Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peťulinka - já bych přítele ráda vzala příští středu na kontrolu, a až by mi dělal Dr. UTZ, tak bych si ho tam zavolala
No jde o to, jestli tam bude chtít, minule čekal radši na ulici…Myslím, že se bojí, aby mu tam neubližovali
(nee, to určitě ne)
Byla jsem teď v Globusu na Čerňáku a lidí teda až hrůza…Už je znát, že se blíží Vánoce ![]()
A koupila jsem si kešu oříšky, ty já můžu - mňam mňam ![]()
chitkitka píše:
Peťulinka - já bych přítele ráda vzala příští středu na kontrolu, a až by mi dělal Dr. UTZ, tak bych si ho tam zavolalaNo jde o to, jestli tam bude chtít, minule čekal radši na ulici…Myslím, že se bojí, aby mu tam neubližovali
(nee, to určitě ne)Byla jsem teď v Globusu na Čerňáku a lidí teda až hrůza…Už je znát, že se blíží Vánoce
A koupila jsem si kešu oříšky, ty já můžu - mňam mňam
chitkitko se musím smát,ptz při minulém těhu se mnou nechtěl jít přítel do čekárny,aby tam nemusel čekat sám s těma ženskýma,než ho zavolám do ordinace..
prý divně koukají..
![]()
Ahojky holky, tak jak jste se tu bavily o té intuici, jsem si téměř jistá, že čekáme holčičku… Ale už to nikde neventiluju, páč pak od každýho slyším: „No joooo, to já jsem si myslela taky a mám kluka“, nebo nějaký narážky na prvorodičky… :-/ takže už to nikomu neříkám…ale cítím to tak pořád ![]()
ja myslím, že v tom 13 už to bude v pohodě. Taky přemýšlím, že ho vezmu na ten screening
![]()
Ahojky, já při prvním těhu od začátku tušila a cítila, že budeme mít chlapečka a opravdu ho mám
A teď mám znova pocit na chlapečka, tak uvidíme v červnu ![]()
Já na screening také chci sebou vzít manžela a půjde s námi i náš malej ![]()
vercicek píše:verciceku taky by šla i malá..
Já na screening také chci sebou vzít manžela a půjde s námi i náš malej
Peťulinkaaa píše:
Těhulky,přemýšlím,že bych vzala muže s sebou do ordinace,až půjdu na ten screening ve 13tt,přemýšlíte taky o tom některá??
Ahojky Petulinko, ja jsem byla na screeningu v utery, takze ve 13tt, a chlapa jsem mela sebou, v klidu rekni, ze partner chce videt miminko, a je to ![]()
A pocitej s tim, ze chlap bude mlcet a civet ![]()
Monny89 píše:Monny dokážu si to živě představit..Peťulinkaaa píše:Ahojky Petulinko, ja jsem byla na screeningu v utery, takze ve 13tt, a chlapa jsem mela sebou, v klidu rekni, ze partner chce videt miminko, a je to
Těhulky,přemýšlím,že bych vzala muže s sebou do ordinace,až půjdu na ten screening ve 13tt,přemýšlíte taky o tom některá??
A pocitej s tim, ze chlap bude mlcet a civet
Zdarec těhulky ![]()
Tak to já jsem chtěla holčičku a mám Danečka
Teď už bych neměnila
No a druhé chci samozřejmě holčičku, ale tchýně mě ujišťuje, že z manželovi strany nehrozí holčička, že je prostě dělat neumí
Kééééž by se pletla. Budu to chtít vědět co nejdříve to půjde, ať už vím, na čem jsme
Ale taky se raději smiřuji s tím, že mi doma budou lítat dva kluci, tak hlavně, ať jsou všechny ty naše budoucí miminka zdravé ![]()
Ahoj holky, jen jsem rychle koukla, celý víkend jsem v Brně, takže dneska vás asi nestihnu dočíst, takže mám celý týden co dělat
. Přeju hezký víkend a budu se snažit tady ještě objevit ![]()
chitkitka píše:
Vojkat - je to hrozný, tvářej se na tebe mile, baví se s tebou, a pak se dozvíš, že na tobě nenechaj jedinou nit suchou…Je to neštěstí, takováhle povaha…Jinak mé nevolnosti z jídla jakž takž ustoupili, už jsem schopná se i ráno nasnídat, aniž by mi bylo zle a přes den taky sním téměř všechno
Už aby byla středa a šla jsem na kontrolu, abych věděla, že je všechno ok
Ahoj, my jsme v práci skoro samé ženské a je to tady obdobný. Mám tu pár lidí, které mám ráda, ale jinak je to na odstřel. Ať ti to rychle do středy uteče ![]()
Já vám holky se spaním závidim, dneska jsem nemohla do 1 zabrat a v 7 jsem budík málem rozkopala. Co se týká jídla, u mě je to děs, běs, skoro ze všeho je mi těžko nebo mi to nechutná, už nevím co mám jíst
a ani pít, to je ten samý problém ![]()
Lucipajdo můžu ti taky poslat e-mail, recepty by mě zajímaly ![]()
Peťulinko záda jsou mrchy! Určitě je všechno v pořádku, taky občas zaplaším, ale není důvod k obavám
. Já na screening v pondělí manžela opět beru, když jsem viděla jak se mu to líbilo ![]()
Nainuvo mě ho doktorka dělá pokaždé, teď bys měla mít poslední kontrolu v 1.trimestru, tak si myslím, že určitě ano
. Ve 12. týdnu je to snad i v rozpise
. Já bych taky chtěla holčičku, ale nutí mě mluvit o miminku taky jako o klukovi, ale asi je to normální ![]()
Reňulíku jak jsem ze začátku byla nadšená, že zácpou netrpím, už mě mrcha taky zastihla a je to na mě náležitě vidět. Snad to brzo přejde ![]()
Khalmati já na intuici věřím ![]()
Zuzule přesně
, taky bych chtěla holčičku, ale důležitější pro mě je, aby miminko bylo zdravé ![]()
Tak na to, že jsem myslela, že už nenapíšu, jsem se pěkně rozepsala ![]()
Holky, tak já bych chtěla spíš kluka, abychom měli doma páreček…dokonce mi ho i kartářka předpověděla, tak jsem zvědavá.....ale osobně spíš tuším holčičku, mám i takového chlapa, kterej bych chtěl druhou holčičku
čekám až se prcek vzbudí a vyrazíme do kauflandu na nákup a domů to vezmem busem
Holky hurááá, já už jdu za chvíli domů z práce, jeden pán od nás jede kolem rodičů, tak mám aspoň odvoz
Paráááda ![]()
Přeji hezký víkend kdybych se sem už nedostala ju? a ať Vás mrňouskové moc nezlobí ![]()
ahoj ![]()