Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nainuva píše:
jé, to vám sem musím dát, takový roztomilý…http://www.bonella.cz/…tenstvi.html
No to je nádhera. ![]()
Nainu: FB je na chat, když tu zrovna nikdo není, potřebuješ poradit..atd
Ne na to aby jsme ti každý den psaly tak co těhule…Tak to vidím já ![]()
Moderátora vybrat a udělat vlastní skupinu, a na první stránku bych hlasovala klasicky pro seznam těhulek, podrobnosti a metříky
Ale je to samozřejmě na domluvě ![]()
Nainuva píše:
jé, to vám sem musím dát, takový roztomilý…http://www.bonella.cz/…tenstvi.html
Moc hezké čtení, až mě to chvilkama dojalo
. Já se snad dneska dostanu k hledání v diskuzi vašich jmen a nebo kdyby Kristýna byla od té lásky a dobroty a seznam vytvořila, byla bych jí neuvěřitelně vděčná
.
Dneska je venku náááádherně, takže my rychle poklidíme a poběžíme ven. Večer spíme u mé maminky, protože prodává byt, kde jsem vyrůstala, tak mám loučení s dětstvím
.
Chjo. tak včera jsem řekla dědovi, že jsem těhotná- tudíř to z mého rodného domu věděli všichni- mamka, děda, babi. dál sem to nechtěla šířit. ale babi a dědovi jsem nedala EXTRA upozornění a tak hold mi dneska volala mamka, div nebrečela, že to děda prokec tetě a její rodině a bylo jí to snad víc líto než mě.
Taky se to u vás takhle šíří?
je mi líto, že to řekli, protože tohle by měl oznámit sám ten dotyčný a ne se to posílat jak drb dál ![]()
ale asi se to děje často. vím, jsou horší věci, ale zamrzí to. Zvlášť, když jsem měla vymšlený ten nápad s pohlednicí.
Nainuva píše:
Chjo. tak včera jsem řekla dědovi, že jsem těhotná- tudíř to z mého rodného domu věděli všichni- mamka, děda, babi. dál sem to nechtěla šířit. ale babi a dědovi jsem nedala EXTRA upozornění a tak hold mi dneska volala mamka, div nebrečela, že to děda prokec tetě a její rodině a bylo jí to snad víc líto než mě.
Taky se to u vás takhle šíří?
je mi líto, že to řekli, protože tohle by měl oznámit sám ten dotyčný a ne se to posílat jak drb dál
ale asi se to děje často. vím, jsou horší věci, ale zamrzí to. Zvlášť, když jsem měla vymšlený ten nápad s pohlednicí.
Tohle je fakt nepříjemný, mě se to takhle rozšířilo v práci, řekla jsem to nadřízenýmu (dostala jsem neschopenku) a kolegyním v kanceláři… výsledek, rozšířilo se to úplně všude
. Já s tím počítala. V rodině naštěstí jsme to vždycky zvládli říct my. Pohlednice můžeš poslat i tak ![]()
U nás se to teda taky šíří téměř rychlostí světla..A navíc to už ví i moje 5-ti letá ségra takže to musím ještě co nejrychleji říct babičce a dědovi než to udělá za mě.. ![]()
No jo.. takové zprávy se šíří rychle ![]()
Nainuva píše:
ja nevim na tom FC jestli to má cenu, protože nechci, aby se přes facebook zjistilo, že jsem těhotná, ale o tom tam asi zezačátku nebudeme veřejně psát, ne? nebo jak si to představujete s tím facebookem
Já teda nevím, jak to bude fungovat, ale psát si tam můžeme jako na chatu, to nikdo neuvidí a navíc jsem zkusila založit nějakou skupinu a pokud by chtěl někdo těhulkovat i tam tak nikdo cizí by to vidět neměl, ale nemám to odzkoušené, takže zatím nemůžu podat objektivní info
medulinkax píše:Nainuva píše:
jé, to vám sem musím dát, takový roztomilý…http://www.bonella.cz/…tenstvi.htmlMoc hezké čtení, až mě to chvilkama dojalo
Dneska je venku náááádherně, takže my rychle poklidíme a poběžíme ven. Večer spíme u mé maminky, protože prodává byt, kde jsem vyrůstala, tak mám loučení s dětstvím. Já se snad dneska dostanu k hledání v diskuzi vašich jmen a nebo kdyby Kristýna byla od té lásky a dobroty a seznam vytvořila, byla bych jí neuvěřitelně vděčná
.
.
Jména mám pohromadě, takže jestli holky souhlasí, tak jen co budu mít chviličku, tak ti to zašlu jako SZ.
U nás to ví taky všichni. Rodičům jsem to teda řekla téméř hned, aby se nedivili, když mi je hodně zle a hlavně jsem přestala čadit. Ostatním se to buď doneslo a nebo položili rovnou dotaz, tak jsem jim to odkývala. ![]()
Ahoj holky, tak jsem před chvílí přijeli od našich. Taneční jsem přežila, ikdyž jsem musela jet domů dřív, páč už jsem toho měla plný kecky. Máma měla nejdřív šok, pak lamentovala pořáda o škole a pak už jenom dobrý. Na fb jsem Petra Berná
jinak teda se taky přidám- cutychová jana
a te´d abych si vás obešla ![]()
ahojte, já pocházím z malého města a tam už se to šíří jako mor asi 14 dní. nejvíc mě mrzí, že lidi napíšou třeba na icq bráchovi a zeptají se ho, jestli je to pravda, že je jeho segra těhotná. a ne, že se někdo zeptá třeba mě popř. pogratuluje.to pak mrzí no
ale je mi to jedno. žijeme s přítelem v Brně 100km od našich takže to neřeším a tady mě nemá kdo pomlouvat
a hlavně se za to nestydím, že jsem těhotná..
s tím facebookem se chci omluvit, ale užívám ho pouze pro nějbližší přátele a rodinu.ale pokud by někdo měl zájem o icq, není problém
ráda dám.přišla jsem z procházky s kamarádkama a čeká mě dokumentární film MIMINA
http://www.csfd.cz/…1175-mimina/ tak jsem zvědavá
papááá
Sunny - já myslím, že se omlouvat nemusíš. Kdo chce, tak se může přidat a kdo nechce, tak nemusí. Vždyť kecat můžeme a budeme stejně hlavně tady.
Nestíhám, nestíhám, ale večer všem odtajněným zašlu seznámek lidiček z Face aby jste to nemusely hledat.
jé, pak poreferuj o těch miminech- to je z těch různých kontinentů že? Taky jsem se chtěla mrknout ![]()