Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10222
17.11.10 11:26

vercicek ja uz o takhle jednou mela a byl mi narizen klid, nic jineho, pani na pohotovosti mi rekla to same. i kdyby to znamenalo neco spatneho, tak takhle zkraje stejne moc proti prirode nezmuzou, lezim a zatim je to lepsi. vis, kdybych sla hned jen pro spatnou zpravu, ze se stejne neda nic delat… pockam do zitrka na kontrolu.
vim, ze to muze mit x pricin, takze se vazne snazim byt v klidu, hlavne jednou uz to tu bylo a nakonec jsem videla srdicko a vse bylo jak ma, takze tomu chci proste verit.
ale dekuju moc za podporu
jo a s tema nevolnostma, ja jsem dnes poprve :poblion: vubec jsem se spatne necitila a behem 5 vterin to prislo, jeste ze jsem doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
17.11.10 11:44

Luci:bude to dobrý, vím, že je težký tomu věřit, mnohem těžší než ty negativní myšlenky co se vtírají sami od sebe!!! Ale věř, že to bude ok! Jak píšeš může to mít milionjednu příčinu!!! Na kolik jdeš zítra?? Posíláme s Týnkou pusu bříšku, uvidíš, že bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
17.11.10 12:06

dekuju renuliku s tynkou :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
17.11.10 12:30

sunny- taky mě to moc mrzí. už jsi měla za sebou takový kus :cry: přeju, ať tu bolest zvládnete spolu. A ať se máte zase brzy z čeho radovat :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
17.11.10 12:46
sunny girl píše:
bohužel neřeknu. miminkovi nebije srdíčko :-( ve čtvrtek jdu na výškrab dělohy. Vám holky přeju jen ty nejzdravější a nejmilejší miminka na světe! snad vás s přítelem brzo doženeme.oba brečíme jak malý děti.tak se tady opatrujte, já vás opouštím :cry: moje sunny dneska zhaslo :cry:

Ahoj Sunny, je mi to strasne lito! Uplne vim, jak se citis, me to potkalo letos v cervnu. A take vim, ze zapomenout se neda, ale musis myslet na budoucnost! Po 3 mesicich jsem opet videla dve carky a to z celeho srdce preji i Tobe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
17.11.10 13:20

Sunny, moooc mě to mrzí… :cry: je to strašný… drž se!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
17.11.10 13:42

Luci: dej si vanu, pěkně se vyval u TV, vem si chlupatý ponožky, popcorn a nevylez ven :hug: Za pár měsíců bude relax neznámé slovo takže si pěkně užívej a zítra uvidíš, že ses zbytečně stresovala… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.11.10 14:06

Teda holky, jak mě to těhu cvičí s mým jindy bezproblémovým zažíváním! Buď mám totální zácpu, nebo naopak průjem, furt lítám na wc :pocitac: Máte to někdo taky tak rohaprovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.11.10 14:27

Ahoj těhulinky, :mavam:

zase nějak nestíhám. Večer jezdím utahaná z práce jak blázen, že se zmůžu akorát na sprchu, večeři a pádím do postele. Dneska je aspoň svátek, tak si užívám doma. No, užívám, žehlila jsem kupu prádla, přítele mám v práci, tak jsme s fazolkou chrněli až do půl 12, to se nám už dlouho nestalo. :-D

Sunny přečetla jsem, co se vám stalo. Strašně moc mě to mrzí, říkala jsem si, že po dvou zamlklých těhu tady ve fóru už nikoho tohle nepotká a teď si tady přečtu zprávu od tebe. :cry: :cry: :cry: Je to hrozné. Posílám nějakou sílu, ať to zvládáte a doufám, že nám dáš brzy vědět, že máš zase pozitivní testík! Moc držím palce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.11.10 14:29
tulidlo píše:
Teda holky, jak mě to těhu cvičí s mým jindy bezproblémovým zažíváním! Buď mám totální zácpu, nebo naopak průjem, furt lítám na wc :pocitac: Máte to někdo taky tak rohaprovaný?

Já to mám naštěstí přesně naopak. Před těhu jsem strašně trpěla zácpou, byl pro mě problém se vyprázdnit, kolikrát pomohly až čípky a teď v těhu chodím naprosto bez problémů. Akorát teda bývám po večerech dost nafouklá, takže večer mám pupík jednou takový jako ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
17.11.10 14:32
tulidlo píše:

Zkus probiotika, měly by ti upravit zažívání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.11.10 14:40

Myslíš jako ve formě tabletek? Jím denně mléčné výrobky, hlavně jogurty s živými kulturami, myslela jsem, že by to mohlo stačit. Už zobu listovku, jod, tak ještě střevní bakterie, jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.11.10 14:45
tulidlo píše:
Myslíš jako ve formě tabletek? Jím denně mléčné výrobky, hlavně jogurty s živými kulturami, myslela jsem, že by to mohlo stačit. Už zobu listovku, jod, tak ještě střevní bakterie, jo :mrgreen:

Tuli já osobně mám výbornou zkušenost s Benefibrou, plně rozpustnou vlákninou. Není teda sice zrovna nejlevnější, ale mě vždycky hrozně na zažívání pomáhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
17.11.10 15:46

JJ, ve formě tabletek. Nebo jogurty, banány.

holky, ja jsem dneska nějaká nachcípaná asi, všechno mě bolí a pšikám.
ale nic mi nezabrání jet do Prahy, miláček mi asi koupí dolce gusto- už se těším na kapučíno s pěnou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
17.11.10 15:46

Ahoj holky tak já dneska poprvé :poblion: …No hrůza.. už od včerejška je mi tak zle.. ale aspoň se zase chvilku cítím těhotně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí