Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
725
19.11.10 11:56

Peťulinka - já bych přítele ráda vzala příští středu na kontrolu, a až by mi dělal Dr. UTZ, tak bych si ho tam zavolala :lol: No jde o to, jestli tam bude chtít, minule čekal radši na ulici…Myslím, že se bojí, aby mu tam neubližovali :lol: (nee, to určitě ne)

Byla jsem teď v Globusu na Čerňáku a lidí teda až hrůza…Už je znát, že se blíží Vánoce :nevim:
A koupila jsem si kešu oříšky, ty já můžu - mňam mňam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
19.11.10 11:58
chitkitka píše:
Peťulinka - já bych přítele ráda vzala příští středu na kontrolu, a až by mi dělal Dr. UTZ, tak bych si ho tam zavolala :lol: No jde o to, jestli tam bude chtít, minule čekal radši na ulici…Myslím, že se bojí, aby mu tam neubližovali :lol: (nee, to určitě ne)Byla jsem teď v Globusu na Čerňáku a lidí teda až hrůza…Už je znát, že se blíží Vánoce :nevim:
A koupila jsem si kešu oříšky, ty já můžu - mňam mňam :palec:

chitkitko se musím smát,ptz při minulém těhu se mnou nechtěl jít přítel do čekárny,aby tam nemusel čekat sám s těma ženskýma,než ho zavolám do ordinace.. :mrgreen: :mrgreen: prý divně koukají.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
19.11.10 12:00

Ahojky holky, tak jak jste se tu bavily o té intuici, jsem si téměř jistá, že čekáme holčičku… Ale už to nikde neventiluju, páč pak od každýho slyším: „No joooo, to já jsem si myslela taky a mám kluka“, nebo nějaký narážky na prvorodičky… :-/ takže už to nikomu neříkám…ale cítím to tak pořád ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.11.10 12:01

:mrgreen: :lol: ja myslím, že v tom 13 už to bude v pohodě. Taky přemýšlím, že ho vezmu na ten screening :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
19.11.10 12:02

Ahojky, já při prvním těhu od začátku tušila a cítila, že budeme mít chlapečka a opravdu ho mám :-) A teď mám znova pocit na chlapečka, tak uvidíme v červnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
19.11.10 12:03

Já na screening také chci sebou vzít manžela a půjde s námi i náš malej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
19.11.10 12:03

Peťu - tak to jsme na tom asi stejně s těma chlapama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
19.11.10 12:05
vercicek píše:
Já na screening také chci sebou vzít manžela a půjde s námi i náš malej :-D
verciceku taky by šla i malá.. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.11.10 12:11
Peťulinkaaa píše:
Těhulky,přemýšlím,že bych vzala muže s sebou do ordinace,až půjdu na ten screening ve 13tt,přemýšlíte taky o tom některá??

Ahojky Petulinko, ja jsem byla na screeningu v utery, takze ve 13tt, a chlapa jsem mela sebou, v klidu rekni, ze partner chce videt miminko, a je to :palec:
A pocitej s tim, ze chlap bude mlcet a civet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
19.11.10 12:13
Monny89 píše:
Peťulinkaaa píše:
Těhulky,přemýšlím,že bych vzala muže s sebou do ordinace,až půjdu na ten screening ve 13tt,přemýšlíte taky o tom některá??
Ahojky Petulinko, ja jsem byla na screeningu v utery, takze ve 13tt, a chlapa jsem mela sebou, v klidu rekni, ze partner chce videt miminko, a je to :palec:
A pocitej s tim, ze chlap bude mlcet a civet :lol:
Monny dokážu si to živě představit.. :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
19.11.10 12:16

Zdarec těhulky :mavam:
Tak to já jsem chtěla holčičku a mám Danečka :lol: Teď už bych neměnila :wink: No a druhé chci samozřejmě holčičku, ale tchýně mě ujišťuje, že z manželovi strany nehrozí holčička, že je prostě dělat neumí :roll: Kééééž by se pletla. Budu to chtít vědět co nejdříve to půjde, ať už vím, na čem jsme :think: Ale taky se raději smiřuji s tím, že mi doma budou lítat dva kluci, tak hlavně, ať jsou všechny ty naše budoucí miminka zdravé :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
19.11.10 12:22

Ahoj holky, jen jsem rychle koukla, celý víkend jsem v Brně, takže dneska vás asi nestihnu dočíst, takže mám celý týden co dělat :). Přeju hezký víkend a budu se snažit tady ještě objevit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
19.11.10 12:37
chitkitka píše:
Vojkat - je to hrozný, tvářej se na tebe mile, baví se s tebou, a pak se dozvíš, že na tobě nenechaj jedinou nit suchou…Je to neštěstí, takováhle povaha… :nevim:Jinak mé nevolnosti z jídla jakž takž ustoupili, už jsem schopná se i ráno nasnídat, aniž by mi bylo zle a přes den taky sním téměř všechno :-) Už aby byla středa a šla jsem na kontrolu, abych věděla, že je všechno ok :palec:

Ahoj, my jsme v práci skoro samé ženské a je to tady obdobný. Mám tu pár lidí, které mám ráda, ale jinak je to na odstřel. Ať ti to rychle do středy uteče :lol:

Já vám holky se spaním závidim, dneska jsem nemohla do 1 zabrat a v 7 jsem budík málem rozkopala. Co se týká jídla, u mě je to děs, běs, skoro ze všeho je mi těžko nebo mi to nechutná, už nevím co mám jíst :nevim: a ani pít, to je ten samý problém :nevim:

Lucipajdo můžu ti taky poslat e-mail, recepty by mě zajímaly :-D

Peťulinko záda jsou mrchy! Určitě je všechno v pořádku, taky občas zaplaším, ale není důvod k obavám :palec:. Já na screening v pondělí manžela opět beru, když jsem viděla jak se mu to líbilo :mrgreen:

Nainuvo mě ho doktorka dělá pokaždé, teď bys měla mít poslední kontrolu v 1.trimestru, tak si myslím, že určitě ano :lol:. Ve 12. týdnu je to snad i v rozpise :-). Já bych taky chtěla holčičku, ale nutí mě mluvit o miminku taky jako o klukovi, ale asi je to normální :-D

Reňulíku jak jsem ze začátku byla nadšená, že zácpou netrpím, už mě mrcha taky zastihla a je to na mě náležitě vidět. Snad to brzo přejde :-D

Khalmati já na intuici věřím :pankac:

Zuzule přesně :palec:, taky bych chtěla holčičku, ale důležitější pro mě je, aby miminko bylo zdravé :potlesk:

Tak na to, že jsem myslela, že už nenapíšu, jsem se pěkně rozepsala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
19.11.10 13:19

Holky, tak já bych chtěla spíš kluka, abychom měli doma páreček…dokonce mi ho i kartářka předpověděla, tak jsem zvědavá.....ale osobně spíš tuším holčičku, mám i takového chlapa, kterej bych chtěl druhou holčičku :) čekám až se prcek vzbudí a vyrazíme do kauflandu na nákup a domů to vezmem busem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
19.11.10 13:23

Holky hurááá, já už jdu za chvíli domů z práce, jeden pán od nás jede kolem rodičů, tak mám aspoň odvoz :-D Paráááda :-D

Přeji hezký víkend kdybych se sem už nedostala ju? a ať Vás mrňouskové moc nezlobí :wink:

ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky