Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
442
18.11.10 15:49
Reňulík píše:
Marty, Luci: Velká gratulka!!!Já jdu na KO v pondělí v 11 a před tím hned ráno mě čeká extrakce 6a8-čky v levo na hoře :-((( v FNUSA(fakultní nemocnice u sv. Anny). Holky tak nevím jestli se víc bojím té extrakce nebo kontroly aby bylo vše ok! nechci vědět jak to bude bolet :-((

Chudáku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
18.11.10 15:56
medulinkax píše:
lucipajda píše:
ahoj holky :mavam:
tak mam dobre zpravy, vse je v poradku, mimi uz ma 5,5 cm, sijove projasneni taky dobry, do vecera by mely byt vysledky z krve. to krvaceni bylo nejspis ze styku co byl v nedeli vecer, ale vylezlo to az v utery, prej se nemusi krvacet uplne hned. placenta uz se zajizvila a prilepila a nic divneho nenasla. mne se tak straaaaasne ulevilo. mam 3 fotky, ale ted jdu do prace, takze je dam vecer. moc moc moc dekuju za podporu :huban: potrebovala mimo z profilu kvuli tomu mereni a bylo porad celem, tak mi mackala bricho, delala i vnitri i normalni UTZ a porad ne a ne se pohnout, asi po 20 minutach se podarilo :mrgreen:
a pro ostatni s tim spinenim, stalo se mi to uz 3× a jsem zivy dukaz, ze ne vse je katastrofalni, i kdyz to strasne vyplasi. tak pekny den holky moje :kytka:

Obrovská gratulace!!!! Moc jsem na tebe myslela!!!

Chitkitko bude to dobré, kdy jdeš na kontrolu, třeba je to taky ze sexu, čípek je překrvený a je to hned, hlavně žádné nervíky a všechno bude v pořádku!!!!

Kristýno chápu tvůj strach, ale co si pamatuju u tebe je to poprvé, je možné cokoliv.. Tohle období je takové na nic.. Pohyby žádné, takže ani nevíme jestli je všechno v pořádku. Doktorka mi říkala, že krátkodobé a malé špinění je v pohodě, nesmí být bolesti a dlouhodobé. Já jsem zatím nešpinila, ale radši se ptám na všechno co mě zrovna napadne - pak stejně na půlku zapomenu :mrgreen:

A já si jdu poctívě dočítat :lol:

Poprvé to není. Špinila jsem hnedka z kraje, ale asi jenom tři dny. Běhala jsem tu v Brodě po doktorech, protože moje dr. měla dovolenou. Nakonec jsem byla i u ní. Říkala, že tam byl malý hematom a že se asi uvolnil a že už je to ok. Beru Utrogestan a teď to bylo tři týdny dobré. Jen dneska ráno trošku, ale od té doby už se nic neobjevilo. Je ale možné, že to bylo ze sexíku :lol: :lol: :lol: . Manžel říkal, že ode dneška žádné hrátky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
18.11.10 16:45
Reňulík píše:
Marty, Luci: Velká gratulka!!!Já jdu na KO v pondělí v 11 a před tím hned ráno mě čeká extrakce 6a8-čky v levo na hoře :-((( v FNUSA(fakultní nemocnice u sv. Anny). Holky tak nevím jestli se víc bojím té extrakce nebo kontroly aby bylo vše ok! nechci vědět jak to bude bolet :-((

