Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To netusim, kdy ma jit.
Vina jsem si dala 2 deci minuly tyden na obede s klientem, v praci to jeste tajim, tak jsem to hodne zapijela vodou. Taky jsem slysela, ze to snad nevadi.
chitkitka píše:
Zuzule - to máme stejné, jak jsem se napila alkoholu, tak jsem si i zapálilaAle musím se pochválit
jak jsem vysadila HA, tak už nee
Motivace byla prostě veliká a nechtěla jsem tomu tvorečkovi malýmu nějak ublížit, kdyby už náhodou byl v bříšku
To jsi dobrá
K tomu jsem se nikdy nepropracovala. Prostě, když jsem se připila, tak se automaticky dostavila chuť na cígo ![]()
Já mám bříško jak ve 4. měsíci, ale to jsem měla i před těhu
tak to zatím žádně změny. Jinak maso jako takové taky nemusím, nemám na to chuť, ale sním to. Jinak co můžu jsou těstoviny a bramborovou kaši
. No a večer si občas dám čokoládku, ikdyž jsem si říkala, že už bych neměla ![]()
Vitamíny mám jen femibion, kde je listovka i v jiné formě + další vitamíny. Co bude dál nevím dr mi dala vzorek nějakých vitamínů, ale ty prý až později. Ovoce jím hodně, zeleninu snad jen papriky, rajčata, okurku a mrkev ![]()
lucipajda píše:
kristyna ty jsi hubenour, na fotce mas jen bricho, to jsi musela hezky brzy shodit ne? ja se bojim abych nenabrala vsude, nekdo to ma pak i v rukou, obliceji, krku… jestli dojde na tu svatbu, tak at nejsem opuchla nevesta
já ti to řeknu úplně přesně. Mám okopírovanou průkazku. Výchozí hmotnost 48 kg - konečná hmotnost 58,1 kg. Z toho Terezka vážila 3800 g. Něco voda, placenta… Po porodu mi zbyly 2 kg a teď mám z těží 46 kg. Je to hrůza, mám z toho depresi. Jo a kojila jsem 13 měsíců.
Sunny girl - já to mám také tak…alkohol mi fakt chutná…ale alkoholička fakt nejsem…ale protě víno je moje pití:)…ale musím řici, že prostě ani tu chuť teď moc nemám, ale klidně si dvojku týdně vychutnám…ale nestydím se za to, třeba můj dr mi i doporučoval po nedělním obídku si dát malou plzničku, že prej tam je takovej vitamínů jako nikde ![]()
Kristyno, tak to ja mam depresi z pravyho opaku. ![]()
Ale chapu, ze je to neprijemne.
Eli11 píše:
Kristyno, tak to ja mam depresi z pravyho opaku.Ale chapu, ze je to neprijemne.
u mě také tak
![]()
Jinak včera ve zkoušecí kabince mi došla jedna podstatná věc! První těhu mi končilo na začátku zimy, ale teď budeme rodit začátek léta
To znamená, že se za oblečení bohužel neschováme ![]()
Tak jsem se zapřísahala, že se zase začnu kontrolovat, protože poslední měsíc se cpu a k tomu hodně nezdravě!
Domluvím si plavání a po 18 hodině už nežeru, se totíž bojím, že duben květen bych už se nemohla ukázat mezi lidma ![]()
Ahoj, dobré ráno.
Shadow - jdu až v 16 hodin. Jsem neskutečně nervozní
Taky jste tak nervozní před kontrolou?
Jinak co se týče vitamínků, tak mě hned gynekoložka napsala acidum folicum (kys. listovou) a vit. E společně s těmi léky na špinění a řekla, že prozatím ten calibrum nemusím brát. Ptala jsem se i na jod(protože jsem dříve měla problémy se št.žl) a ona říkala, že v dnešní době je ve stravě všeho dostatek, že se nemusím bát ![]()
Jak tu řešíte ty svatby, tak já jsem se vlastně vdávala s bříškem. Sice svatba byla v plánu dřív, než se ohlásilo mimi, ale když už se to tak pěkně povedlo, tak jsme svatbu rušit nechtěli. Jen jsme ji kapičku posunuli a nakonec se vzali hlavně kvůli penězům tak napůl tajně a jen se svědky, bráchou který točil a jeho holkou, která fotila. Přidávám vzorek. Fotky nic moc a žádnou z boku jsem lepší nenašla, ale alespoň něco.
Nainuvo tak hodně štěstí a konečně uvidíš srdíčko svého miminka
Já jsem taky vždycky nervozní, se úplně začnu potit, ruce přitom ledový ![]()
Kristýnko- to spíš jen vypadá, že ti odstává sáčko
![]()
verci- dík, celý týden jsem se modlila, ať tam je srdíčko … tak snad.
Nainuvo taky ptfuj, ptfuj pro kontrolu, ať máš dobré zprávy ![]()
Nainuva píše: Kristýnko- to spíš jen vypadá, že ti odstává sáčko![]()
verci- dík, celý týden jsem se modlila, ať tam je srdíčko … tak snad.
To teda, vypadalo to celkem dobře. Jak jsem tak projíždela ty fotky, tak nikde to není vidět pořádně
Dobré maskování na 6. měsíc