Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To 3dečko vám závidím
, u nás v Mýtě to žádný gyn, nemá, musela bych až do Hradce Králové. Ale zase se nemusím registrovat do porodnice, to se ve velkých nemocnicích musí, co ![]()
Zuz, i krev se odebírá do 13+6, alespoň tak mi to bylo řečeno v Thonaeyrově nemocnici. I. trim screening je nepovinný, tím pádem je buď na doporučení a nebo můžeš jít jako samoplátce, ale odmítnout by tě neměli. Já to mám zadarmo, ale platím ročně 800 za gynouše, takže to mám schované v tom.
Už se uvažuje otom, že bude povinný místo triplů, ty vycházejí často falešně špatný a I. trim screening je přesnější.
yenkee píše:
To 3dečko vám závidím, u nás v Mýtě to žádný gyn, nemá, musela bych až do Hradce Králové. Ale zase se nemusím registrovat do porodnice, to se ve velkých nemocnicích musí, co
Ani nevím jestli se to u nás musí taky. Budu rodit v Čáslavi a na jejich stránkách jsem o tom nic nenašla.
Yankee a co pardubky, nejsou blíž? Tam by ho měli dělat podle jejich stránek.
brkatka píše:
V Kolíně?? To mám kousíček…Ale já na žádný jiný vyšetření, než poskytuje moje dr. nepůjdu. Tam pojedu až na 3D utz
. Kristýno, když už tam budeš, nemohla by jsi mi zjistit podmínky toho 3Dčka?
Zjistím. Nějaké informace jsou na internetu přímo na stránkách Kolínské nemocnice. http://www.nemocnicekolin.cz/…atalni-pece/
Doufám, že se nám tentokrát povede to 3D/4D taky. S Terezkou jsem to propásla ![]()
Kristýna píše:brkatka píše:
V Kolíně?? To mám kousíček…Ale já na žádný jiný vyšetření, než poskytuje moje dr. nepůjdu. Tam pojedu až na 3D utz
. Kristýno, když už tam budeš, nemohla by jsi mi zjistit podmínky toho 3Dčka?
Zjistím. Nějaké informace jsou na internetu přímo na stránkách Kolínské nemocnice. http://www.nemocnicekolin.cz/…atalni-pece/
Doufám, že se nám tentokrát povede to 3D/4D taky. S Terezkou jsem to propásla
Tam info sice je, ale ne třeba o ceně a kdy je nejlepší na to jít.
Ahoj holky, jen jsem rychle mrkla z práce, dneska to mám zase na nic, tak jen abych vám řekla, že miminko nám roste jako z vody, má už 4,5 cm, dle UTZ je 11+3 a manžel se mi tam málem rozplakal. Bylo to velké měření, takže si to náležitě užil, to já jen na něj koukala a přemlouvala se, ať se nezačnu smát. Paní doktorka nám řekla, že všechno se vypadá v pořádku, tak teď budeme dělat krevní testy. Fotku mám špatně naskenovanou
, tak snad večer jí sem přidám
. Večer si vás konečně pořádně přečtu.
Jinak s FB mám podobný problém, je vás tam moc, tak já pak půjdu do naší skupiny a tam si vás přidám
. Mějte se tu hezky a těším se na počteníčko ![]()
medulinkax píše:
Ahoj holky, jen jsem rychle mrkla z práce, dneska to mám zase na nic, tak jen abych vám řekla, že miminko nám roste jako z vody, má už 4,5 cm, dle UTZ je 11+3 a manžel se mi tam málem rozplakal. Bylo to velké měření, takže si to náležitě užil, to já jen na něj koukala a přemlouvala se, ať se nezačnu smát. Paní doktorka nám řekla, že všechno se vypadá v pořádku, tak teď budeme dělat krevní testy. Fotku mám špatně naskenovanou, tak snad večer jí sem přidám
. Večer si vás konečně pořádně přečtu.Jinak s FB mám podobný problém, je vás tam moc, tak já pak půjdu do naší skupiny a tam si vás přidám
. Mějte se tu hezky a těším se na počteníčko
GRATULACE !!!
![]()
medulinkax píše:
Ahoj holky, jen jsem rychle mrkla z práce, dneska to mám zase na nic, tak jen abych vám řekla, že miminko nám roste jako z vody, má už 4,5 cm, dle UTZ je 11+3 a manžel se mi tam málem rozplakal. Bylo to velké měření, takže si to náležitě užil, to já jen na něj koukala a přemlouvala se, ať se nezačnu smát. Paní doktorka nám řekla, že všechno se vypadá v pořádku, tak teď budeme dělat krevní testy. Fotku mám špatně naskenovanou, tak snad večer jí sem přidám
. Večer si vás konečně pořádně přečtu.Jinak s FB mám podobný problém, je vás tam moc, tak já pak půjdu do naší skupiny a tam si vás přidám
. Mějte se tu hezky a těším se na počteníčko
Gratulace!
Teruško díky za info, vyřeším to u kontroly příští týden. Máš pravdu ohl. častých falešných výsledků triplů ![]()
Jinak mi na fb nejde vyhledat skupinu MY HOLKY ? Moje přihlašovací jméno je Zuzana Tůmová (Zuzana Brožová) ![]()
Holky,prosím vás mám dotázek..Dneska mě celý den bolí levá strana podbříšku,jakoby mě tam něco šponovalo,tahalo.neznáte to některá náhodou? ![]()
Peťulinkaaa píše:
Holky,prosím vás mám dotázek..Dneska mě celý den bolí levá strana podbříšku,jakoby mě tam něco šponovalo,tahalo.neznáte to některá náhodou?
Vyloženě tahání ne, spíše mě občas píchne. Ale asi to i tak budou opět vazy, co drží dělohu ![]()
zuzule77 píše:Peťulinkaaa píše:Vyloženě tahání ne, spíše mě občas píchne. Ale asi to i tak budou opět vazy, co drží dělohu
Holky,prosím vás mám dotázek..Dneska mě celý den bolí levá strana podbříšku,jakoby mě tam něco šponovalo,tahalo.neznáte to některá náhodou?
Taky si říkám,že to asi budou ty vazy..Jen jsem chtěla vědět,jestli to tak některá nemáte pro uklidnění.. ![]()
Já jsem z toho dost vyjukaná,ptz při první těhu mě netrápilo nic,nevolnosti,bolení břich atd..no a teď mám snad vše. ![]()
ahojte, taky bych se ráda přidala do té skupiny na fb, ale pod pojmem My holky mi to našlo strašnou spoustu skupin…
je ta skupina bez fotky?