Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když bude ten můj chtít, tak ho vezmu s sebou, a přinejhorším na mně počká v čekárně a uvidí až potom fotku
I když mi bude dělat ten vnitřní UTZ tak by mi to asi nijak nevadilo ![]()
Můžu mít ještě dotaz k tomu screeningu? ![]()
Myslíte že když bych si tam dneska nebo zítra zavolala že mě ještě objednají? Není to pozdě?
A ještě jestli se tam můžu prostě sama objednat a dr. to pak říct až na kontrole příští týden? ![]()
Ahoj děvčata tak se přidávám kvám termín mám zhruba 11.6. a moc se těším zítra jdu na kontrolu taj sem moc zvědavá jak ten můj prcek zase povyrostl sice ještě nemám kartu ale věřím že mi ji už dají když jsem v 10týdnu
tak se opatruj te těhulky papapapa ![]()
Ahojky holky,
dnes tu sedím s kalhotama rozeplýma…už jsou těsné, když je ten knofel zaplý…včera jsem vyštrachala na půdě moje těhu oblečení z dřívějška..teda do těch kalhot bych se vlezla 2×…no později se budou hodit…teď musím jdeště něco vymyslet.
Katusko, jsi z Prahy? Gennet bere bez doporuceni doktora, plati se 1100 Kc. Ted jsem tam volala. Me jeste obednali na 23.listopadu a to jsem v 11 tydnu.
Birmo, tak jsi me presvedcila.
Ono je asi lepsi absolvovat co nejvic vysetreni pro klid duse.
Ahoj Jajo, vitam te.
Andisku, ja se uz zacinam trochu bat, ze to na me v praci poznaji. Bricho mam strasne nafoukly.
Ani mi nemluv, taky jsem nafouklá dnes celý den už od rána…dávám si termín, že to řeknu příští úterý po tom scanu…že ukážu fotku a tak…
přijde mi to ale brzo aby to už bylo vidět, říká se že v 16týd to začíná okolí poznávat, ale asi mám povolené bricho ještě po předchodím těhu
Jsem z Ostravy..:( Teď jsem volala na fakultku a chtějí doporučení..a navíc (nevím proč) musí nutně udělat ty odběry do konce 10. týdne.. což je u mě do čtvrtka.. takže nevím jestli to stihnu.. zítra zajdu pro to doporučení a na tu krev by mě mohli vzít hned ne? teď jsem z toho úplně vyplašená ![]()
A ten dr. mi musí dát to doporučení že jo? ![]()
Ahoj holky ![]()
Gratuluji brkatce ke kontrole, krááásně nám ti bobečci rostou ![]()
Jinak mám podobný problém, jako Katuskaa. Doktor mi ohledně screeningu nic neřekl a to jdu 23.11. na kontrolu a už budu 12t+3d. Mám se taky objednat někde jinde a pak mu dát jen výsledky?
U Danečka mi vyšel špatně tripl test (Downův syndrom 1:120) a musela jsem jít na plodovku ![]()
Katuš taky jsem z oVY..na gyndě mi dali číslo at se tam objednám sama…nikdo se mě neptal na doporučení…do toho 10 týd to chcou aby stihli výsledky k tomu 12t utz a spojili ve výsledek…ale píše se že 11 -13týd je ok…taky tě to bude stát 850kč katuš?
Eli11 píše:
Katusko, jsi z Prahy? Gennet bere bez doporuceni doktora, plati se 1100 Kc. Ted jsem tam volala. Me jeste obednali na 23.listopadu a to jsem v 11 tydnu.Birmo, tak jsi me presvedcila.Ono je asi lepsi absolvovat co nejvic vysetreni pro klid duse.
Taky jsem objednaná do Gennetu.. ![]()
jo, taky jsem šla na faktultku na odběry..a zjistila jsem že ve Vítkovické to dělají to samé za 600kč kdybys chtěla tak tam brnkni
jojo.. 850 kč říkali.. to není zas taková hrůza.. někde jsem četla že někdo platí i 1500..A ty už jsi byla na té krvi teda?
Normálně jsem zavolala na Fakultku a objednala se na screening v 1. trimestru…chtěli po mě akorát ve kterém jsem týdnu…nic víc…
taky jdu na screening do Genetu, ale já to mám tím že mi tam dělali IVF, a platit nic nebudu…