Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1026
21.11.10 19:19

Ahojte, tak s hermelínem občas zhřeším :roll: a kdyby jen s ním… kdybych měla jíst jen zdravě tak nevím nevím, asi se moc nenajím, dá se říct, že jím pořád stejně, snažím se jíst víc ovoce a zeleniny + zbytek dodat Femibionem 800 tak snad to mímu stačí..

Holky, zítra budu nakukovat - piště, foťte, už se těším :lol:
Já až za týden :-( ale rovnou dvakrát - v pondělí ke své gyn. a ve středu na screening s manželem (bojím i těším)
Reňuli, ráno si odbudeš to horší a pak už jen příjemné, ale věřím že máš strach, doufám, že mě počas těhotenství nechají zuby na pokoji :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
21.11.10 19:35

Ahoj tehulky!
kavu jsem pila jen ve velke krizi, ale ted v tehu zacinam ujizdet na Caru, je to trosku podobne melte, ale lepsi :) hermelin nejim, ale na colu mam teda poradnou chut, ale odolavam.
Drzim palce k zitrejsim kontrolam, uz se tesim na vase zpravicky!
Ja se stredy asi nedockam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
21.11.10 19:41

Ahoj holčinky…
tak já malinko cole odolávám, kávu sjem sama od sebe přestala pít chvilku před těhu a hermoš nepapám…
A kontrola až 30.11. se nedočkám…je mi tak nějak báječně a já bojim bojim, jestli mimi žije… :zed:
už jsem dokonce přemýšlela o tom domácim ultrazvuku, ale přijde mi to moc peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
21.11.10 20:02

Ahoj holky,

s hermelínem, kávou a coca-colou také hřeším :mrgreen:

Sunny - je super, že jsi optimista a bereš život se vším, co přináší. Moc ti fandím, ať jsi brzo mezi těhulkami :) :wink:

Holky, já od včera zase špiním…achjo…dokonce jsem i slabounce krvácela takové nitky, tak jsem z toho taková přešlá, ale asi to bylo z námahy - uklízela jsem a taky trochu víc nosila malou :( takže mě i tak divně tlačí břicho…no snad je to ok, dr mi ve ČT řekl, že krvácím a špiním z čípku, že vše okolo mimíska je v pořádku…ale stejně mě to vrtá v hlavě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
21.11.10 20:12

Ahoj holky, tak jsem se šťastně vrátila z víkendu na Moravě, čekají tam taky miminko v červnu, tak jsme to hezky rozebraly :mrgreen:. Poctivě jsem si vás přečetla, ale né všechno si pamatuji :oops:

• Sunny, moc ráda, tě tady vidím a moc se těším až ti za 3 měsíce budu gratulovat, zvládáš to úžasně a máš můj obdiv :palec:
  • Lucipajdo, já se taky bojím lítání, chudák ten co se mnou cestuje, ale naposledy jsem se snažila to rozdýchat a povedlo se. Hodinka se dá, tak mysly na miminko a na báječný prodloužený víkend co tě čeká
  • bříško už mi taky narostlo, otázka je jestli jsem nafouklá a nebo je to už těhotenský 8-o. Já si občas ujíždím na kole - kafe nepiju a hermelín jsem jedla příležitostně. Já mam spíš problém s jakýmkoliv jídlem :cry:.
  • já měla o víkendu taky menší problém, začalo mě popíchavat v podbříšku na pravé straně, né nijak hrozně, ale spíš mě to bylo nepříjemné, teď už zase nic, ale trošku plaším :nevim:
  • Marty, bude to dobrý, jen se šetři!!!!!!
  • Katarinko taky bych si ultrazvuk pořídila, jenže otázkou je, jestli bychom ho uměli s manželem používat, respektive tam miminko našli a byli schopni z toho něco zjistit :lol:
  • Khalmati doufám, že už bříško nebolí! Hlavní je, že mimi je v pořádku a ty na sebe dávej pozor, snad tenhle rok nebude velké náledí :-).

