Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko,
včera jsem tady nebyla a nestíhám číst takže to musím nejprve dočíst a pak reagovat.
Zatím napíšu jen to, že včera jsme byli u Dr, naše míry jsou skoro ve 4 měs ( máme za 4 dny) 6,12 kg a 61 cm navíc teda +3,12 ![]()
Jinak nás očkovali, dávali jsme taky hexa a v pohodě. Nik. to má kolem vpichu trošku červené, teplotku jsem měřila věčer i ted áno a v zadečku má 37,5, ale čípek jsem nedávala.
dr nás včera kontrolovala jak paseme koníčky, jestli malá reaguje na hračku, jak na ni kouká do stran, pak ji tahala za ruku jestli se už přetočí a říkala, že už je to nastartované at ji hlídám. Takže v pohodě. Za měsíc jdeme znovu a taky druhé očkování.
Jdu posnídat, tak zatím ahoj
Ahoj holky, diky moc za rady a podporu - nicmene jsem vcera uz nevydrzela a na noc prikrmila sunarkem. Dala jsem ji totiz predtim prso a vytahla z nej jen 30 ml /uz jsme si koupili tu dig. koj. vahu/, takze s tim jsem ji proste nemohla dat spat. Sunarku vypila 90 ml a spokojene usla a dneska ma o 4 dkg vic!! Ted pres den zas normalne kojim, budu se snazit tedy vic pit - je fakt, ze piju tak 2-2,5 l denne, coz je asi malo. Parkrat ji tedy dam na noc prikrm aby se vzpamatovala a nabrala /kdyby totiz treba ted onemocnela, tak fakt nevim, protoze uz proste nema zadny zasoby../ a pak kdyz to pujde budu zas jen kojit - pokud se zvysi produkce mleka. Hodne piju a taky bastim ty zakys. vyrobky a varim si kasi z ovesnych vlocek - no zkratka vsechny tyhle babsky rady ![]()
Je to blby, ale i ja i manzel jsme od 3 mes. dokrmovany a jsme zdravy a spokojeny, tak co se da delat - hlady ji umrit nenecham…
Marry
Gratuluji!
Také přemýšlím o té Hexa vakcíně, tak jsem ráda, že celkem slyším pozitivní věci. Kolik stála? Peťklu chtěla doktorka očkovat už v těch 12 týdnech, ale měl malinko rýmu se jí zdálo (ale druhý den už neměl nic, tak nevím), tak prý až teď toho 5.10. (4měsíce). 37,5°C, to se odečítá 0,5°C, že? Když je to v zadečku. Tak to vlastně měla jen 37°c, takže v pohodě. Je to tak? To může mít i třeba když je mimčo unavené apod. Tak snad i Peťka bude po Hexe v pohodě.
Evi -díky ![]()
Hexu jsme mělůi z lékárny jak je naše Dr. a stála nás 1590,– Doktorka nám minule napsala recept na ty 3 dávky a sama nám ten recept dala dolů do lékárny. Včera jak jsme k ní šli tak jsem se stavila pro jednu dávku, zaplatila a ty další si vyzvednu pokaždé jak půjdeme očkovat. můžeš si je hned vzít naráz kdyby jsi chtěla, ale když to jde brát po jedné dávce tak to není naráz tolik peněz ![]()
V zadečku se odčítá 0,5 stupně, aby ji dala čípek musela by mít tak 38.Malou chvilku jsem ji měřila a má 37. takže jsme to zvládli v pohodě.
Jinak jak ji doktorka píchla tak malá strašně plakala, prý většinou děti si toho nevšimnou, že je píhla, prý je malá citlivka
ona je takový maminčin mazánek
Je na mě strašně fixovaná, ona to pozná když u mě není a hned pláče, ale stačí, že na ni promluvím a je klid.
Máte to taky tak???
Včera jsem měla strašnou chut na burčák, tak jsme si koupili a s manžou a švagrovou jsme si dali.Já jen skleničku a oni zbytek 2 litry
![]()
Dnes budeme opíkat makrely, máme je naložené tak to bude mnamka
![]()
EvaK
já tu Hexa měla snad nejdražší. Stála mě 1750 Kč a to tam za tuto cenu mám objednané a bohužel už i schované další 2 dávky!!!
![]()
Jinak my byli v poho, bez reakce a na nožičce ani flíček!!
Marry
Mě moje doktorka strčila recept na tu HEXA do ruky a tak jsem naklusala do lékárny co máme naproti baráku. Když jsem přišla k doktorce, tak ta na mne už mezi dveřma spustila, že pro mne má tu vakcínu a já na ní čučela, že už jí mám z jiné lékarny. Měla jí o 100 Kč levněji, nechápu ale proč mi dávala recept teda do ruky když mi jí také objednala!!! chjo chjo
Moni
tak to máš teda drahou vakcínu. V Olomouci se dá prý aji sehnat za necelých 1500,–
My máme malej flíček kolem vpichu.
Tu dr. by asi přizabila,tak proč ti dávala recept??Ptala ses jí??
ahojky ahojky,
vzhledem k tomu,že jsem se sem několik minut nemohla dostat ,tak dočtu později ajinde.odpo vyrážíme na víkedn do Vrčene .
tak pokavad jde o nějake změny ve spaní po 3měsících ,tak take mame,alle snad i k lepšímu.dříve spal od 22-5ha pak do 8.a ted poslední tento tyden spinka od 21-1:30h a pak až do 9-9:30h.potom stale zachovava sme 3hod dřímaní behem dopo a k večeru.
janino--pekná fotečka u metříku.ten náš Růža už zase od ctvrt na 12 do ted chrupe.
holky nám se žádná reakce na TBC neuděla ale Dr.říkala že to tragedie není a že do 2let ho přeočkují znova.ani jsme nenašli vpich ![]()
já musela včera zakoupit spaci teplejsí pytel.vždy deku odkope ajak mame jeste v byte chladno,jak ty mrzaci netopi,tak je vždycky rano studeny a dřív se budi,ale včera už tak jkrasne spinkal a z pytle se nedostal i když se teda snažil ![]()
Hanah --my dávali normál a žadnou reakci neměl.a slyšela jsem že i po hexa jsou reakce.
Karkulko-dalsí nespavec? ááá budíme se bude se obědvat ,tak zatim ![]()
Marry
Nevím proč mi ten recept dávala. Já jí te i říkala, že kdyby mi ho nedala tak bych samože do lékárny nešla. No bylo to prostě jakési nedorozumění, ona si to pak také uvědomila, že nevím proč mi ho dala. No nedá se nic dělat. Stanou se horší věci.
Holky hergot himl, chci jít ven a Mikulda si vesele chrupe už hodinu a půl, kdyby takto tiše chrupal v noci!!!!
Moni-bud rada že ti spí pořád si stežujete jak nespí a když sopí tak se vám to taky nelibí!! ![]()
hojahoj.
moni ,tak sme na to s tou cenou hexa stejne.teda tohle sem zaplatila za tu prvni davku.dalsi dve zkusim zakoupit jinde…
jinak my mame asi rekordy v tom nocnim spani.
usiname ve 20,pak kojim ve:2,5,8 a do 10spi…takze noc se nam natahla na 14 hodin.proste super!!!snad to takhle vydrzi
![]()
jdu koupat ![]()
Ahojte…
Theres:mám katalog Oriflame…sice platný jen do 10.9.....nový dostanu o víkendu,ale nic jsem tam nenašla…jak se to jmenuje ![]()
Holky já mám stále 10kg hore
chodím 2× denně na dlouhé procházky a nic
je pravda,že se snažím více jíst abych měla i to málo mlíka co mám
…ale od příštího týdne začínám chodit cvičit…od gynaře mám zakázán oblíbený tenis i aerobic…tak jdu na pilates a aqua aerobic…máte někdo s pilates zkušenost ![]()
Hanah
Mě se teda váha vrátila na normál, mám teda asi +1 kg a zrovna dneska jsem oblékla poslední gatě co mi byly těsné. Břicho mám ale stále povytáhlé a stehna o chlup širší. S Pilates zkušenost nemám
Zůstala vám také ta hnědá čára na bříšku nebo vám zmizla? Mám i hnusný hnědý rozlezlý pupek. To budu honit teda po pláži parádu!!!!
![]()
Theresie
No já bych si tu vakcínu koupila teďka také jinde, ale je mi to trapné, protože pan lékárník pro mne objednal další dvě do zásoby s tím, že mu je zaplatím až zase příště. A teď je mi blbé si je nekoupit. Pak už bych se tam nemohla ani ukázat. To radši vysolím o nějaké to kilčo víc
Jsem blbá co? Ale tady na malém městečku by to od něj nikdo jiný nekoupil, v této zapadlé lékárně tuplem.
moni: tak to ti závidím
(tu váhu)pupek už hnědý nemám a čára pomalu světlá…já mám všechny kalhoty před těhu jak elasťáky
…teda vyzkoušela jsem jenom jedny a chuť do dalších mě přešla,když je to stejná velikost
kolik si v těhu přibrala
já skoro 18kg a před otěhotnením na svatební cestě 5kg tak jsem od původní váhy měla +23…no,hrůza ![]()