Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8939
15.11.10 21:01

Holky, moc děkuji :-D. Stejně je to neuvěřitelný jak rychle rostou, ještě před měsícem jsem koukala na ultrazvuk a skoro nic neviděla, a teď miminko mávalo ručičkama, prohýbalo se, no zážitek. A jak jsem psala, manžel ten byl úplně mimo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
15.11.10 21:03
medulinkax píše:
Holky, moc děkuji :-D. Stejně je to neuvěřitelný jak rychle rostou, ještě před měsícem jsem koukala na ultrazvuk a skoro nic neviděla, a teď miminko mávala ručičkama, prohíbalo se, no zážitek. A jak jsem psala, manžel ten byl úplně mimo :lol:

To věřím,že byl mimo,je to krásný zážitek.. :srdce: taky se zkusím zeptat doktora,jestli by se mužík mohl jít podívat.. :wink:

Těhulky,já se pomalu loučím,budou Přešlapy,tak se jdu uvelebit na gaučík.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
15.11.10 21:03
shadowgirll píše:
jé to už je velký mimí,mooc gratulace :palec: já se už nemůžu dočkat ještě týden :zed:

Uteče to jako voda, vím o čem mluvím :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
15.11.10 23:01

Medulinko velká gratulace ke kontrole a krásnému miminku :-D To už je fakt miminko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
16.11.10 07:22

Ahoj, hlásí se věčně vystresovaná těhule.
už aby byly výsledky :-)
Teď jedu za kamarádkou - jde na UTZ a pak si třeb dám kapučinkooo :palec:
Včera jsme s přítelem vybrali nábytek a dneska ho objednáme - nějak jsme měli problémy s placením přes konto. Už se chci stěhovat.
nábytek má dodací lhůtu 5 týdnů!! myslíte, že to dodrží? Ja myslela, že jej budeme mít tak za týden :think:
Tak se mějte hezky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
16.11.10 07:25

ahoj ahoj, preju krasny den, u nas stale prsi… to ja nerada :-?
co na dnesek planujete? ja jen hodku a pul v praci, pak skola a knihovna, nic extra, ale v posledni dobe stejne nedelam nic jinyho :think: nemuzu se dockat az to konecne dodelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
16.11.10 07:41

Brkatko, Medulinko, Caroline - taktéž gratuluju k úspěšným kontrolám :) :potlesk:

Jinak, jsem právě dočetla, co jste si psaly včera…mě čekají odběry i screening ve ČT, dělá mi ho přímo můj dr. Teda doufám, že je to ono, ale snad by mi nekecal. Také potřebuji přesně zjistit, v jaké tt jsem, abych se mohla jít registrovat do porodnice.

Přeji všem krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
16.11.10 07:45

taky jdu ve ctvrtek marty
a carolince gratuluju k dobrym zpravam u mudra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
16.11.10 07:51

Dobré ráno :-)

U nás je hrozná tma, jak kdyby bylo pět hodin ráno…To je hrůza, ráno za tmy do práce, a večer za tmy z práce :-? Včera jsem tu zkejsla až do půl pátý, a dneska taky půjdu tak nějak, jdu odpoledne cvičit. Aspoň, že je zítra volno, budeme asi doma relaxovat a nikdo nás z postele nevytáhne :hug: Takový ošklivý počasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
16.11.10 07:51
vercicek píše:
Ahojky,

holky vy už jste tady většina po desátým týdnu, dokonce už jdete na krásný dvanáctý :-D Já chci takyyy :lol: Si říkám, že si po tom desátým týdnu už víc oddechnu..

Jinak je mi poslední dva dny divně, jak pocitově, tak s jídlem :roll: Prsa mě bolí jen poránu..

Vercicku, mluvíš mi z duše. Už ať je za námi 12. týden :-) Já začínám devátý týden, doposud jsem neměla žádné problémy a už druhý den mi stávkuje žaludek a skoro na žádné jídlo se nemůžu ani podívat (a to jsem ještě minulý týden nevěděla co bych dříve snědla) Tak věřím, že se to všechno brzy upraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
16.11.10 08:39

Ahoj maminky :-D

U nás zatím neprší, ale zataženo je jen začít.

Včera už mi bylo líp, tak jsem tady pobíhala s vysavačem a kýblem s hadrem a asi jsem to kapánek přehnala. Dneska je mi zase na prd. Mám ucpané snad všechny dutiny, které jen jdou. Naštěstí zatím bez teploty, tak uvidíme

Musím si vás dočíst, protože večer je to tu vždycky jak větrná smršť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
16.11.10 08:50

Krásné ránko..

Jakoupak jste měli noc?U nás nic moc,malá se pořád vrtěla,takže jsem skoro nespala..Aspoň,že mi není špatně. :lol:

O půl jedný jdeme s malou k zubaři,tak jsem zvědavá,jestli tam stropí scénu.. :oops: Pak Vám pínu jak jsem to zvlásli..

Holky,tak už mám vyhlídlí těhu rifle,asi je za chvíli budu potřebovat jsou to tyto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
16.11.10 08:56
brkatka píše:
Kristýna píše:
brkatka píše:
V Kolíně?? To mám kousíček… :-D Ale já na žádný jiný vyšetření, než poskytuje moje dr. nepůjdu. Tam pojedu až na 3D utz ;-). Kristýno, když už tam budeš, nemohla by jsi mi zjistit podmínky toho 3Dčka?

Zjistím. Nějaké informace jsou na internetu přímo na stránkách Kolínské nemocnice. http://www.nemocnicekolin.cz/…atalni-pece/

Doufám, že se nám tentokrát povede to 3D/4D taky. S Terezkou jsem to propásla :-(
Tam info sice je, ale ne třeba o ceně a kdy je nejlepší na to jít.

Pokud si dobře pamatuji, tak s Terezkou mi říkali, že za samotný ultrazvuk nic neplatím a fotečky nebo video podle toho co budu chtít a jak se to povede. Jinak ceník je na http://www.nemocnicekolin.cz/ambulance-14/

Jo a taky říkali, že když by nebylo nic vidět, tak že teda nezaplatím nic a domluví se se mnou na jindy, abychom to zkusili znovu. Ale vyzkoušené v praxi to nemám. Nestihli jsme to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
16.11.10 09:11
zuzule77 píše:
Teruško díky za info, vyřeším to u kontroly příští týden. Máš pravdu ohl. častých falešných výsledků triplů :-?
Jinak mi na fb nejde vyhledat skupinu MY HOLKY ? Moje přihlašovací jméno je Zuzana Tůmová (Zuzana Brožová) :wink:

Zuzi, měla bys tam být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
16.11.10 09:13
sunny girl píše:
ahojte, taky bych se ráda přidala do té skupiny na fb, ale pod pojmem My holky mi to našlo strašnou spoustu skupin… :-( je ta skupina bez fotky?

Ano, je to skupina bez fotky. Něco tam vymyslím - opět neutrálního a dám to sem, ať je to jednoduší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí