Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to jo, ja taky byla objednana au po mesici, ale to uz je ve ctvrtek
jenze pak to zase bude po mesici predpokladam… takze to zacne nanovo, to si nevyberes ![]()
jo to jo, ale cim dyl to bude tim vic budu klidnejsi, tyhle prvni mesice jsou fakt na provaz ![]()
jůůůů ve ctvrtek to se mas, to uz bude prukajda ne?
jo, jdu 18.11. i s pritelem, to budu 12+1. prukazka nevim, pac netusim, jestli neco takoveho tady existuje
se budu muset preptat ![]()
Romca22 píše:
jo to jo, ale cim dyl to bude tim vic budu klidnejsi, tyhle prvni mesice jsou fakt na provaz
jůůůů ve ctvrtek to se mas, to uz bude prukajda ne?
Mě by zajímalo, kdy mě přejde ta věčná nervozita a obavy- už asi nikdy ![]()
Nainuva píše:
Ahoj děvčátka. Tak se hlásím. Děkuju, že jste na mě myslely!!
Mimísek má 1,2 cm. Srdíčko bije- bych to skoro ani nepoznala, jak to místečko jen blikalo
Na příští týden mám odběry a 3.12 kontrolu a průkazku![]()
I jsem si vyžádala fotečku, ale je nepovedená, měly jsme lepší záběry. ale řekla jsem si o ni, když už byl ultrazvuk venku, tak mi vytiskla poslední obrázek.
jinak mě nejvíc asi dostaly zárodky ručiček a nožiček- jak jsem to vtipně pojmenovala před DR - ploutvičky
GRATULUJU moc jsem myslela
Gabi, přesně nevím, v CA tuším jsem je viděla za 850,– jestli se nemýlím, tady co si pamatuju 799,–, rozdíl nebyl veliký, ale i tak
. Mají tam černý, modrý, hnědý a světlý ![]()
lucipajda píše:
jo, jdu 18.11. i s pritelem, to budu 12+1. prukazka nevim, pac netusim, jestli neco takoveho tady existujese budu muset preptat
to jsem zvědavá co přítel na to ![]()
Meduli díky! Černé by se mi hodily, v CA měly poslední a velké, v malých velikostech už jen ty světlé. Ale nevadí, jsem i tak spokojená. Myslela jsem, že to s gatěma půjde hůř. ![]()
Nui, jasne ze cely tehu, ale po tom 12 tt ja proste budu klidnejsi, az budou pohyby a ja si ho budu kontrolovat sama tak to bude parada a az bude venku, tak si poradne oddychnu ![]()
ja teda nevim, ale s prvnim jsem tak vyplasena teda nebyla
na pohyby se taky těším, přecijen taková jistota
si ještě počkáme ![]()