Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych to brala ve 36 týdnu, já jsem ještě 12 dní přenášela, to bylo nekonečné…
Vůbec mi to nepřijde, že mám nějaký zánět… nic mě nebolí jen opravdu cítím ten podbřišek a to je prý tím zánětem…
našli mi nález v moči… Na příští týden se těším… sice máme v pondělí pohřeb, ale do práce půjdu jen v úterý a pak do neděle volno ![]()
Facebook samozřejmě mám a myslím, že ho tu bude mít většina holek…
Jinak my to oznámili cca v 6- 7 TT…
Taky mám fb, ale zatím jsem tam o těhotenství nic nepsala. Čekám na kontrolu ve 12.týdnu a pak to tam hodím na zeď, ať už to ví opravdu všichni ![]()
Zuzu, taky krásné bříško…
![]()
Já používám FB jen kvůli kontaktům, ale jinak jej nepoužívám…
jj, já taky čekámna kontrolu ted 23
Tak až se Vám bude chtít a budete mít pocit že se známe dostatečně, mohly by sme se přidat na fb… ![]()
Teruška píše:
jj, já taky čekámna kontrolu ted 23Tak až se Vám bude chtít a budete mít pocit že se známe dostatečně, mohly by sme se přidat na fb…
ok ![]()
Teruško, FB mám a souhlasím s tebou ![]()
Teď si vzala babička Terezku, tak jdu vybírat na netu vánoční dárečky. Je tu šílený vítr
marty2010 píše:
Teď si vzala babička Terezku, tak jdu vybírat na netu vánoční dárečky. Je tu šílený vítr
Podobný program jsem měla včera, tak ať se ti zadaří s dárky, jako mě ![]()
Zuzu, krásný bříško ![]()
Tak já fb nemám
. Tedy jednou mě tam někdo zaregistroval (nevím jak se mu to podařilo) a mě to tak naštvalo, že jsem se to pokoušela vymazat a ono to vůbec nešlo, tak jsem to horko těžko přejmenovala na fiktivní jméno i fiktivní mail
a musím se přiznat, že z toho vznikla i můj nick tady (když jsem se sem registrovala, tak jsme fakt nechtěla, aby to někdo se mnou spojoval - paranoidní, že
). Jinak fb nepoužívám, tak nevím jestli je to ještě aktivní ![]()
Nainuva píše:vojkat píše:Jsem 8+5, zrovna dneska jdu na kontrolu, zda pujde vidět srdíčko.
Děkuji za hezké přivítání, holky.
Luli přeji brzké uzdravení:-)
Mám na Vás otázku. Kdy jste oznámily svoje těhotenství nejbližším? Pokud to v mém případě dobře dopadne, chtěli bychom dát fotku až pod stromeček. To bych byla ve 14 tt, ale jsem docela drobné postavy a mám trošku obavu, jestli už nebudu mít bříško.
To Nainuva: můžeme si držet palečky navzájem, ale věřím, že u obou to tentokrát dobře dopadne. V kterém jsi týdnu?
Pokud jsi štíhlounká, tak ve 14 tt už to asi pujde vidět. ale nemusí- každý je jiný. zase budeš mít jistotu, že máš za sebou nejrizikovější období.
Mí nejbližší už to vědí a dál uvidím dle příležitostí
Přesně tak, vzhledem k té minulé zkušenosti bych s pravdou nechtěla jít ven dříve než ve 12 týdnu a do těch Vánoc už bychom to snad vydrželi. Jen mám fakt obavu, že už budu mít bříško, protože už teď jsem nafouklá jako balón. Ten nápad s vánoční pohlednicí je super ![]()
Ahoj holky, ![]()
dneska jsem brzy z práce doma. Přivezli nám konečně po 10 týdnech ložnici, tak o program máme na víkend postaráno. Po obědě jsem si sjela do města ještě na nějaké dárečky, koupila jsem přítelovi softshellovou bundu, v Hervisu měli slevy, pak nějakou kosmetiku a nějaké dárečky přes net jsem objednávala ještě včera večer. Budu to mít aspoň z krku. Ještě mě čekají naši a to už mám rozmyšlené, stačí jen objednat. ![]()
Jinak koho začíná zajímat už těhu móda : v CA mají akci na těhotenské oblečení - kup tři, zaplať dva. Za tři kousky oblečení zaplatíte ty dva dražší a třetí nejlevnější je zdarma. Já to bohužel nevyužila, tolik věcí jsem naráz nechtěla, byla jsem se tam dívat na kalhoty a jediné co mi nebylo dlouhé /nohavice/ jsou takové světlé manšestráky. Dala jsem za ně 850 KČ. Zkoušela jsem si i džíny a pak takové černé společenské, ale do nohavic bych mohla vzít návštěvníka. ![]()
Ahoj gábi,
v CA jsem kupovala tento týden…
jsem si koupila těhu tepláky, tuniku a svetr… platila jsem jen za dva kousky…
ale moc toho na výběr nemají, na ty manžestry jsem se taky dívala, jsou moc hezké.