Doufám, že jsem na nic důležitého nezapomněla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
21.11.10 20:17
Reňulík píše:
Dobré ráno holky :hug:

Zítra máme s fazolkou KO, holky já se tak bojíííím!! Nejen ráno zubař ale nic mě není, nic nebolí, ach jo…
Ať už je 11 :pocitac: a pondělí!

Sunny: za tři měsíce jsi u nás jak na koni, uvidíš :hug: a už se moc těšíme na dobrý zprávičky!!!

Khi: musíš být opatrná, po takové době snažení, ale to určitě sama dobře víš :andel: a mimís bude ok, neboj ale bolet to bude nabila sis svaly, počítej i s pěknýma modřinkama dnes a zítra se dělajícíma :oops: ale jinak mimís je naprosto OK, neboj :hug:

Zítra na tebe budu myslet, zuby jsou fakt otřesný a na kotrole bude všechno v naprostém pořádku!!! Buď ráda, že ti nic není, mě taky nebylo a teď nevím jaký jídlo mi jak sedne a co mě bude tlačit a co ne :-) a obavy o mimonko mám stejné. Ale pryč. Zítra to oboje dopadne na jedničku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
21.11.10 20:54

holky nebojte, zitra kontroly urcite dopadnou dobre, drzim palce. :kytka:
s tim domacim utz, ja myslim, ze bych v tom stejne neumela cist, pak bych si neco treba jen namlouvala a zneklidnovala by me to jeste vic. musime tem nasim prtouskum verit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
21.11.10 20:57

Holky to je jen ultrazvuk na poslech srdíčka…
přiložíš si to k bříšku a posloucháš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.11.10 21:16

Marty, neboj, odpočívej. krvavé nitky jsem taky měla :huban:

• probíráte ten ultrazvuk na srdíčko? ten angelsounds? Kamarádka ho má, tak občas posloucháme :-) ona se s ním ujiš´tuje, že je vše ok. Má fungovat od12 tt ale ona slyšela až od 14tt. a občas se schová a slyšet není :mrgreen: Srdíčko si i může nahrát :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
21.11.10 21:19
kattarinka píše:
Holky to je jen ultrazvuk na poslech srdíčka…
přiložíš si to k bříšku a posloucháš…

Aha :mrgreen:. Teď na to koukám a je možný, že to stojí 1 500,–kč, to není moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
21.11.10 21:23

to jsem ani nevěděla, že je to až od 12týdne…
tak to už takový strach o mimi mít nebudu, jako ho mám ted do toho 12týdne…takže ho zavrhuji…
Medul pro někoho málo, pro někoho hodně…pro mě se to zdá moc, jen proto abych si byla jistá, jestli mimi žije…
ničemu tomu nezabrání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
21.11.10 21:25
kattarinka píše:
to jsem ani nevěděla, že je to až od 12týdne…
tak to už takový strach o mimi mít nebudu, jako ho mám ted do toho 12týdne…takže ho zavrhuji…
Medul pro někoho málo, pro někoho hodně…pro mě se to zdá moc, jen proto abych si byla jistá, jestli mimi žije…
ničemu tomu nezabrání…

U takového přístroje bych si představovala větší částku, ale nevím… Máš pravdu, každý na to kouká jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.11.10 21:31

Kamarádka ho má z druhé ruky za poloviční cenu. nejde jen o to, že víš, že srdíčko bije, ale je to hezký pocit si ho poslechnout :-)
ale za plnou cenu bych ho asi taky nekupovala. Raději bych si koupila fonendoskop a bylo by :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
21.11.10 21:49

já jsem si to poslechla na youtube jak to funguje, a zvuk tedy nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.11.10 06:58

Ahoj Naiunu..jak se vede…koukám o čem teď diskutujete…no a zrovna jsme to s kamarádkou zkoušeli…poslouchat prcka fonendoskopem…má měsíc do porodu…ale slyšet vůbec nic nebylo…je to možné????asi joo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí