Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
12.11.10 10:20

To netusim, kdy ma jit.

Vina jsem si dala 2 deci minuly tyden na obede s klientem, v praci to jeste tajim, tak jsem to hodne zapijela vodou. Taky jsem slysela, ze to snad nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.11.10 10:21
chitkitka píše:
Zuzule - to máme stejné, jak jsem se napila alkoholu, tak jsem si i zapálila :think: Ale musím se pochválit :lol: jak jsem vysadila HA, tak už nee :palec: Motivace byla prostě veliká a nechtěla jsem tomu tvorečkovi malýmu nějak ublížit, kdyby už náhodou byl v bříšku :roll:

To jsi dobrá :palec: K tomu jsem se nikdy nepropracovala. Prostě, když jsem se připila, tak se automaticky dostavila chuť na cígo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
12.11.10 10:23

Já mám bříško jak ve 4. měsíci, ale to jsem měla i před těhu :mrgreen: tak to zatím žádně změny. Jinak maso jako takové taky nemusím, nemám na to chuť, ale sním to. Jinak co můžu jsou těstoviny a bramborovou kaši :lol: . No a večer si občas dám čokoládku, ikdyž jsem si říkala, že už bych neměla :oops:
Vitamíny mám jen femibion, kde je listovka i v jiné formě + další vitamíny. Co bude dál nevím dr mi dala vzorek nějakých vitamínů, ale ty prý až později. Ovoce jím hodně, zeleninu snad jen papriky, rajčata, okurku a mrkev 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
12.11.10 10:24
lucipajda píše:
kristyna ty jsi hubenour, na fotce mas jen bricho, to jsi musela hezky brzy shodit ne? ja se bojim abych nenabrala vsude, nekdo to ma pak i v rukou, obliceji, krku… jestli dojde na tu svatbu, tak at nejsem opuchla nevesta :mrgreen:

já ti to řeknu úplně přesně. Mám okopírovanou průkazku. Výchozí hmotnost 48 kg - konečná hmotnost 58,1 kg. Z toho Terezka vážila 3800 g. Něco voda, placenta… Po porodu mi zbyly 2 kg a teď mám z těží 46 kg. Je to hrůza, mám z toho depresi. Jo a kojila jsem 13 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
12.11.10 10:30

Sunny girl - já to mám také tak…alkohol mi fakt chutná…ale alkoholička fakt nejsem…ale protě víno je moje pití:)…ale musím řici, že prostě ani tu chuť teď moc nemám, ale klidně si dvojku týdně vychutnám…ale nestydím se za to, třeba můj dr mi i doporučoval po nedělním obídku si dát malou plzničku, že prej tam je takovej vitamínů jako nikde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
12.11.10 10:31

Kristyno, tak to ja mam depresi z pravyho opaku. :mrgreen:

Ale chapu, ze je to neprijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
12.11.10 10:33
Eli11 píše:
Kristyno, tak to ja mam depresi z pravyho opaku. :mrgreen:Ale chapu, ze je to neprijemne.

u mě také tak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.11.10 10:39

Jinak včera ve zkoušecí kabince mi došla jedna podstatná věc! První těhu mi končilo na začátku zimy, ale teď budeme rodit začátek léta :think: To znamená, že se za oblečení bohužel neschováme :roll:
Tak jsem se zapřísahala, že se zase začnu kontrolovat, protože poslední měsíc se cpu a k tomu hodně nezdravě!
Domluvím si plavání a po 18 hodině už nežeru, se totíž bojím, že duben květen bych už se nemohla ukázat mezi lidma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.11.10 10:45

Ahoj, dobré ráno.
Shadow - jdu až v 16 hodin. Jsem neskutečně nervozní :-? Taky jste tak nervozní před kontrolou?
Jinak co se týče vitamínků, tak mě hned gynekoložka napsala acidum folicum (kys. listovou) a vit. E společně s těmi léky na špinění a řekla, že prozatím ten calibrum nemusím brát. Ptala jsem se i na jod(protože jsem dříve měla problémy se št.žl) a ona říkala, že v dnešní době je ve stravě všeho dostatek, že se nemusím bát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
12.11.10 10:46

Jak tu řešíte ty svatby, tak já jsem se vlastně vdávala s bříškem. Sice svatba byla v plánu dřív, než se ohlásilo mimi, ale když už se to tak pěkně povedlo, tak jsme svatbu rušit nechtěli. Jen jsme ji kapičku posunuli a nakonec se vzali hlavně kvůli penězům tak napůl tajně a jen se svědky, bráchou který točil a jeho holkou, která fotila. Přidávám vzorek. Fotky nic moc a žádnou z boku jsem lepší nenašla, ale alespoň něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
12.11.10 10:46

Nainuvo tak hodně štěstí a konečně uvidíš srdíčko svého miminka :-D Já jsem taky vždycky nervozní, se úplně začnu potit, ruce přitom ledový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.11.10 10:48

Kristýnko- to spíš jen vypadá, že ti odstává sáčko :palec: :mrgreen:

verci- dík, celý týden jsem se modlila, ať tam je srdíčko … tak snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
12.11.10 10:49

ještě jedna v celku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.11.10 10:49

Nainuvo taky ptfuj, ptfuj pro kontrolu, ať máš dobré zprávy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
12.11.10 10:50
Nainuva píše: Kristýnko- to spíš jen vypadá, že ti odstává sáčko :palec: :mrgreen:verci- dík, celý týden jsem se modlila, ať tam je srdíčko … tak snad.

To teda, vypadalo to celkem dobře. Jak jsem tak projíždela ty fotky, tak nikde to není vidět pořádně :lol: :lol: Dobré maskování na 6. měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí