Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych chtěla chlapečka, ale tuším (a všichni v okolí to říkají) holčičku
Holky budu moc ráda, jak se ozve někdo z Ovy. Neznám nikoho kdo je těhu případně s kým bych potom mohla chodit ven s kočárkem:) ![]()
No, my bychom chteli spis holcicku, ale taky mam takovy pocit, ze to bude chlapecek. No, hlavne, ze to bude zdravy. ![]()
Peti, ja bych taky chtela vzit partneru na ultrazvuk. Do Gennetu chodi i pary, tak by se v cekarne necitil blbe. ![]()
Tak já jsem tušila kluka, do 20.tt to tak vypadalo- od r.1940 jsou v manželové rodině jen kluci a ona to holka. Ale teď je těhu úplně jiné, s Týnou jsem měla hromadu"beďarů na hrudi a zádech" a teď nic…Takže myslím, že to bude ten páreček…
Jinak vážně přemýšlím jestli si to chceme nechat říct…U Týny jsem chtěla ale teď nevím… ![]()
Ahoj děvčata, u nás je dnes venku hnus… 6st a prší
. Když jsem čekala syna, věděla jsem na 100%, že to bude kluk- a byl
, no a u dcery jsem si byla jista holkou- a byla. Ani u jednoho jsme si to nenechali říct. No a teď vůbec netuším. Snad, že jsou dvě, tak to je jiné? jo a přítel se mnou na screening jde určo, už se těší na „skřítečky“ ![]()
Birmo jak máš staré děti? ![]()
Při prvním těhotenství jsem si byla jistá holčičkou hned od začátku a ona to byla
. U druhého těh. jsem strašně chtěla také holčičku, ale už podle skladby stravy to bylo jiné. A máme kluka, tehdy jsem to strašně obrečela, kdybych jen věděla jaký bude mazílek.
Teď je to těhotenství podobné prvnímu, tak bych typla holčičku, ale člověk nikdy neví
.
ahoj holky, vsechny zase po delsi dobe zdravim
tak my meli pri prvnim tehu prekvapeni a tuseni jsem nemela naprosto zadny. Porad jsem si rikala, jak to ostatni muzou citit, ja proste to mela tak, ze kdyz se mi zdalo ze jsem porodila holku, tak jsem se k ni pak priklanela a kdyz jsem zase porodila kluka, tak to byl chlapecek. Moc na to teda neverim, a ted… zase necitim nic ![]()
Reňulík píše:
Tak já jsem tušila kluka, do 20.tt to tak vypadalo- od r.1940 jsou v manželové rodině jen kluci a ona to holka. Ale teď je těhu úplně jiné, s Týnou jsem měla hromadu"beďarů na hrudi a zádech" a teď nic…Takže myslím, že to bude ten páreček…Jinak vážně přemýšlím jestli si to chceme nechat říct…U Týny jsem chtěla ale teď nevím…
tak já mám teď plný obličej beďarů,až si říkám,že to není možný.. ![]()
Vůbec dneska nestíhám se vám věnovat.
Nám doktor u prvního těhu řekl, že to bude kluk a tak já celá šťastná se těšila na kluka. Jaké pak bylo překvapení, když mi asi v osmém měsíci ten samý doktor řekl, že je to holka a napodruhé se trefil.
Ještě že jsem všechno kupovala neutrální.
A jak jsem šťastná, že je to holka. Na porodním sále jsem řvala štěstím jako tur, když mi jí dali. ![]()
Teď bych si přála toho kluka - aby byl páreček.
Jsem na to zvědavá. Je to úplně jiné těhu, než s Terezkou, tak si dělám trošku naděje.
Ale hlavně aby byl mimísek zdravý. Na ničem jiném nezáleží.
Ahoj holky, pro tenhle tyden se loucim.
Tesim se na pondeli, az vas budu docitat.
Jsme na baráku u UH a já mám strašnou radost, jelikož manža byl klasicky v práci 7-15 a jak jel domů tak mu volali, že vyfasoval noční takže se tu otočil ani nespal a jede na noční od 19.00-7.00 ach jo
a zítra má moc práce a lítání a ještě bude hlídat Týnu abych mohla omrknout dárečky takže se ani nevyspí… ![]()
ahoj holky, tak budu reagovat na to, co jste si napsaly.
ja nemam zadny pocit, ze by to byla holka nebo kluk, mluvime o mimcu v muzskem rode, protoze ve francouzstine je miminko muzskeho rodu. pritel ma uz 2 dcery, tak tvrdi, ze to bude zase holka, ze kluky neumi
ja jsem vzdycky chtela 2 holky, ale ted si rikam, ze kdyz toho syna jeste nema… ale hlavne, kdyz mimi bude zdravy, na pohlavi nezalezi.
pritel byl se mnou na kontrole od zacatku az do konce, delala mi i vaginalni ultrazvuk, ale to byl na zidli na druhe strane mistnosti a ja k nemu byla zady a onse dival na televizi, protoze moje doktorka ma ultrazvuk napojenej na telku, takhle tatinci i maminky hezky vidi na velke obrazovce mimika a ona ma tu svoji jen poro sebe a nemusi ji natacet.
jak jste rikali, ze mate hcg v prukazce, to ja ani nevim kolik jsem mela, nerekli mi to, vzhledem k tomu, ze na 1.utz byl videt vacek uhnizdeny kde ma, tak me to ani tak nezajimalo.
medulinka klidne mi tvuj email posli a je preposlu recepty.
tak jsem snad reagovala na vse, co jsem chtela, kdyztak vam to tu jeste necim polepim ![]()
yenkee píše:Yenkee, mám syna 15 let a dceru 14 let…puberta u nás doma vládne
Birmo jak máš staré děti?Při prvním těhotenství jsem si byla jistá holčičkou hned od začátku a ona to byla
. U druhého těh. jsem strašně chtěla také holčičku, ale už podle skladby stravy to bylo jiné. A máme kluka, tehdy jsem to strašně obrečela, kdybych jen věděla jaký bude mazílek.
Teď je to těhotenství podobné prvnímu, tak bych typla holčičku, ale člověk nikdy neví.
GRATULUJI K ÚSPĚŠNÝM KONTROLÁM
![]()
O tušení maminky o pohlaví mimča jsem slyšela taky, ale mě se teda netýká ![]()
Manžela na screening beru určitě s sebou. Vidět prcka naživo je o něčem jiném než z fotky, jsem zvědavá na jeho reakce
prý při kvalitním UTZ už řeknou „na co“ to vypadá ![]()
Luci obdivuji že jste si to nenechali říct. My jsme zvědaví, a taky si chceme ulehčit práci - kupování výbavičky, výběr jména atd.. samozřejmě se na to nedá spolehnout na 100%. Moc se těším.
Reňuli, chápu dobře že jsi z Uh. Hradiště?? Tak to mě to těší ![]()
Holky, přišel manžel, tak končím
Teď jsme se 4 dny neviděli…mějte se fajn a přeji krásný víkend ![]()