Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dorlen - možná je ten přístup jiný v tom, že mám soukromou gyndu, jsem u tohoto doktora 3 roky a nemůžu si vynachválit jak přístup, tak i služby. Prošla jsem 2 šílenejma ordinacema
Takže můj dr mi říkal, kde co je a jak je prcek akční, furt se tam hejbal, cucal si prsty, fakt paráda. Ale taky jsem ani nevěděla na co se chci vlastně zeptat, jak jsem byla mimo a jen jsem říkala, že to je úžasný:)
llena píše:
Ahoj holky, po velmi dlouhé době se ozývám, ani jsem se nesnažla dočíst jste hrozně ukecanédneska jse byla na kontrole a jsem 8+5, konečně jsem viděla také srdíčko velikost 2,12cm už jsem zase o chlup klidnější…TP 25.6. 2011
![]()
Gratuluji ke krásné fotečce a k
.
Včera jsme také byli v Ikea v Brně a holky
, těch lidí. Nemohli jsme ani zaparkovat, ale asi po dvou měsících jsem se konečně najedla
. Bylo to taky asi tím, že jsem někam vypadla a byla na „čerstvém“ vzduchu. Dnes je mi opět špatně
, zatím jsem do sebe dostala jen bramboračku a za chvíli jdu pro druhou porci. Už se těším až budu jíst normálně.
Kristýnko buď v klidu, nic těžkého nenos a odpočívej
. Držím palce na kontrole.
yenkee píše:llena píše:
Ahoj holky, po velmi dlouhé době se ozývám, ani jsem se nesnažla dočíst jste hrozně ukecanédneska jse byla na kontrole a jsem 8+5, konečně jsem viděla také srdíčko velikost 2,12cm už jsem zase o chlup klidnější…TP 25.6. 2011
![]()
No tak to máme koukám podobně, z týdne je mi špatně 6 a půl dne…
ale dnes, jak jsem viděla konečně to mrňě v břiše jsem si řekla no co no musim to nějak halt vydržet, hlavně, když mimi pěkně prospívá…
Gratuluji ke krásné fotečce a k.
Včera jsme také byli v Ikea v Brně a holky
Kristýnko buď v klidu, nic těžkého nenos a odpočívej, těch lidí. Nemohli jsme ani zaparkovat, ale asi po dvou měsících jsem se konečně najedla
. Bylo to taky asi tím, že jsem někam vypadla a byla na „čerstvém“ vzduchu. Dnes je mi opět špatně
, zatím jsem do sebe dostala jen bramboračku a za chvíli jdu pro druhou porci. Už se těším až budu jíst normálně.
. Držím palce na kontrole.
lucipajda píše:
pokracovani
To je nádhera, Luci, jaká krásná ručička. Mooooc hezoučká fotka ![]()
lucipajda píše:Lucipajdo opravdu krásné fotečky. Nádherná ručinka.Taky se těším na další kontrolu.
tak prikladam foto
lucipajda píše:
tak prikladam foto
Nádhera, já už chci taky.
Ještě musím přesně dva týdny vydržet. ![]()
Ahoj devcatka, zdravim Vas! Gratuluji vam ke vsem dnesnim uspesnym kontrolam!!! Ani nevite, jak Vam zavidim, ja jdu az 24.11. pripada mi to jako vecnost, bojim se vysledku testu a tesim se na utz
hlavne, ze jsem klidna a vyrovnana ![]()
dekuju. je to uzasny ho takhle videt
uz se taky brzy dockate holky. ja mam dalsi kontrolu prsne za 4 tydny
s temi ruznymi testy, hlavne HIV, ja jsem byla v klidu, protoze jsem nevedela, ze mi je delaji. bylo to na uplne prvni kontrole v 5. tydnu a myslela jsem, ze jeto jen na krevni skupinu. tak jsem se dnes zeptala co mi uz delali a sestricka rikala, to uz mate vsechny testy na nemoci a tak hotovy
tak to jsem rada, dnes to bylo jen na ten down
Hočinky přemýšlím o tom parním hrnci, nemáte někdo zkušenost?
ja ho mam a miluju ho
mrkvicka je z toho uzasna, delam tam treba i kureci prsa s korenim a taky super, nejsou suchy, ja si ho nemuzu vynachvalit
Luci: ta fotečka je mazec
Překrásný ![]()
Holky fakt se toho zubaře bojím, měla jsem zuby v poho ale s Kiki se mi zuby totálně dorasovaly
6 se různě odštíplo, 5 se čistilo přes rok i s kanálky a 6 mi vyhnisala úplně, nechala mi to přes půl roku otevřené a 8 vyrostla a za měsíc se mi třetina vydrolila
Takže se mám na co těšit .-((