Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak já vykouřila půl krabičky denně… ale jak jsem na testu uviděla slaboulinké // tak jsem s tím sekla a už je to skoro tři měsíce
vůbec mi to nechybí, ale naopak poznám kuřáka na deset metrů
to je smrad…
Utz krásný, takový medvídek ![]()
Vůbec mi to neutíká, do kontroly 10dní tak snad je vše jak má! Nezbývá než doufat.
Jinak samozřejmě přeju všem dobré ráno a vítám Arabelu ![]()
Dobré ráno ![]()
Tak já mám do kontroly ještě 12 dní, to je tak nekonečné…ale snad bude všechno v pohodě.
Jinak jak píšete o kouření, tak já kouřila tak nějak příležitostně, vždy v hospodě u piva nebo jen tak občas sem si dala jedno, max dvě. Pak jsem vysadila prášky a kupodivu jsem hmed skončila i s cigárama, pak jsem se neudržela jen v létě u kamarádky na oslavě, ale pak zase nic
Takže ze sebe mám ohromnou radost že jsem s tím praštila ![]()
Dobré ránko.
Tak my jsme dneska vstávali v půl 7. To je docela dobré. Včera se madam rozhodla vylézt v pelechu už ve 3 ráno
. Úplně jsem zapoměla včera přivítat nové těhulky. Takže vás vítám a přeji pohodové těhotenství.
Ahoj preju vsem krasne rano, tady prsi uz od vcerejska, ale slovo prsi je dost slaby, leje
a to dneska mame v planu chodit po nakupech.
Vitam nove tehulky a gratuluju k uspesnym kontrolam.
U nas od ted oby, co jsem nasla // byl sex jen 3×, bylo to spineni, pak mala infekce, ted neskutecna unava. chudak pritel, ani pred tim to nebylo nijak extra caste, ja totitz moc casto nemusim ani normalne no snazeni si taky moc dlouho neuzil, protoze se zadarilo po mesici a pul a to jeste stylem, nechame to nahode, ne cilene snazeni obden ci kazdy den
snad se to brzy spravi, uz jsem ve 12. tydnu, tak doufam, ze 2. trimestru bude lepsi.
je fajn, ze jste prastily s kourenim, hodne kuracek ma pak maly miminka mimo jine. tak drzim palce at vas to nesvadi.
Ahoj holky,
včera už jsem tu nebyla, takže dodatečně gratuluji Křupce a Ivetě k úspěšným kontrolám:) Já včera měla super odpoledne u sestřenky, pak mě vyzvedl manžel s Terezkou a jeli jsme ještě do IKEY - takže naprostá spokojenost
Dokonce dnes ráno proběhl i po 1,5 měsíci sexík ![]()
Zuzi - celkem úšpěsný nákup co
, taky budu muset vyrazit…
Holky, já nestíhám dočítat… ![]()
Taky se hlásím k bývalým kuřákům… koukám, že nás je dost…
Gratuluju ke kontrolám
a k fotečkám, je nás tu čím dál tím víc, už začínám ztrácet přehled, ale to se časem poddá.
Dobré ránko děvčátka,chtěla jsem se zeptat zda již vidíte změny na těle,já už mám pěkně nafouklé bříško a přibrala jsem 3kg,mám strašně moc chut na sladké…to nejde oddolat. ![]()
Já jsem pořád nic nepřibrala ale kalhoty už při sezení musím rozepínat.. a obleču jen jedny… jinak moc nic.. jak polevily nevolnosti necejtím se vůbec těhotná.. ráno vůbec, večer díky únavě aspoň trochu.. no opět se nemůžu dočkat kontroly. Jsem si řikala, druhé těhu to bude rychle bříško venku a vono prd… ![]()
ja zmeny taky moc nevidim, jen trochu nafoukly prsa co boli porad stejne, ale vetsi podprsenku nepotrebuju, jsou spis jen trosku plnejsi. a brisko rano nemam skoro zadny, vyleze vzdy az vecer. kalhoty nosim porad stejny. uz mam asi 6 cm vic nez pred tim, ale vaha se nehla.
To bude asi tím že čekám třetí mimi…mám už holku a kluka..třetí bylo plánované…vysadila jsem antikoncepci a po třech měsících to vyšlo…jsem štastná.
Teri: tak to já mám bříško jak ve 4.měsíci určitě, jak to ještě nebylo zpevněný tak mi vyjelo, docela mě to štve jelikož když se vysleču tak to jde poznat, přibrala jsem kilo, kalhoty mi padaj protože je musím zapínat pod pupkem, ne v pase… ![]()
Tady taky leje a já musím přes celý město s malou k babičce ![]()
Ahoj holky, zdravim po ranu. ![]()
Ja zmeny taky jeste moc nevidim, jenom jsem takova nafoukla. Kalhoty obliknu, ale uz malinko pretykam. Tak v praci v nejhorsim budu tvrdit, ze jsem ztloustla. A zatim jsem nenasla odvahu se zvazit.
A kycle me teda boli normalne.
Arabelo, gratuluju k tretimu tehotnestvi.
Ivet, to je fajn, ze kontrola dopadla dobre, vzdycky to cloveka uklidni.