Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, tak s hermelínem občas zhřeším
a kdyby jen s ním… kdybych měla jíst jen zdravě tak nevím nevím, asi se moc nenajím, dá se říct, že jím pořád stejně, snažím se jíst víc ovoce a zeleniny + zbytek dodat Femibionem 800 tak snad to mímu stačí..
Holky, zítra budu nakukovat - piště, foťte, už se těším ![]()
Já až za týden
ale rovnou dvakrát - v pondělí ke své gyn. a ve středu na screening s manželem (bojím i těším)
Reňuli, ráno si odbudeš to horší a pak už jen příjemné, ale věřím že máš strach, doufám, že mě počas těhotenství nechají zuby na pokoji ![]()
Ahoj tehulky!
kavu jsem pila jen ve velke krizi, ale ted v tehu zacinam ujizdet na Caru, je to trosku podobne melte, ale lepsi
hermelin nejim, ale na colu mam teda poradnou chut, ale odolavam.
Drzim palce k zitrejsim kontrolam, uz se tesim na vase zpravicky!
Ja se stredy asi nedockam ![]()
Ahoj holčinky…
tak já malinko cole odolávám, kávu sjem sama od sebe přestala pít chvilku před těhu a hermoš nepapám…
A kontrola až 30.11. se nedočkám…je mi tak nějak báječně a já bojim bojim, jestli mimi žije… ![]()
už jsem dokonce přemýšlela o tom domácim ultrazvuku, ale přijde mi to moc peněz…
Ahoj holky,
s hermelínem, kávou a coca-colou také hřeším ![]()
Sunny - je super, že jsi optimista a bereš život se vším, co přináší. Moc ti fandím, ať jsi brzo mezi těhulkami
![]()
Holky, já od včera zase špiním…achjo…dokonce jsem i slabounce krvácela takové nitky, tak jsem z toho taková přešlá, ale asi to bylo z námahy - uklízela jsem a taky trochu víc nosila malou
takže mě i tak divně tlačí břicho…no snad je to ok, dr mi ve ČT řekl, že krvácím a špiním z čípku, že vše okolo mimíska je v pořádku…ale stejně mě to vrtá v hlavě ![]()
Ahoj holky, tak jsem se šťastně vrátila z víkendu na Moravě, čekají tam taky miminko v červnu, tak jsme to hezky rozebraly
. Poctivě jsem si vás přečetla, ale né všechno si pamatuji ![]()
Doufám, že jsem na nic důležitého nezapomněla ![]()
Reňulík píše:
Dobré ráno holky![]()
Zítra máme s fazolkou KO, holky já se tak bojíííím!! Nejen ráno zubař ale nic mě není, nic nebolí, ach jo…
Ať už je 11a pondělí!
Sunny: za tři měsíce jsi u nás jak na koni, uvidíš
Khi: musíš být opatrná, po takové době snažení, ale to určitě sama dobře víša už se moc těšíme na dobrý zprávičky!!!
a mimís bude ok, neboj ale bolet to bude nabila sis svaly, počítej i s pěknýma modřinkama dnes a zítra se dělajícíma
ale jinak mimís je naprosto OK, neboj
Zítra na tebe budu myslet, zuby jsou fakt otřesný a na kotrole bude všechno v naprostém pořádku!!! Buď ráda, že ti nic není, mě taky nebylo a teď nevím jaký jídlo mi jak sedne a co mě bude tlačit a co ne
a obavy o mimonko mám stejné. Ale pryč. Zítra to oboje dopadne na jedničku ![]()
holky nebojte, zitra kontroly urcite dopadnou dobre, drzim palce. ![]()
s tim domacim utz, ja myslim, ze bych v tom stejne neumela cist, pak bych si neco treba jen namlouvala a zneklidnovala by me to jeste vic. musime tem nasim prtouskum verit ![]()
Holky to je jen ultrazvuk na poslech srdíčka…
přiložíš si to k bříšku a posloucháš…
Marty, neboj, odpočívej. krvavé nitky jsem taky měla ![]()
kattarinka píše:
Holky to je jen ultrazvuk na poslech srdíčka…
přiložíš si to k bříšku a posloucháš…
Aha
. Teď na to koukám a je možný, že to stojí 1 500,–kč, to není moc..
to jsem ani nevěděla, že je to až od 12týdne…
tak to už takový strach o mimi mít nebudu, jako ho mám ted do toho 12týdne…takže ho zavrhuji…
Medul pro někoho málo, pro někoho hodně…pro mě se to zdá moc, jen proto abych si byla jistá, jestli mimi žije…
ničemu tomu nezabrání…
kattarinka píše:
to jsem ani nevěděla, že je to až od 12týdne…
tak to už takový strach o mimi mít nebudu, jako ho mám ted do toho 12týdne…takže ho zavrhuji…
Medul pro někoho málo, pro někoho hodně…pro mě se to zdá moc, jen proto abych si byla jistá, jestli mimi žije…
ničemu tomu nezabrání…
U takového přístroje bych si představovala větší částku, ale nevím… Máš pravdu, každý na to kouká jinak ![]()
Kamarádka ho má z druhé ruky za poloviční cenu. nejde jen o to, že víš, že srdíčko bije, ale je to hezký pocit si ho poslechnout ![]()
ale za plnou cenu bych ho asi taky nekupovala. Raději bych si koupila fonendoskop a bylo by ![]()
já jsem si to poslechla na youtube jak to funguje, a zvuk tedy nic moc…
Ahoj Naiunu..jak se vede…koukám o čem teď diskutujete…no a zrovna jsme to s kamarádkou zkoušeli…poslouchat prcka fonendoskopem…má měsíc do porodu…ale slyšet vůbec nic nebylo…je to možné????asi joo… ![]()