Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
846
22.11.10 11:22
kovinka2 píše:
yenkee-a v kolikátém týdnu jsi?to jo léto bude fajn hlavně až budeme v devátým a budou ty parna :mrgreen:

Já dnes začínám 11.tý :-D , tak ještě týden a bude za mnou první trimestr a začne se přibírat. Škoda, že to bříško pod zimním oblečením nebude vidět :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.11.10 11:25
kattarinka píše:
Nai vždyt já už si připadám jak debil… :oops: :oops:

to vůbec ne, takhle hysterická- asi i víc jsem byla dokud jsem neviděla srdíčko… Brečela jsem, měla jsem náladu pod psa, přítel mi říkal, ať se začnu chovat normálně :roll: ale přecijen když vidíš srdíčko, procentuelně to riziko velice klesne!
A víš co je nejhorší? Já přes ten strašný stres si ani neuvědomila, že jsem skutečně těhotná a když jsem pak přišla z ultrazvuku, kde bylo srdíčko, kecla jsem si k fotečce a čučela na ni a teprve pak mi to došlo :mrgreen:
strach bude vždycky a každá ho máme - at pro ivf, nebo špatnou zkušenost, ale zkus si vychutnat svoje miminko, které máš v bříšku, pozdravit ho a říct mu, že ho nedáš a ať to ani nezkouší se tě vzdát a bude líp :mrgreen: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.11.10 11:27
Kristýna píše:
Ahoj holky, zdravím vás po víkendu.
Vítám nové těhulky a nebojte holky, brzy zapadnete a budete kecat s námi o sto šest. Nevím, jak vám pomoci se zapojením se, ale kacáme tu všechny se všema.

Máme tabulku s kontrolami a nějakými základními informacemi, tak nevím, kdo to zakládal, ale určitě vám sem někdo hodí odkaz i s návodem, jak na to. :dance:
Taky máme soukromou neveřejnou skupinu na facebooku - v případě zájmu písnu, kde a jak hledat :-)

Tak to jsou asi základní informace. Holky mě určitě rády doplní

Jinak u nás víkend docela pohodička. Včera jsme byli na čerňáku a manžel mi koupil super těhotenské kalhoty. Mám z nich obrovskou radost, ale dostanu je prý až pod stromeček :dance: :dance: :dance:

Strašně mě trápí kašel. Přes den si beru Stodal, ale v noci kašlu a nemůžu už druhou noc vůbec spát. Nevím, co s tím. Skoro nic si vzít nemůžu, ale trápí mě to hrozně moc, tak kdybyste měli nějaký nápad, tak sem s ním.

Jdu si vás dočíst. Určitě tu bude slohové cvičení :mavam:

gratuluju ke kalhotám, já už si je taky vychutnávám a je to pohodlíčko :dance:
Jinak s tím kašlem moc nevím, se spíš zeptat v lékárně, nebo u doktora. u nás mi mamka na kašel dávala cibuli politou vodou ohřátou v mikrovlnce s dvěma lžičkami cukru a vypít- docela to pomáhalo. Ale už nevím, jestli to bylo na suchej, nebo na vlhkej kašel a hlavně to byl humus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
22.11.10 11:28

Nai máš pravdu, bála jsem se jen z toho důvodu , že mě přestali nevolnosti…
Budu věřit že tam mimi je a bude s námi…
ale stejně se mi 30.11. budou na tom lůžku klepat nohy :mrgreen: :mrgreen: než ze sebe doktor něco vyrazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
22.11.10 11:29

Kristý a co jitrocelovej sirup na kašel…
také už mám vyhlídnuté kalhoty na mimibazaru, tak po kontrole je obědnávám, i když už by je skousla i ted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.10 11:32
kattarinka píše:
Nai máš pravdu, bála jsem se jen z toho důvodu , že mě přestali nevolnosti…
Budu věřit že tam mimi je a bude s námi…
ale stejně se mi 30.11. budou na tom lůžku klepat nohy :mrgreen: :mrgreen: než ze sebe doktor něco vyrazí…

Kattarinko tak to já myslím, že je nás víc. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
22.11.10 11:33

Gab asi všichni… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vero27
22.11.10 11:35

Jee ja take zacinam 11 tt a ve stredu jdu na prohlidku, uz i po krevnich testech a tak, tak jsem zvedava co mi povi a na termin porodu atd…
a vite nekdo kdy se da urcit pohlavi? v jakem tydnu??vim ze ted jeste asi ne ale kdy?,.-))

• Citovat
  • Upravit
vero27
22.11.10 11:36

jakou chcete porodnici v Praze? mate tip? podoli nebo Apolinar?? nebo??

• Citovat
  • Upravit
6377
22.11.10 11:36

Já myslim že tas kolem 13týdne…
ale spíš to budou vědět už maminky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
22.11.10 11:38

Holky co máte k obědu? Já si právě udělala dukátové buchtičky. Mám v nich teď velké zalíbení :-D . Asi jak jsem poslední týdny jen :poblion: , tak teď potřebuje tělo trochu nabrat :palec: . Už se jdu s chutí na ně vrhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
22.11.10 11:38

Kristý - gratuluji k nákupu kalhot :kytka: Můžu se zeptat, kde jsi je koupila?

Kovinda - vítám tě mezi námi :wink: , opravdu jsou hrazeny pojišťovnou jen 3 UZ, ale já mám soukr. gyndu, takže já mám veškeré služby v placeném nadstandardu - tj. fotky, UZ pokaždý, screening atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
22.11.10 11:40

Vero, já se jdu ve ČT registrovat k Apolináři, to budu přesně 14+0. V Podolí jsem rodila poprvé, na porod to je tam super, takové soukromí a i lidi super, ale na šestinedělí tam nebyla ani jedna příjemná sestra a jak mi pracovaly nervy, tak jsem to tam pěkně ořvala, takže tam já už nee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
22.11.10 11:46

Čůůůůůs holky, já celý víkend psala tu trapnou bakuli a jedla, jinak nic, ani venku jsme nebyli, je tam humáč. Od úterý za týden jdu na kontrolu, už aby to bylo :dance:
Přeju hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.11.10 11:47

Tak jsem dnes poprvé pořádně :poblion: máte u toho taky stavy na omdlení, já sebou prostě musela fláknout na zem, jinak bych omdlela a zpocená jsem byla až ze mě kapaly kapičky. pohled do zrcadla po akci mě dost vyděsil :mrgreen: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí