Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi to o tom sexu dám manželovi přečíst, ať mi věří, že to není jen můj výmysl
Podezírá mě, že si tu únavu a nechuť vymýšlím ![]()
Taky mi připadá, že od chvíle, co jsem těhotná, ho více přitahuji a chce to častěji ![]()
No snad se to po prvním trimestru srovná ![]()
čau Zuzko, uklidnila jsi mě ![]()
pomalu to přechází už jen na prsa.
Ty nevolnosti nebyly nic moc, ale zase jsem měla jistotu, že je to ok.. ![]()
Se sexem to u nás není taky nic moc - spíš skoro nic. Ale manžel je ohleduplný a naštěstí na mě nijak netlačí. Vynahradil si to při snažení..
I když nemám problémy, nešpiním, mám strach. Po ukončeném třetím měsíci to snad rozjedem ![]()
Na gyndě mi říkala, že je to dobré první tři měsíce omezit, s čímž nemám problém, manžel se musí přizpůsobit situaci ![]()
Tak jsem zpět..
Holky přidávám se k vám s tím sexem,vůbec mi to teď nechybí,ani chuť není..Přítel by mohl pořád,jenže já jsem ráda,že dám večer malou spát,natáhnu se pod deku a mám klid..
![]()
Ahoj děvčata, já se taky moc nezapojuji do konverzace, ale čtu vám pečlivě. Jsem těhu poprvé a odnáším si od Vás zkušenosti, tak snad to nebude někomu vadit, že moc nepíšu, ale vše prožívám s vámi ![]()
Vysvitlo sluníčko, Daníka si odvezla tchýňka, tak já fičím na nákupy
Možná, že si koupím i něco pro budoucí bříško. Mějte se zatím hezky.
Papa ![]()
No tady v Pze se začíná počasí kazit a to jedu odpo na výlet za sestřenicí…
Zuzi, užij si nákupy a hlavně nakup ![]()
Peťule - přeji pěknou oslavu Nikčinýho svátku ![]()
Ahojky, tak mám chvilku čas v práci. Ráno jsem celé lítala po městě, pracovně.
Nevím nevím, jestli to vydržíte schovávat až do vánoc, říká se v každé knížce, že od 16 týdne už to okolí začíná poznávat. Ale vzhledem k tomu, že je zima, tak se to snad to bříško pod svetry schová…
sex u nás…kapitola sama o sobě, manžel by chtěl pořád, já zas od porodu nemusím, 1× týdně by mi stačilo, ale ted co jsem těhu, tak bych zas každý den, ale nejde to bo je manžel v Praze přes týden, domů jezdí jen na víkendy. Přijede zítra, tak se už těším.
váhu doma nemám, ale u dr mě vážili v 7t, a teĎ v 10 jsem měla o 2kg více…no mám furt hlad, tak co mám dělat. když se aspoň trochu nenajím, tak mi je špatně.
vítám nové těhulky.
Já to mám dobrý v tom, že nemusím na mimi nic kupovat, vše mi chvolavá sestra po své dceři. Ale už se těším a vybírání kočárku. Jediné s čím bojujeme je výběr jména, asi budu mít mimi bezejmené ![]()
Michell: tak u mě je to stejně, jak lítám kolem malé tak nebýt prsou a bradavek tak nevím, že jsem těhu… Nevolnost, bolesti…atd nic! Vybrala jsem si vrchovatou porci s Kiki takže teď už si to snad užiju! ![]()
My jdeme odpoledne k našim, bude tam i babička, mamka pekla koláčky a jiné tak se chce pochlubit
Mamka a její manžel to ví ale babičce jsem zatím nic neříkala kdyby to nedej bože nevyšlo moc by si to zabírala a je už na tom zdravotně zle a to by mě mrzelo! Ale pro Kiki by dýchala drží ji takže vím, že i z druhátka bude mít radost ![]()
Marty děkuju ![]()
Tady od rána svítilo sluníčko a teď se to taky začíná mračit.
A to jsme po obědě chtěli vyrazit s kamarádkou na procházku..
Peťulo, v Pze se to taky mračí a zvedá se vítr…no taky to vypadá, že se sestřenkou toho venku moc nepobudem a budem nuceni dat čajíček doma…
Holky,tak jsem se dala do vaření vepřového na houbách a pěkně se mi z toho zvedá kýbl..
A to mi to jinak voní…
Ahoj holky, tak jsem dneska byla u dr. od včerejška vystresovaná jak blázen. Tak jsem jí říkala, že mě pobolívá podbřišek a říkala, že je to normální a většinou to chodí ve vlnách a pak jsem jí taky říkala, že mě přestaly bolet prsa před cca 14 dny a už ani moc ty bradavky nejsou citlivky a tak mi pro jistotu udělala utz. Před 30 dny tam byla vidět čárečka 2,5 mm velká s tlukoucím srdíčkem a teď už tam bylo vidět mimi v celé své kráse 3,6 cm - no něco nádherného. Podle utz je velké 10+3 (podle ovu 10+1, MS 11+0), tak snad to nebude nějaký obřík. Ale jsem z toho unesena (přožívám to poprvé, tak promiňte, že se z toho tak vykecávám
). Je ale pěkně živé, pořád mávalo a pak tam dělalo přemety a nakonec se otočilo obličejem ke mně (tedy utz) a jako by to vedělo, že se na něho dívám
. Příkládám i fotečku.
Křupko to je krásnááá fotečka!!Super,že je všechno v pořádku!!
![]()
Křupko, ta fotečka je suprová, taky se těším na další kontrolu a na fotečku ![]()