Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky co se týče toho uzamčení této diskuze, tak si myslim, že to může jen ten, kdo tuto diskuzi zakládal..
Ahoj holky, také se přidávám na fb: Monika Havlíková
. Ale budem nadále povídat i tady ne?
Tak úspěšně na FB přidávám a moc děkuji za vaší aktivitu, protože občas pod stejným jménem je více lidí a já pak přesně nevím
Yenkee já jsem rozhodně pro povídání tady a jdu si tě zkusit přidat, tak snad tě najdu ![]()
kattarinka píše:
takhle pozdě do práce???
Jojo, ja dělala v léčebně, takže směny. A zrovna moje holky maji dneska noční.
Ahoj Nainuu,gratuluji k srdíčkuuuuu…hurá sláva…
A jak jinak se máš?
Já už se tak těším až ty nevolnosti přejdou..už mám dole 4 kila:0(..nic pořádně do sebe nedostanu…lízatka pomůžou jen na chvíli no pech… ![]()
Bré ranko, zamknout skupinu může kdokoliv, ona se vlastěn vytvoří nová - tahle zůstane odemčená. Klidně to udělám…pokud se do toho nehrne nikdo jinej..
Holky, já si vás snažím přidat, jenže nono vás je tam toho jména nějak víc…a ja to podle malé fotečky tady nepoznám ![]()
Dobre rano cervnatka
jak se mate v novem tydnu? ja se chystam do skoly a cely den nebudu doma, takze doufam, ze budu mit vecer co docitat ![]()
dnes rano jsem se vazila a vaha se zatim nehla ani o kousek, ale bricho uz tedy mam, psala jsem vcera, ze uz to na me svagrova poznala. ale kdyz mimi ze zacatku vazi strasne maloucko, tak zatim nevadi, ze jsem nepribrala ne? co myslite zkusene maminy? Ale nevolnosti nemam, jim mozna i o trosku vic.
mamulina za chvili koncis 2. trimestr, tak snad nevolnosti prejdou, preju ti, at je brzy lip ![]()
Luci, já s Matíkem už v tomhle týdnu měla 4 kila nahoře.. ted nemám ani deko… je to různý… a miminko opravdu ještě nic moc neváží…
tak ja jsem rada, ze zatim nepribiram, kdyz to neni nutne, jen abych to pak nedohnala.
jde dnes nekdo na kontrolu? abyste me navnadily dobrymi zpravickami na ten MUJ ctvrtek. uz nemyslim na nic jineho, ale uz se bojim mnohem min nez pred tim, proste jsem si rekla, ze vse je urcite v poradku a tesim se az drobka uvidim
nic spatnyho si nepripoustim
Nainuva píše:
Ahoj děvčátka. Tak se hlásím. Děkuju, že jste na mě myslely!!
Mimísek má 1,2 cm. Srdíčko bije- bych to skoro ani nepoznala, jak to místečko jen blikalo
Na příští týden mám odběry a 3.12 kontrolu a průkazku![]()
I jsem si vyžádala fotečku, ale je nepovedená, měly jsme lepší záběry. ale řekla jsem si o ni, když už byl ultrazvuk venku, tak mi vytiskla poslední obrázek.
jinak mě nejvíc asi dostaly zárodky ručiček a nožiček- jak jsem to vtipně pojmenovala před DR - ploutvičky
Moc gratuluji :-
Krásné ránko těhulinky..
Tak já už byla s malou v krámě pro čerstvé rohlíky a teď papáme,čekám kdy se mi zase udělá zle.. ![]()
A čtu jaké reakce měly vše rodinky na Vaše těhu,fakt pěkný,tak to má být..
![]()
Dneska bych chtěla uklidit a vyžhlit,tak mi držte pěsti,ať to fakt udělám..jsem totiž strašně líná..
![]()
lucipajda píše:
tak ja jsem rada, ze zatim nepribiram, kdyz to neni nutne, jen abych to pak nedohnala.
jde dnes nekdo na kontrolu? abyste me navnadily dobrymi zpravickami na ten MUJ ctvrtek. uz nemyslim na nic jineho, ale uz se bojim mnohem min nez pred tim, proste jsem si rekla, ze vse je urcite v poradku a tesim se az drobka uvidimnic spatnyho si nepripoustim
Ahoj děvčata, tak u mě bude víkend tvrdě pracovní
No, pondělí a moc se mi nechce. Takže naplánuji schůzky na tento týden, pak vyplním nějaké tabulky pro šéfa, už se těším na oběd a …pak domůůůů ![]()
Lucipajdo tak já přibrala cca 2kg. Bříško se začíná klubat a kalhoty jsou těsné. Ve čtvrtek bude určitě všechno v pořádku
. Už jdeš na NT screening, že?
Dnes má jít podle tabulky Caroline81, Medulinkax, a zítra Khalmati a Karcoolka tak budeme holkám držet pěstičky a snad se nám přijdou pochlubit s fotečkami a přinesou jen dobré zprávičky ![]()
Ahoj holky, zdravim pri pondelnim ranu. ![]()
Jeste jsem uplne nedocetla. Nainuvo, gratuju ke kontrole, jsem vedela, ze bude vsechno v poradku. ![]()
Lucipajdo, tobe budu drzet palce na ctvrtek. CO je to ten NT screening?
Teruška píše:
Bré ranko, zamknout skupinu může kdokoliv, ona se vlastěn vytvoří nová - tahle zůstane odemčená. Klidně to udělám…pokud se do toho nehrne nikdo jinej..Holky, já si vás snažím přidat, jenže nono vás je tam toho jména nějak víc…a ja to podle malé fotečky tady nepoznám
Teruško, já tě myslím mám, tak písni koho máš ty a já ti zašlu ten zbytek.
yenkee píše:
Ahoj holky, také se přidávám na fb: Monika Havlíková. Ale budem nadále povídat i tady ne?
Moniko, já tě nemůžu najít. Je vás tam nějak moc. Můžeš se nějak přiblížit?