Jak říká moje maminka, zuby, pohroma huby :-). Budu na tebe myslet, já jsem si se zubama užila. Ale můžeš myslet na to, co tě čeká potom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
18.11.10 16:48
Kristýna píše:
medulinkax píše:
lucipajda píše:
ahoj holky :mavam:
tak mam dobre zpravy, vse je v poradku, mimi uz ma 5,5 cm, sijove projasneni taky dobry, do vecera by mely byt vysledky z krve. to krvaceni bylo nejspis ze styku co byl v nedeli vecer, ale vylezlo to az v utery, prej se nemusi krvacet uplne hned. placenta uz se zajizvila a prilepila a nic divneho nenasla. mne se tak straaaaasne ulevilo. mam 3 fotky, ale ted jdu do prace, takze je dam vecer. moc moc moc dekuju za podporu :huban: potrebovala mimo z profilu kvuli tomu mereni a bylo porad celem, tak mi mackala bricho, delala i vnitri i normalni UTZ a porad ne a ne se pohnout, asi po 20 minutach se podarilo :mrgreen:
a pro ostatni s tim spinenim, stalo se mi to uz 3× a jsem zivy dukaz, ze ne vse je katastrofalni, i kdyz to strasne vyplasi. tak pekny den holky moje :kytka:

Obrovská gratulace!!!! Moc jsem na tebe myslela!!!

Chitkitko bude to dobré, kdy jdeš na kontrolu, třeba je to taky ze sexu, čípek je překrvený a je to hned, hlavně žádné nervíky a všechno bude v pořádku!!!!

Kristýno chápu tvůj strach, ale co si pamatuju u tebe je to poprvé, je možné cokoliv.. Tohle období je takové na nic.. Pohyby žádné, takže ani nevíme jestli je všechno v pořádku. Doktorka mi říkala, že krátkodobé a malé špinění je v pohodě, nesmí být bolesti a dlouhodobé. Já jsem zatím nešpinila, ale radši se ptám na všechno co mě zrovna napadne - pak stejně na půlku zapomenu :mrgreen:

A já si jdu poctívě dočítat :lol:
Poprvé to není. Špinila jsem hnedka z kraje, ale asi jenom tři dny. Běhala jsem tu v Brodě po doktorech, protože moje dr. měla dovolenou. Nakonec jsem byla i u ní. Říkala, že tam byl malý hematom a že se asi uvolnil a že už je to ok. Beru Utrogestan a teď to bylo tři týdny dobré. Jen dneska ráno trošku, ale od té doby už se nic neobjevilo. Je ale možné, že to bylo ze sexíku :lol: :lol: :lol: . Manžel říkal, že ode dneška žádné hrátky :-(

To bude asi ono… a nebo jak nosíš malou, ale ten utrogestan udělá hodně! Tak tfuj, tfuj a už jen si to těhulkování hezky užívat :-).

Jinak já jdu ještě teď v pondělí, ale musím tam být mezi 7 a 9, to mě asi klepne, ale co bych pro miminko neudělala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIchaela 1985
18.11.10 16:53

tp 27.5.2010

zDRAVÍM MÁM tp 27.5.2011 NA KONTROLU CHODÍM KAŽDÝ TÝDEN ZÍTRA JDU NA TĚHOTENSKÝ SCREANING VE 13 DO ČESKÝCH BUDĚJOVIC JÁ JSEM PŘED TÍM TO TĚHOTENSTVÍM 5X POTRATILA TAK SI MĚ HLÍDAJÍ A CO TY JAK SE CÍTÍŠ ZÍÍTRA ZAČÍNÁM 14 TT A UŽ SE CÍTÍM V POHODĚ ANI TAK UNAVENÁ NEJSEM . :-D

• Citovat
  • Upravit
18223
18.11.10 16:55

Marty to je krásný :palec: já už se taky nemůžu dočkat dalšího ultrazvuku.

Jinak ještě s tím špiněním- já zezačátku spinila hnědě a docela dost - dr říkala, že je to z toho, jak se mimi uhnizďuje.
Pak jsem jeden den měla bolesti podbřišku a zakrvácela jsem, že by to sneslo i vložku. na gyn vše v pořádku. Bála jsem se, že se ten den přestalo mimi vyvíjet. Pak jsem střídavě špinila tak, že při utření jsem měla cárek čerstvý krve- krvavé nitky. A na kontrole zas vše v pořádku- prý je to tam dole prostě všechno překrvený a cévky jsou slabý a trochu praskají. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
18.11.10 16:57

prave ze moc nedovadel, se nechtel hybat lenoch, potrebovala ho pomerit z profilu a on byl celem a ne a ne se otocit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.11.10 16:58

Jinak kdo tu psal, že je hysterka, tak to mám stejný. dneska jsem byla na odběrech a odpoledne jsem si zvlášť jela pro výsledky HIV :zed: :lol: . Byla jsem tak nervozní, že jsem dva dny probulela. Prostě jsem pořád ve stresu, pořád si něčím motám hlavu.

jinak dneska je mi dost blbě, i mě píchá v hlavě, motám se, málem jsem se pozvracela v penny když jsem prošla kolemchleba, nebo žampionů. Nákup byl pro mě noční můra. I po těch lízátkách na nevolnost mi bylo blbě :mrgreen: k večeři si udělám silný kuřecí vývar s nudličkama! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
18.11.10 16:58
marty2010 píše:
Jelikož jsem špinila, tak jsem si prošla oběma UZ :)…jsem v 13TT, kdybych nešpinila, dělal by mi jen ten přes břicho

mne taky delali oba vuli tomu krvaceni, jinak je jen pres bricho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.11.10 16:59
lucipajda píše:
prave ze moc nedovadel, se nechtel hybat lenoch, potrebovala ho pomerit z profilu a on byl celem a ne a ne se otocit :lol:

To je stejně hezký, že si ho můžem už otočit… teda ty. už se těším, až uvidím, jak se prcek hýbe :mrgreen: Teď je to jen blikající flíček. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
18.11.10 17:03

Ahojky… :mavam: :mavam:
ta holky já uvidím mimi až za dlouho, chjo…
Ale už se cítím velmi dobře, až se trochu bojim, jestli se něco neděje,třeba ZT :cry: , jsem jen strašně unavená, a já nevim jestli je to těhu nebo tím počasím :cert:
jinak všem gratuluji k úspěšným kontrolám… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.11.10 17:09

Ahoj holky, po velmi dlouhé době se ozývám, ani jsem se nesnažla dočíst jste hrozně ukecané :lol: dneska jse byla na kontrole a jsem 8+5, konečně jsem viděla také srdíčko velikost 2,12cm už jsem zase o chlup klidnější…TP 25.6. 2011 :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
18.11.10 17:18
sunny girl píše:
bohužel neřeknu. miminkovi nebije srdíčko :-( ve čtvrtek jdu na výškrab dělohy. Vám holky přeju jen ty nejzdravější a nejmilejší miminka na světe! snad vás s přítelem brzo doženeme.oba brečíme jak malý děti.tak se tady opatrujte, já vás opouštím :cry: moje sunny dneska zhaslo :cry:

Sunny moc mě to mrzí :cry: , před 3roky se mi to stal také a za tři měsíce jsem znovu oznamovala těhotenství. :andel: Brzy se to znovu povede, neboj. Držím palečky ať se to brzy podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
18.11.10 17:23
yenkee píše:
sunny girl píše:
bohužel neřeknu. miminkovi nebije srdíčko :-( ve čtvrtek jdu na výškrab dělohy. Vám holky přeju jen ty nejzdravější a nejmilejší miminka na světe! snad vás s přítelem brzo doženeme.oba brečíme jak malý děti.tak se tady opatrujte, já vás opouštím :cry: moje sunny dneska zhaslo :cry:
Sunny moc mě to mrzí :cry: , před 3roky se mi to stal také a za tři měsíce jsem znovu oznamovala těhotenství. :andel: Brzy se to znovu povede, neboj. Držím palečky ať se to brzy podaří.

Sunny, jak nedocitam, tak jsem si tveho prizpevku nejak nevsimla. Moc me to mrzi. :-( :hug: Co vic rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.11.10 17:35

Ahoj Červňátka!

Tak předně všem gratuluji k dnešním kontrolám! :kytka:

Jinak já přijela z práce, utahaná jako pes a ještě mám pořad na něco příšernou chuť. Akorát jsem stále nepřišla na co. Už mám v sobě polévku a na to jogurt a pořád to není ono. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí