahojky po krasnem sluném sluníčku,
teda vy jste se zase rozepsaly holky.
Janino -muj manža tam nevařil,ale moje švagrová.taky tam jezdi občas vařit i já už jsem tam parkrat vařila.ale to bylo ještě když jsem byla těhu.
¨
Market -malý tygřík je opravdu rozkošný!!
Marry -no nezavidím ti.
tak jsme se s manžou dohodli že prvé očkování dáme normál a dle reakce popř.hexa. hodne lidiček co jsem se takhle ptala tak jejich dětičky bez potiží.a doufám že malej je nezmar po nás.!!tak uvidíme.taky jsem zvedava kolik už vážíve kolem 5kg už určite budeme mit.
Karkulko -všechno nej ,hlavně zdravé a hodne dítko!!
Luco -teda koukám hotová Italia doma
no náš malej má taky ve zvyku při zpravach či v osm když človek kouká napjatě na Tv začít vřískat nebo hejkat.ale to spíš supím já!!
No teda dnes jsem měla urputný boj dostat Kubulu do autosedacky -vzpíral se maval ručičkama a šíleně vřískal!! už jsem se zařala obavat zda někam budu moci ject,ale vzápětí usnul.asi byl rozespalej. ![]()
michello -taky mame dudlik od Awentu 2ks v baleni ,ma dudu podobný bradavce.maly ty zahnuty placaty odmíta.
mam na maleho vak -používame ho na nakupy atd.hrozne se mu vnem libi vsude kouka a kdyz je unaveny tak proste usne.. juknete na nás htttp://family.cz/Ruzi
Michello - když chci dát „Kopírovat zástupce“ u toho zobrazeného obrázku, tak je to neaktivní, nejde na to kliknout.
Ruza
Stránky nefungují ![]()
Ty naše dudloše právě jsou zploštělé a měkké
Nejsou klasicky kulaté