Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
sunny girl, z tvého příspěvku jde cítit naděje a nové odhodlání, držím palečky at už to teda příště dopadne dobře…držte se
rostou, rostou…teda aspoň mě
…připadám si už jako v 5.měsíci, jsou mi jen jedny kalhoty, takže už se musím dokopat k nákupu těhotenských
Ahoj.
Tak mi je teda pořád špatně na
takže si to vyloženě užívám ![]()
Ale bříško teda roste až se tomu sama divím.. Vzhledem k tomu že mám všechny trika úplé tak mi teď ze všech to břicho kouká ![]()
Já taky pozoruji břiško. A už ne jen večer, ale i ráno a přes den. ![]()
Vítám novou těhulku
![]()
Sunny - máš můj obdiv, stejně jako ostatní holčiny, kterým to nedopadlo
. Budu se těšit, až nám tu zahlásíš //
Pěkný sobotní večer děvčata.
Sunny, v tvém příspěvku je naděje a já mám jeden oblíbený citát: "…že fantazie je silnější než vědění. Že mýty mají větší moc než historie. Že sny jsou mocnější než skutečnost.
Že naděje vždy zvítězí nad zkušeností. Že smích je jediným lékem na zármutek.
A věřím, že láska je silnější než smrt.
Držím palečky a moc se těším na tvé brzké // ![]()
Jak jsem si libovala, že už mě celodenní nevolnost přešla, tak jsem to asi fakt zakřikla. V pátek jsem ještě čištění zubů zvládla, ale dneska ráno jsem vyzvracela celou snídani
… Tak jsem si aspoň uvařila mátový čaj na sklidnění žaludku a v 11h si dala ovar z prasátka a ještě teplé ledvinky, jatýrka a jazyk…mňam
Tak si asi budu čistit zuby před jídlem…jsem zvědavá, co mě čeká při večerním čistění zubů ![]()
vitam novou tehulku ![]()
jsi optimista sunny, to je skvely, urcite se brzy zadari, moc moc ti to preju a drzim palce
mne taky brisko roste, uz to lidi na me poznavaji, pres leto jsem trochu cvicila, tak jsem ho mela o dost plossi nez ted. oni se tedy neodvazi rict, hele ty jsi tehotna, ty mas bricho, bych se mohla urazit, kdyby to nebyla pravda, ale kdyz jim to reknem, tak hned povidaji, ja jsem si hned rikala, ze se mi to zdalo na tehotensky bricho, ale zatim to vidi jen zensky ![]()
Ahoj tehulky! Me dnes bylo fakt dost blbe, nevedela jsem jestli budu omdlevat nebo blinkat
nakonec mi pomohlo zazvorove lizatko
jinak se cely den valim na gauci a vubec se za to nestydim ![]()
Sunny, uz jsi byla na kontrole u sve dr po kyretazi? Urcite bez!
Take vitam novou tehulku!
děkuju za uvítání ![]()
Já vytáhla těhugatě už před 2 týdny - aspoň do města pod bundu je to pohodlnější. Jinak se snažím vměstnat do těch běžných, ale už to jde dost těžce
.
Jak jste psaly o tušení pohlaví miminka- tak já u všech okolo na 99% tipnu špatně, ale u Matýska jsem byla přesvědčená že je to kluk a vyšlo to, teď se tipuju spíš na holku.
Iveta84 píše:
Ahoj tehulky! Me dnes bylo fakt dost blbe, nevedela jsem jestli budu omdlevat nebo blinkatnakonec mi pomohlo zazvorove lizatko
jinak se cely den valim na gauci a vubec se za to nestydim
Sunny, uz jsi byla na kontrole u sve dr po kyretazi? Urcite bez!
Take vitam novou tehulku!
Sunny, vidim v tobe sebe pred nekolika mesici, proto ti jen chci rict, ze drzim palce at jsi brzy fit! A hlavne ted to tak nevypada a ja si to take nemyslela, ale ten cas tak rychle utika, ani nemrknes a uz se budete opet snazit a my ti budeme vsechny tady drzet palce! Hlavne na sebe davej pozor a odpocivej!!!
Dobré ráno holky ![]()
Zítra máme s fazolkou KO, holky já se tak bojíííím!! Nejen ráno zubař ale nic mě není, nic nebolí, ach jo…
Ať už je 11
a pondělí!
Sunny: za tři měsíce jsi u nás jak na koni, uvidíš
a už se moc těšíme na dobrý zprávičky!!!
Khi: musíš být opatrná, po takové době snažení, ale to určitě sama dobře víš
a mimís bude ok, neboj ale bolet to bude nabila sis svaly, počítej i s pěknýma modřinkama dnes a zítra se dělajícíma
ale jinak mimís je naprosto OK, neboj ![]()
Dobré ráno holky ![]()
Zítra máme s fazolkou KO, holky já se tak bojíííím!! Nejen ráno zubař ale nic mě není, nic nebolí, ach jo…
Ať už je 11
a pondělí!
Sunny: za tři měsíce jsi u nás jak na koni, uvidíš
a už se moc těšíme na dobrý zprávičky!!!
Khi: musíš být opatrná, po takové době snažení, ale to určitě sama dobře víš
a mimís bude ok, neboj ale bolet to bude nabila sis svaly, počítej i s pěknýma modřinkama dnes a zítra se dělajícíma
ale jinak mimís je naprosto OK, neboj ![]()
Reňulí - děkuju
pořád nekrvácím, takže to MUSÍ být ok ![]()
a ničeho se neboj, já jsem taky už od 9tt naprosto bez příznaků
asi patříme mezi ty šťastné, všechno na kontrole bude v pořádku
![]()
shadow u mě zvítězil guláš (dělá se sám
) a kamarádce jsem před chvílí poradila kuře na cibuli ![]()
Holky budu vám zítra držet palce a uvidíte že všechno bude ok ![]()
Mě to čeká až ve čtvrtek.. a ten čas se tak vleče ![]()