Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
846
15.11.10 16:53

To 3dečko vám závidím :mrgreen: , u nás v Mýtě to žádný gyn, nemá, musela bych až do Hradce Králové. Ale zase se nemusím registrovat do porodnice, to se ve velkých nemocnicích musí, co :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
15.11.10 16:54

Zuz, i krev se odebírá do 13+6, alespoň tak mi to bylo řečeno v Thonaeyrově nemocnici. I. trim screening je nepovinný, tím pádem je buď na doporučení a nebo můžeš jít jako samoplátce, ale odmítnout by tě neměli. Já to mám zadarmo, ale platím ročně 800 za gynouše, takže to mám schované v tom.

Už se uvažuje otom, že bude povinný místo triplů, ty vycházejí často falešně špatný a I. trim screening je přesnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.11.10 16:57
yenkee píše:
To 3dečko vám závidím :mrgreen: , u nás v Mýtě to žádný gyn, nemá, musela bych až do Hradce Králové. Ale zase se nemusím registrovat do porodnice, to se ve velkých nemocnicích musí, co :?:

Ani nevím jestli se to u nás musí taky. Budu rodit v Čáslavi a na jejich stránkách jsem o tom nic nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.11.10 17:02

Yankee a co pardubky, nejsou blíž? Tam by ho měli dělat podle jejich stránek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
15.11.10 17:02
brkatka píše:
V Kolíně?? To mám kousíček… :-D Ale já na žádný jiný vyšetření, než poskytuje moje dr. nepůjdu. Tam pojedu až na 3D utz ;-). Kristýno, když už tam budeš, nemohla by jsi mi zjistit podmínky toho 3Dčka?

Zjistím. Nějaké informace jsou na internetu přímo na stránkách Kolínské nemocnice. http://www.nemocnicekolin.cz/…atalni-pece/

Doufám, že se nám tentokrát povede to 3D/4D taky. S Terezkou jsem to propásla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.11.10 17:04
Kristýna píše:
brkatka píše:
V Kolíně?? To mám kousíček… :-D Ale já na žádný jiný vyšetření, než poskytuje moje dr. nepůjdu. Tam pojedu až na 3D utz ;-). Kristýno, když už tam budeš, nemohla by jsi mi zjistit podmínky toho 3Dčka?

Zjistím. Nějaké informace jsou na internetu přímo na stránkách Kolínské nemocnice. http://www.nemocnicekolin.cz/…atalni-pece/

Doufám, že se nám tentokrát povede to 3D/4D taky. S Terezkou jsem to propásla :-(

Tam info sice je, ale ne třeba o ceně a kdy je nejlepší na to jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
15.11.10 17:08

Ahoj holky, jen jsem rychle mrkla z práce, dneska to mám zase na nic, tak jen abych vám řekla, že miminko nám roste jako z vody, má už 4,5 cm, dle UTZ je 11+3 a manžel se mi tam málem rozplakal. Bylo to velké měření, takže si to náležitě užil, to já jen na něj koukala a přemlouvala se, ať se nezačnu smát. Paní doktorka nám řekla, že všechno se vypadá v pořádku, tak teď budeme dělat krevní testy. Fotku mám špatně naskenovanou :-(, tak snad večer jí sem přidám :-( . Večer si vás konečně pořádně přečtu.

Jinak s FB mám podobný problém, je vás tam moc, tak já pak půjdu do naší skupiny a tam si vás přidám :-). Mějte se tu hezky a těším se na počteníčko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
15.11.10 17:10
medulinkax píše:
Ahoj holky, jen jsem rychle mrkla z práce, dneska to mám zase na nic, tak jen abych vám řekla, že miminko nám roste jako z vody, má už 4,5 cm, dle UTZ je 11+3 a manžel se mi tam málem rozplakal. Bylo to velké měření, takže si to náležitě užil, to já jen na něj koukala a přemlouvala se, ať se nezačnu smát. Paní doktorka nám řekla, že všechno se vypadá v pořádku, tak teď budeme dělat krevní testy. Fotku mám špatně naskenovanou :-(, tak snad večer jí sem přidám :-( . Večer si vás konečně pořádně přečtu.Jinak s FB mám podobný problém, je vás tam moc, tak já pak půjdu do naší skupiny a tam si vás přidám :-). Mějte se tu hezky a těším se na počteníčko :mrgreen:

GRATULACE !!! :kytka: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.11.10 17:11
medulinkax píše:
Ahoj holky, jen jsem rychle mrkla z práce, dneska to mám zase na nic, tak jen abych vám řekla, že miminko nám roste jako z vody, má už 4,5 cm, dle UTZ je 11+3 a manžel se mi tam málem rozplakal. Bylo to velké měření, takže si to náležitě užil, to já jen na něj koukala a přemlouvala se, ať se nezačnu smát. Paní doktorka nám řekla, že všechno se vypadá v pořádku, tak teď budeme dělat krevní testy. Fotku mám špatně naskenovanou :-(, tak snad večer jí sem přidám :-( . Večer si vás konečně pořádně přečtu.Jinak s FB mám podobný problém, je vás tam moc, tak já pak půjdu do naší skupiny a tam si vás přidám :-). Mějte se tu hezky a těším se na počteníčko :mrgreen:

Gratulace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
15.11.10 17:11

Teruško díky za info, vyřeším to u kontroly příští týden. Máš pravdu ohl. častých falešných výsledků triplů :-?
Jinak mi na fb nejde vyhledat skupinu MY HOLKY ? Moje přihlašovací jméno je Zuzana Tůmová (Zuzana Brožová) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
15.11.10 17:17

Meduli taky velká gratulace k velkému miminku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
15.11.10 17:24

Holky,prosím vás mám dotázek..Dneska mě celý den bolí levá strana podbříšku,jakoby mě tam něco šponovalo,tahalo.neznáte to některá náhodou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
15.11.10 17:32
Peťulinkaaa píše:
Holky,prosím vás mám dotázek..Dneska mě celý den bolí levá strana podbříšku,jakoby mě tam něco šponovalo,tahalo.neznáte to některá náhodou? :think:

Vyloženě tahání ne, spíše mě občas píchne. Ale asi to i tak budou opět vazy, co drží dělohu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
15.11.10 17:35
zuzule77 píše:
Peťulinkaaa píše:
Holky,prosím vás mám dotázek..Dneska mě celý den bolí levá strana podbříšku,jakoby mě tam něco šponovalo,tahalo.neznáte to některá náhodou? :think:
Vyloženě tahání ne, spíše mě občas píchne. Ale asi to i tak budou opět vazy, co drží dělohu :wink:

Taky si říkám,že to asi budou ty vazy..Jen jsem chtěla vědět,jestli to tak některá nemáte pro uklidnění.. :oops:
Já jsem z toho dost vyjukaná,ptz při první těhu mě netrápilo nic,nevolnosti,bolení břich atd..no a teď mám snad vše. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
15.11.10 18:30

ahojte, taky bych se ráda přidala do té skupiny na fb, ale pod pojmem My holky mi to našlo strašnou spoustu skupin… :-( je ta skupina bez fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí