Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
846
18.11.10 21:28
Kristýna píše:
ahoj holky
Tak se ozývám po kontrole se samými dobrými zprávami :dance: :dance: :dance:
Mrňousek je v pořádku, krásně dělal na UZ kotouly máchal pacinkama. Jen měřit se mu nechtělo a fotit už vůbec ne, tak fotečku mám, ale dalo to práci a stejně není tak hezky vidět, jako jsem ho viděla já :lol: :lol:
Další kontrolu mám 16.12 a za týden ve čtvrtek jdu na odběry. Ptala jsem se i na prvotrimestrální screaning a paní dr. mi zjistí, jak to je s tím Kolínem a jestli by mi to udělali zadarmo a tak. Trošku složitější problém, nemá s nimi smlouvu. Jinak bych musela do NBK za 1000,– Kč :-(
Ale co, hlavně že je mimi v pořádku a už mám i průkajdu. :dance: :dance: :dance: :dance: :palec:

Jdu vás dočíst. :-D

Ps.: jo a jinak jsem 9+1 a termín porodu mám zatím na 22.6.

Kristy super zprávy :-D . Jen tak dál. Moc pěkné mimi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
18.11.10 22:14

velka gratulace vsem dness uspesnym kontrolam a povedenym fotkam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
18.11.10 22:39

dokonce se nas uz doktorka ptala, jestli chceme znat pohlavi, ale odolali jsme :mrgreen:
to me prekvapilo takhle brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.11.10 23:09

Luci -Fakt už takhle brzy?? Ty jo! A necháte si to říct někdy, nebo až při porodu? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
19.11.10 06:20

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat. Včera jsem volala na krev k dr. a oznámil mi radostnou novinu, že jsem těhotná. Jen na ultrazvuku nic neviděl ještě…nevíte v kterém týdnu to jde vidět????děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
19.11.10 07:31

Ahojky tak to musíš být uplně na začátku tak asi 4týden ale nevím .U mě to tak nějak bylo..Jinak gratuluji a přeji pohodové těhotenbství :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
19.11.10 07:39

ja jsem byla 3 tydny po poceti, tedy cca 5. tyden pocitani od posledni menstruace a uz na utz videl vacek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
19.11.10 07:39

Jééé děkuji moc:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
19.11.10 07:40
Nainuva píše:
Luci -Fakt už takhle brzy?? Ty jo! A necháte si to říct někdy, nebo až při porodu? :dance:

prej se to uz takhle brzy da, ale samozrejme ti to nereknou na 100% spis jen odhadnou. ale my si nechame prekvapeni az do konce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
19.11.10 08:04

prikladam inspiraci pro krestni jmena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
19.11.10 08:12

Holky, četla jsem, že probíráte ty parní hrnce…také o něm uvažuje :think: Ale nevím, jestli ho tak úplně využijem, jak si představuju…Holky, co ho máte, co se v něm třeba dá vařit za jídla???? Myslím jako konkrétně…vím, že maso a zelenina v páře, ale to se zase nedá jíst pořád…
Jdu se mrknout také na babyweb, díky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.11.10 08:30

Čau holky, gratuluju ke kontrolám a k fotečkám.
Já mám zelený tefal a vařím v něm i rýži. Dneska v práci naprd. Já se tak těším na kontrolu 30., ale taky se bojím těch testů na krev 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
19.11.10 08:34

Tuli a co například přesně vaříš v tom hrnci za jídla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
19.11.10 08:42

mam hodne receptu z netu, ale nevyzkousenych, je to ve wordu, takze to tu nemuzu prilozit, ani do soukrome zpravy to nejde, jdou jen fotky :think: ale muzes mi poslat do SZ zpravy tvuj rmail a ja ti to poslu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
19.11.10 08:43

Ahojky,

všem gratuluju k úspěšným kontrolám a h nááádherným fotečkám :dance: :dance:

Já jsem včera přišla domů až v půl devátý, tak jsem vás ani nedočítala, až teď…Konečně že je už pátek, jinak bych to v tý práci nepřežila…Už mě tu drží jen to, že to těhu rychle uteče a já už pak budu jen doma :pankac: (a můžu se tady na všechny slepičky ukdákaný vykašla :oops: )

Omlouvám se, ale musela jsem se trochu vypovídat, nemáme tu zrovna nejlepší vztahy :-x Už se těším, až to v práci zjistí že jsem těhu a vypadnou jim oči z důlků…i když to pomlouvání potom, no je to tu hroznej děs… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí