Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky, můžu mít blbej dotaz? špiníte některá třeba už dýl jak 5 dní? nebo špinila jste? mě se to po víkendu zas vrátilo
už jsem myslela že budu mít klid
ale je to jen slabý, hnědý špinění.ikdyž teď mi přijde spíš narůžovělý…
Sunny já jsem špinila od čvrtka, v sobotu tojakoby předtalo, a včera a dnes jsem měla na slipovce jen malilinko…
Beru na to magnesium…
ono to moje špinění je třeba jen ráno a pak celý den nic a v noci taky nic a ráno zas trošičku jen na papíře. ale dnes jak jsem přišla z oběda tak to bylo silnější, možná proto, že holky z oběda tak hnaly a já jsem už zvyklá na to svoje lážoplážo tak se mimišák ozval
no snad se to nějak nevyvrbí když je zítra svátek
máme v plánu s miláčkem „cikánskej den“, tnz.celý den se válet v posteli, baštit na co je chuť a koukat na filmy..
tak budu odpočívat.
Sunny to přesně mám nakázano od doktora…být v klidu a chodit pomalu…
Sunny - já myslím, že se snad nic špatného neděje…a ty nebereš utrogestan??? Pěkně odpočívej…
Ahojky holčiny, tak se hlásím z kontroly… až teď jsme dorazili,páč jsme byli ještě na matrice a po krámech ![]()
Takže jsem 12+3, máme 6 cm, TP 28.5.2011., NT 0,8mm a nosní kůstka přítomna
Takže všechno v pořádku a sjem neskutečně šťastná!!!!
přikládám fotečku…
od začátku těhu jsem nepřibrala ani kilo (i když už mám velký břicho), jen ten tlak mi zůstal hrozně nízkej (60/40) ale to je u mě normální..tak nějak jsem doufala, že se hodí do uklázkový lajny, tak snad časem… ![]()
jo a zajednali jsme si termín svatby (konečně - vůbec nebl na matriku čas), takže 2.4.2011 v 10:30 ![]()
Khalmati, GRATULUJU
tak to je super, můžeš být v klidu a už si to jen užívat
.
Mě to čeká v pondělí, tak snad budu moci psát taky tak dobré zprávy
.
Sannygirl a ty nebereš něco od dr.? Utrogestan, Ascorutin?
Khalmati, moc gratuluju.
Se mas, ze jsi neztloustla, ja mam nahore uz 2,5 kila. Hm, ale neco jsem mohla nabrat jeste pred tehotenstvim, nevazila jsem se dlouho. ![]()
Khalmati píše:
Ahojky holčiny, tak se hlásím z kontroly… až teď jsme dorazili,páč jsme byli ještě na matrice a po krámech
Takže jsem 12+3, máme 6 cm, TP 28.5.2011., NT 0,8mm a nosní kůstka přítomnaTakže všechno v pořádku a sjem neskutečně šťastná!!!!
přikládám fotečku…
od začátku těhu jsem nepřibrala ani kilo (i když už mám velký břicho), jen ten tlak mi zůstal hrozně nízkej (60/40) ale to je u mě normální..tak nějak jsem doufala, že se hodí do uklázkový lajny, tak snad časem…
jo a zajednali jsme si termín svatby (konečně - vůbec nebl na matriku čas), takže 2.4.2011 v 10:30
Velká gratulace,jak k úspěšné kontrole a fotečce,tak k terminu svatby!!
![]()
Gratuluju i ostatním co měly dneska kontroly, myslim Kattarinka?
Jsem hrozná, nestíhám vůbec dočítat,natož psát. Po práci do školky, na nákup, doma pofackovat co se dá a kolem 7 hodiny jsem mrtvá a to je akorát tak čas přichystat malou na spaní.
Bříško taky zatím nemažu, ale nemažu se ani normálně, suchou pokožku nemám, takže se klidně můžu máchat ve vaně a pak jít rovnou spát..
Ale asi trošku mazat bříško budu, z minule mám strije fujfuj.
Včera jsem se pěkně vytočila. Objednala jsem si na jednom internetovým obchodě těhu tričko za 179,–Kč, samozřejmě plus poštovné, takže za necelý 300,–Kč. Přišla mi i kopie mojí objednávky do mailu a včera mi přišlo avízo, že mám na poště balíček v hodnotě 455,–Kč. Normálně mi to poslali z Polska a já abych platila za tričko v hodnotě 179,–Kč 455,– Kč. Nepůjdu si to vyzvednout, ať si to pošlou zpátky ![]()
Khalmati píše:
Ahojky holčiny, tak se hlásím z kontroly… až teď jsme dorazili,páč jsme byli ještě na matrice a po krámech
Takže jsem 12+3, máme 6 cm, TP 28.5.2011., NT 0,8mm a nosní kůstka přítomnaTakže všechno v pořádku a sjem neskutečně šťastná!!!!
přikládám fotečku…
od začátku těhu jsem nepřibrala ani kilo (i když už mám velký břicho), jen ten tlak mi zůstal hrozně nízkej (60/40) ale to je u mě normální..tak nějak jsem doufala, že se hodí do uklázkový lajny, tak snad časem…
jo a zajednali jsme si termín svatby (konečně - vůbec nebl na matriku čas), takže 2.4.2011 v 10:30
Moooc gratuluju, tak snad se zvedne i ten tlak, já ho měla taky nízký a mě se teda zvednul.. Jinak my taky máme nosní kůstku a NT 1,3 mm pak ještě CRL 46 mm
. A kde se budete brát?
**kattarinko ** ,prosím tě nevíš náhodou v kolik hodin můžu přijít na tu krev do gennetu?jsem se blbec zapoměla zeptat,jetli tam musím být hned ráno,nebo stačí během dne..
Přítel bude totiž po noční,tak že by se třeba do 11 vyspal a pak,že bysme jeli… ![]()
Michell007 píše:
Ok, díky, tak už se těším..Ještě jeden dotaz, mažete se už krémem proti striím? Uvažuju že asi začnu, ale ještě nevím čím. Slyšela jsem dobré reakce na Elasti Q exklusiv..... co myslíte?
Holky
mě stačila při obou těh. obyč. Indulona–super mastí a krásně mě uchránila. Je pravda, že se říká, že je to dané geneticky. Moje mamka a babička popraskaný po porodech jsou, tak třeba na té Induloně něco bude.
Mazat začnu asi od 12.tý
, zatím mažu jen těl. mlékem.
yenkee píše:Michell007 píše:Holky
Ok, díky, tak už se těším..Ještě jeden dotaz, mažete se už krémem proti striím? Uvažuju že asi začnu, ale ještě nevím čím. Slyšela jsem dobré reakce na Elasti Q exklusiv..... co myslíte?mě stačila při obou těh. obyč. Indulona–super mastí a krásně mě uchránila. Je pravda, že se říká, že je to dané geneticky. Moje mamka a babička popraskaný po porodech jsou, tak třeba na té Induloně něco bude.
Mazat začnu asi od 12.tý
, zatím mažu jen těl. mlékem.
Už teda vím kdo mi indulonu doporučil
. Já se s ní mažu a krásně promastí. Jsem na tom jako holky, když se nenamažu tak se můžu udrbat a ta indulona je fakt dobrá, jen se musí chvilku počkat než se vstřebá ![]()