Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
872
19.11.10 10:39

Jenže doktor ti tu průkazku nedá,když nebude vše o.k..Tím tě samozřejmě nechci strašit,ale aby ti jí dal musí se přesvědčit se třeba :srdce: tluče..Můj dr mi třeba napsal takový papírek,kde je napsáno,že jsem těhu.,kdy jsem měla Pm a kdy mám TP,kdyby se mi náhodou něco stalo a musela někam k doktorovi.a až ve 3.měsíci mi dá průkajdu¨.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
19.11.10 10:51

tak to ja nemam zadny papir potvrzujici tehotenstvi, ani kvuli zamestnavateli, prej se to tu holt nedelam, takze s tim neudelam vubec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.11.10 10:51

JJ, to vím. Snad bude ok :-) Proto ji nedávají tak brzy, protože je vysoký riziko, že se něco pokazí. už aby byl za mnou ten 12.týden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.11.10 10:53

To je zvláštní. ale třeba to tak udělají v budoucnu všichni doktoři. :lol:
Tady jde o to, že kdybys jela někam např. na pohotovost, tak ukážeš průkazku a doktor si všechno vyčte- ja teda na pohotovosti chrlila z hlavy hodnoty HCG a velikost váčku a bla bla a doktor na mě koukal jako že mi nevěří :D :mrgreen: a nebo mě měl za pošuka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
19.11.10 10:56

Holky takhle vypadá ten papír

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
19.11.10 10:58

Dobré ráno!

Kristy: samozřejmě vééééliká gratulka :wink: Prckovi to moc sluší :wink:

Katuszka: mimi jde na utz vidět cca při HCG min 1000 jednotek. Já měla s Týnkou někdy 3+5 hcg 72, a 5+1 byl vidět váček. Teď s blikavečkem jsem byla na utz 6+4 a bylo i krásně srdíčko :hug:

Holky už dva dny mám zácpu a strašný křeče v žaludku ach jo…Ať už je pondělí, fakt mě přepadla depka jestli je vše ok. Vůči těhu loni je to procházka růžovou zahradou(žádný nevolnosti…)a to mě asi děsí. Vůbec si nepřipadám těhu maximálně tou únavou. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
19.11.10 11:03

Tak minule jsem byla na ko v 4. a pak 8.tt a to už mi dal průkazku takže mi ji te´d určitě dá(pokud bude vše jak má :pocitac: )

U nás(Brno)taky mají vymoženosti jako počítače ale i přesto průkajda je i na zaznamenání pediatra, zubní prohlídky a info pro další dr kdyby se cokoli stalo…jsou divní :pankac:
Luci. mrzí mě že ti ji nedal, vím jak se na ni těším- budu oficiálně těhu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.11.10 11:26

Petulinka- zajimavý papír :-)
já teda zatím nemám nic, kromě neschopenky bez diagnozy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
19.11.10 11:30

Nai aspoň nějaký důkaz,že jsem těhu.. :lol: :lol: Fakt už se těším k doktorovi,i když vím,že až budu v převlékací kabince,tak budu pěkně narvózní.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.11.10 11:36

jj, člověk se těší a pak se mu rozbuší srdce a nervozita je tu. to znám, to nějak zvládneme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
19.11.10 11:38
Nainuva píše:
jj, člověk se těší a pak se mu rozbuší srdce a nervozita je tu. to znám, to nějak zvládneme :D

Musíme :palec: :huban:

Tak já dala péct kuře na zelí,pak ještě oloupu brambor a přemýšlím,že bych začala péct.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.11.10 11:43

Jinak ještě dotaz. slyšela jsem, že spousta žen má jakési tušení, jestli nosí holčičku, nebo chlapečka :mrgreen: Máte nějaké tušení? Já se přistihla, že často o miminku mluvím jako o klukovi, ale chci holčičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.11.10 11:44

taky jsem přemýšlela nad pečením, ale vzhledem k stěhování a rozhrabanýmu bytu doma upeču jen trochu. ale mohla bych jet k mamce a péct :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
19.11.10 11:46

Nai,když jsem čekala Nikču,tak jsem prostě věděla,že to bude holčička..když jsem ležela u dr a on mi dělal UTZ,aby nám řekl co to bude,tak jsem jenom čekala,až řekne,je to holka..Prostě taková intuice.. :palec: no a te´d o mimískovi taky mluvím pořád jako o chlapečkovi,tak uvidíme.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
19.11.10 11:52

Těhulky,přemýšlím,že bych vzala muže s sebou do ordinace,až půjdu na ten screening ve 13tt,přemýšlíte taky o tom některá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí