Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
714
19.11.10 08:59

Ahojky
Děkuji za gratulace.
Dneska tu máme sice zimu, ale svítí svítíčko, takže alespoň náladu to povzbudí.
Nemůžu nic sníst. Jak se na něco podívám, už se mi všechno obrací a to mám docela hlad. Já mám pocit, že je to každý den horší a horší. Snad to brzy přejde. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
19.11.10 09:00

To je radost Chitkitko takové kolegyně. U nás je to naštěstí o.k.
Holky taky jste takové spavé? Já dnes zaspala do práce a přišla o hodinu později. Naštěstí máme do 8 hodin pružnou pracovní dobu, tak to bylo v pohodě. :-) Prostě budík se rozhodl v pátek ráno stávkovat a já šípková růženka se probudila až po 7 hodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
19.11.10 09:02

ja mam opacny problem, v noci spim dobre, ale rano to proste nejde, ted jsem uz 2 dny po sobe strasila od 6 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
19.11.10 09:04
Kristýna píše:
Ahojky
Děkuji za gratulace.
Dneska tu máme sice zimu, ale svítí svítíčko, takže alespoň náladu to povzbudí.
Nemůžu nic sníst. Jak se na něco podívám, už se mi všechno obrací a to mám docela hlad. Já mám pocit, že je to každý den horší a horší. Snad to brzy přejde. :-D

Kristýno, já jsem do 8. týdne byla taky v pohodě a teď od devátého mi není nic moc, ale naštěstí mi pomůže když co hodinku něco malého sním, alespoň 2 piškoty a je to lepší. Ráno se snažím do sebe dostat vždy snídani. Ale je to stejně zvláštní pocit mít pořád žaludek na vodě.
Holky já jsem zjistila, že moje švagrová má úplně stejný termín porodu jako já. To by byl mazec, kdyby to vyšlo. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
19.11.10 09:13

Vojkat - je to hrozný, tvářej se na tebe mile, baví se s tebou, a pak se dozvíš, že na tobě nenechaj jedinou nit suchou…Je to neštěstí, takováhle povaha… :nevim:

Jinak mé nevolnosti z jídla jakž takž ustoupili, už jsem schopná se i ráno nasnídat, aniž by mi bylo zle a přes den taky sním téměř všechno :-) Už aby byla středa a šla jsem na kontrolu, abych věděla, že je všechno ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
19.11.10 09:21

Krásné ránko holky..

Včera jsem tu nebyla,zase jsem měla den na h…,že to tak musím napsat..

Všem moc gratuluju k úspěšným kontrolám a k moc krásným fotečkám!! :kytka:

Mě už opět přepadá panika,jestli je všechno v pořádku,ptz se necítím zrovna moc těhotně..A tak už se klepu na prvního,abych byla u dr.. :roll:

Holky včera ráno jsem chtěla složit deku a blokla jsem si záda,to byla taková bolest,že jsem až brečela.. :cry: Jsem se nemohla ani pohnout,ještě že byl muž doma..Jsem ležela v posteli bez hnutí a asi za 4hodiny,jsem se teprva mohla hnout..No a odpoledne když jsem to trochu rozhýbala,tak jsem jeli na Čerňák,lídí mraky a každej příjemnej,no hrůza.. :roll: Zítra máme oslavičku,brácha má 15 a bratránek 18,takže budeme slavit a hodovat,se táák těšíím.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
19.11.10 09:41

Ahoj hokly, krasne rano. :mavam:

Moc gratuluju k uspesnym kontrolam. Peti, ty jo, blokly zada jsem jeste nemela, ale musi to byt hodne neprijemny. :-( Snad uz je ti lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
19.11.10 09:45

Peťulo , já zažila bloklý záda jednou a vím o čem mluvíš…no šílená bolest :(…já byla na Čerňáku ve ST a bylo to tam to samý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.11.10 09:58

v tý práci je to dneska na h…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.11.10 10:00
marty2010 píše:
Tuli a co například přesně vaříš v tom hrnci za jídla???

Manžel z něj miluje brambory. Vařím vždy zeleninu, hodně ryby, maso mi přijde dost bez chuti (možná jen špatně kořením), i žampiony, rýži, i kuskus se dá. Je dobrý na ohřívání. Někdo v tom normálně dělá knedlíky, to bych chtěla zkusit. Já když ho mám vyndaný, tak dělám dost, ale když ho umyju, tak zase půl roku leží ve skříni, protože nemám myčku a mýt jeden hrnec normální a deset součástí z tohohle :roll: to je jediná nevýhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.11.10 10:19

Ahoj všem. Hlásím u nás o trochu lepší počasí než včera, ale nic moc. Myslela jsem, že mi dneska bude líp, ale už u snídaně se mi zvedal kýbl, tak jsem zvědavá. :think: :evil:
V noci jsem měla hroznou zimnici a jak mi z tý zimy stály bradavky, měla jsem pocit, že mi do nich někdo píchá jehly… :cert: :mrgreen:
Jinak o víkendu asi pujde reklamovat to dolce gusto a mozna skočime na Harryho Pottera a měli bychom se stavit u tchýně- dlouho jsme tam nebyli a možná by bylo dobré to oznámit :mrgreen:

Ja sem se asi už ptala, ale nějak jsem to zpětně nenašla. Myslíte, že když mi dělali UTZ v 8+5 a vše bylo v pohodě, jestli mi ho udělají i v 11+5 před vydáním těhu průkazky? :think: Abych věděla, jestli se mám těšit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
19.11.10 10:20

ja mam nejaky stary model, mam tam misku na ryzi, ale varila jsem ji v tom strasne dlouho, na sporaku je urcite rychleji. maso jsem delala jen kureci prsa, dala jsem sul a bylinky a bylo dobry. ale pak krome zeleniny uz jsem tam nic moc nezkousela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
19.11.10 10:23
Nainuva píše:
Ahoj všem. Hlásím u nás o trochu lepší počasí než včera, ale nic moc. Myslela jsem, že mi dneska bude líp, ale už u snídaně se mi zvedal kýbl, tak jsem zvědavá. :think: :evil:
V noci jsem měla hroznou zimnici a jak mi z tý zimy stály bradavky, měla jsem pocit, že mi do nich někdo píchá jehly… :cert: :mrgreen:
Jinak o víkendu asi pujde reklamovat to dolce gusto a mozna skočime na Harryho Pottera a měli bychom se stavit u tchýně- dlouho jsme tam nebyli a možná by bylo dobré to oznámit :mrgreen:Ja sem se asi už ptala, ale nějak jsem to zpětně nenašla. Myslíte, že když mi dělali UTZ v 8+5 a vše bylo v pohodě, jestli mi ho udělají i v 11+5 před vydáním těhu průkazky? :think: Abych věděla, jestli se mám těšit :dance:

meli by ti ho udelat, vzdyt pro prukazku musi byt prosperujici tehotenstvi a to takhle pozna jen pres UTZ, srdecni akce neni tim jejeich naslouchadlem slyset jeste.
ja jsem se na prukazku ptala a tady se prej uz nedava, kdyz se vse pise do kompu, tak uz se prukazky nedelaji. takze budu bez ridicaku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
19.11.10 10:23

Nai já osobně si myslím,že ano..Sám dr se určitě bude chtít ujisti,že je všechno o.k. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.11.10 10:36

jé, snad !! :mrgreen:
luci- ale průkazka je i proto, že kdyby se ti někde venku něco stalo, máš ji mít u sebe a ostatní (lékaři)se dozví vše o tvém těhotenství- stejně jako slouží průkazka pro diabetika. to je divné, že ti ji nedají. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí