Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3049
12.11.10 14:44

Já bych to brala ve 36 týdnu, já jsem ještě 12 dní přenášela, to bylo nekonečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
12.11.10 14:44

Vůbec mi to nepřijde, že mám nějaký zánět… nic mě nebolí jen opravdu cítím ten podbřišek a to je prý tím zánětem… :nevim: našli mi nález v moči… Na příští týden se těším… sice máme v pondělí pohřeb, ale do práce půjdu jen v úterý a pak do neděle volno :dance:
Facebook samozřejmě mám a myslím, že ho tu bude mít většina holek…
Jinak my to oznámili cca v 6- 7 TT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
12.11.10 14:48

Taky mám fb. ale znám plno lidí, co tam ze zásady nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.11.10 14:50

Taky mám fb, ale zatím jsem tam o těhotenství nic nepsala. Čekám na kontrolu ve 12.týdnu a pak to tam hodím na zeď, ať už to ví opravdu všichni :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
12.11.10 14:55

Zuzu, taky krásné bříško… :palec: :potlesk:
Já používám FB jen kvůli kontaktům, ale jinak jej nepoužívám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
12.11.10 14:59

jj, já taky čekámna kontrolu ted 23 :-) Tak až se Vám bude chtít a budete mít pocit že se známe dostatečně, mohly by sme se přidat na fb… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.11.10 15:03
Teruška píše:
jj, já taky čekámna kontrolu ted 23 :-) Tak až se Vám bude chtít a budete mít pocit že se známe dostatečně, mohly by sme se přidat na fb… :-)

ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
12.11.10 15:29

Teruško, FB mám a souhlasím s tebou :)

Teď si vzala babička Terezku, tak jdu vybírat na netu vánoční dárečky. Je tu šílený vítr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.11.10 15:34
marty2010 píše:
Teď si vzala babička Terezku, tak jdu vybírat na netu vánoční dárečky. Je tu šílený vítr

Podobný program jsem měla včera, tak ať se ti zadaří s dárky, jako mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
12.11.10 15:37

Zuzi, díky, jdu na to......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
12.11.10 15:38

Zuzu, krásný bříško :palec:

Tak já fb nemám :lol: . Tedy jednou mě tam někdo zaregistroval (nevím jak se mu to podařilo) a mě to tak naštvalo, že jsem se to pokoušela vymazat a ono to vůbec nešlo, tak jsem to horko těžko přejmenovala na fiktivní jméno i fiktivní mail :mrgreen: a musím se přiznat, že z toho vznikla i můj nick tady (když jsem se sem registrovala, tak jsme fakt nechtěla, aby to někdo se mnou spojoval - paranoidní, že :mrgreen: ). Jinak fb nepoužívám, tak nevím jestli je to ještě aktivní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katevoj
12.11.10 15:43
Nainuva píše:
vojkat píše:
Děkuji za hezké přivítání, holky.
Luli přeji brzké uzdravení:-)
Mám na Vás otázku. Kdy jste oznámily svoje těhotenství nejbližším? Pokud to v mém případě dobře dopadne, chtěli bychom dát fotku až pod stromeček. To bych byla ve 14 tt, ale jsem docela drobné postavy a mám trošku obavu, jestli už nebudu mít bříško. :-)
To Nainuva: můžeme si držet palečky navzájem, ale věřím, že u obou to tentokrát dobře dopadne. V kterém jsi týdnu?
Jsem 8+5, zrovna dneska jdu na kontrolu, zda pujde vidět srdíčko.
Pokud jsi štíhlounká, tak ve 14 tt už to asi pujde vidět. ale nemusí- každý je jiný. zase budeš mít jistotu, že máš za sebou nejrizikovější období.
Mí nejbližší už to vědí a dál uvidím dle příležitostí :palec:

Přesně tak, vzhledem k té minulé zkušenosti bych s pravdou nechtěla jít ven dříve než ve 12 týdnu a do těch Vánoc už bychom to snad vydrželi. Jen mám fakt obavu, že už budu mít bříško, protože už teď jsem nafouklá jako balón. Ten nápad s vánoční pohlednicí je super :-D

• Citovat
  • Upravit
3049
12.11.10 15:55

já jsem pro s tím fb potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.11.10 16:22

Ahoj holky, :mavam:

dneska jsem brzy z práce doma. Přivezli nám konečně po 10 týdnech ložnici, tak o program máme na víkend postaráno. Po obědě jsem si sjela do města ještě na nějaké dárečky, koupila jsem přítelovi softshellovou bundu, v Hervisu měli slevy, pak nějakou kosmetiku a nějaké dárečky přes net jsem objednávala ještě včera večer. Budu to mít aspoň z krku. Ještě mě čekají naši a to už mám rozmyšlené, stačí jen objednat. :-D

Jinak koho začíná zajímat už těhu móda : v CA mají akci na těhotenské oblečení - kup tři, zaplať dva. Za tři kousky oblečení zaplatíte ty dva dražší a třetí nejlevnější je zdarma. Já to bohužel nevyužila, tolik věcí jsem naráz nechtěla, byla jsem se tam dívat na kalhoty a jediné co mi nebylo dlouhé /nohavice/ jsou takové světlé manšestráky. Dala jsem za ně 850 KČ. Zkoušela jsem si i džíny a pak takové černé společenské, ale do nohavic bych mohla vzít návštěvníka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
12.11.10 16:27

Ahoj gábi,

v CA jsem kupovala tento týden… :lol: jsem si koupila těhu tepláky, tuniku a svetr… platila jsem jen za dva kousky… :palec: ale moc toho na výběr nemají, na ty manžestry jsem se taky dívala, jsou moc hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí