Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
930
16.11.10 16:22

holky, můžu mít blbej dotaz? špiníte některá třeba už dýl jak 5 dní? nebo špinila jste? mě se to po víkendu zas vrátilo :-( už jsem myslela že budu mít klid :-( ale je to jen slabý, hnědý špinění.ikdyž teď mi přijde spíš narůžovělý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
16.11.10 16:28

Sunny já jsem špinila od čvrtka, v sobotu tojakoby předtalo, a včera a dnes jsem měla na slipovce jen malilinko…
Beru na to magnesium…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
16.11.10 16:55

ono to moje špinění je třeba jen ráno a pak celý den nic a v noci taky nic a ráno zas trošičku jen na papíře. ale dnes jak jsem přišla z oběda tak to bylo silnější, možná proto, že holky z oběda tak hnaly a já jsem už zvyklá na to svoje lážoplážo tak se mimišák ozval :-) no snad se to nějak nevyvrbí když je zítra svátek :-( máme v plánu s miláčkem „cikánskej den“, tnz.celý den se válet v posteli, baštit na co je chuť a koukat na filmy.. :-) tak budu odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
16.11.10 16:59

Sunny to přesně mám nakázano od doktora…být v klidu a chodit pomalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
16.11.10 17:14

Sunny - já myslím, že se snad nic špatného neděje…a ty nebereš utrogestan??? Pěkně odpočívej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
16.11.10 17:14

Ahojky holčiny, tak se hlásím z kontroly… až teď jsme dorazili,páč jsme byli ještě na matrice a po krámech :-)
Takže jsem 12+3, máme 6 cm, TP 28.5.2011., NT 0,8mm a nosní kůstka přítomna :-) Takže všechno v pořádku a sjem neskutečně šťastná!!!! :dance: přikládám fotečku…
od začátku těhu jsem nepřibrala ani kilo (i když už mám velký břicho), jen ten tlak mi zůstal hrozně nízkej (60/40) ale to je u mě normální..tak nějak jsem doufala, že se hodí do uklázkový lajny, tak snad časem… :-)
jo a zajednali jsme si termín svatby (konečně - vůbec nebl na matriku čas), takže 2.4.2011 v 10:30 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
16.11.10 17:24

Khalmati, GRATULUJU :kytka: tak to je super, můžeš být v klidu a už si to jen užívat :wink: .

Mě to čeká v pondělí, tak snad budu moci psát taky tak dobré zprávy :-D .

Sannygirl a ty nebereš něco od dr.? Utrogestan, Ascorutin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.11.10 17:36

Khalmati, moc gratuluju. :kytka: Se mas, ze jsi neztloustla, ja mam nahore uz 2,5 kila. Hm, ale neco jsem mohla nabrat jeste pred tehotenstvim, nevazila jsem se dlouho. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
16.11.10 17:37

Khalmati také gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
16.11.10 17:40
Khalmati píše:
Ahojky holčiny, tak se hlásím z kontroly… až teď jsme dorazili,páč jsme byli ještě na matrice a po krámech :-)
Takže jsem 12+3, máme 6 cm, TP 28.5.2011., NT 0,8mm a nosní kůstka přítomna :-) Takže všechno v pořádku a sjem neskutečně šťastná!!!! :dance: přikládám fotečku…
od začátku těhu jsem nepřibrala ani kilo (i když už mám velký břicho), jen ten tlak mi zůstal hrozně nízkej (60/40) ale to je u mě normální..tak nějak jsem doufala, že se hodí do uklázkový lajny, tak snad časem… :-)
jo a zajednali jsme si termín svatby (konečně - vůbec nebl na matriku čas), takže 2.4.2011 v 10:30 :wink:

Velká gratulace,jak k úspěšné kontrole a fotečce,tak k terminu svatby!! :potlesk: :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
16.11.10 17:45

Gratuluju i ostatním co měly dneska kontroly, myslim Kattarinka?

Jsem hrozná, nestíhám vůbec dočítat,natož psát. Po práci do školky, na nákup, doma pofackovat co se dá a kolem 7 hodiny jsem mrtvá a to je akorát tak čas přichystat malou na spaní.

Bříško taky zatím nemažu, ale nemažu se ani normálně, suchou pokožku nemám, takže se klidně můžu máchat ve vaně a pak jít rovnou spát.. :lol: Ale asi trošku mazat bříško budu, z minule mám strije fujfuj.

Včera jsem se pěkně vytočila. Objednala jsem si na jednom internetovým obchodě těhu tričko za 179,–Kč, samozřejmě plus poštovné, takže za necelý 300,–Kč. Přišla mi i kopie mojí objednávky do mailu a včera mi přišlo avízo, že mám na poště balíček v hodnotě 455,–Kč. Normálně mi to poslali z Polska a já abych platila za tričko v hodnotě 179,–Kč 455,– Kč. Nepůjdu si to vyzvednout, ať si to pošlou zpátky :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
16.11.10 18:31
Khalmati píše:
jo a zajednali jsme si termín svatby (konečně - vůbec nebl na matriku čas), takže 2.4.2011 v 10:30 :wink:

Moooc gratuluju, tak snad se zvedne i ten tlak, já ho měla taky nízký a mě se teda zvednul.. Jinak my taky máme nosní kůstku a NT 1,3 mm pak ještě CRL 46 mm :mrgreen:. A kde se budete brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
16.11.10 18:32

**kattarinko ** ,prosím tě nevíš náhodou v kolik hodin můžu přijít na tu krev do gennetu?jsem se blbec zapoměla zeptat,jetli tam musím být hned ráno,nebo stačí během dne.. :think: Přítel bude totiž po noční,tak že by se třeba do 11 vyspal a pak,že bysme jeli… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
16.11.10 18:36
Michell007 píše:
Ok, díky, tak už se těším..Ještě jeden dotaz, mažete se už krémem proti striím? Uvažuju že asi začnu, ale ještě nevím čím. Slyšela jsem dobré reakce na Elasti Q exklusiv..... co myslíte?

Holky :-) mě stačila při obou těh. obyč. Indulona–super mastí a krásně mě uchránila. Je pravda, že se říká, že je to dané geneticky. Moje mamka a babička popraskaný po porodech jsou, tak třeba na té Induloně něco bude. :mrgreen: Mazat začnu asi od 12.tý :mrgreen: , zatím mažu jen těl. mlékem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
16.11.10 18:43
yenkee píše:
Michell007 píše:
Ok, díky, tak už se těším..Ještě jeden dotaz, mažete se už krémem proti striím? Uvažuju že asi začnu, ale ještě nevím čím. Slyšela jsem dobré reakce na Elasti Q exklusiv..... co myslíte?
Holky :-) mě stačila při obou těh. obyč. Indulona–super mastí a krásně mě uchránila. Je pravda, že se říká, že je to dané geneticky. Moje mamka a babička popraskaný po porodech jsou, tak třeba na té Induloně něco bude. :mrgreen: Mazat začnu asi od 12.tý :mrgreen: , zatím mažu jen těl. mlékem.

Už teda vím kdo mi indulonu doporučil :lol:. Já se s ní mažu a krásně promastí. Jsem na tom jako holky, když se nenamažu tak se můžu udrbat a ta indulona je fakt dobrá, jen se musí chvilku počkat než se vstřebá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí