Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
20.11.10 07:28

Dobré ráno :wink:

Michell: Bydleli jsme 6 let v Brně(VŠ, práce) a v květnu jsem přemluvila manžela že se na mateřskou přestěhujem do Přerova- mám tam byt a rodinu aby viděli malou. V Nedakonicích(4km od UH) máme barák :wink:

No a vzhledem k četnosti prohlídek a porodu v Brně bych se tam ráda do porodu vrátila :wink: Mám Brno ráda, manžel tam má pořád práci… :pankac:

Dnes jedu k našim do Přerova na otočku a vezmu to přes malenovice- CaA, Triumf…a udělám si nějakou radost a navíc nemám žádné dárky a vánoce za rohem :kytka: Navíc má 1.12. narozky tchýně a 14.12. je Týnka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
20.11.10 08:25

Ahoj holky, já to při prvním netušila a mám kluka, teď o mimískovi mluvím taky jako o něm, tak to asi bude Matýsek. Jsem sice trošku zklamaná, přála jsem si holčičku, ale zase si říkám jaká to bude výhoda být růže mezi trním. A kdo říká, že má vytoužená Eliška ještě nebude… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
20.11.10 08:49
Reňulík píše:
Dobré ráno :wink:

Michell: Bydleli jsme 6 let v Brně(VŠ, práce) a v květnu jsem přemluvila manžela že se na mateřskou přestěhujem do Přerova- mám tam byt a rodinu aby viděli malou. V Nedakonicích(4km od UH) máme barák :wink:

No a vzhledem k četnosti prohlídek a porodu v Brně bych se tam ráda do porodu vrátila :wink: Mám Brno ráda, manžel tam má pořád práci… :pankac:

Dnes jedu k našim do Přerova na otočku a vezmu to přes malenovice- CaA, Triumf…a udělám si nějakou radost a navíc nemám žádné dárky a vánoce za rohem :kytka: Navíc má 1.12. narozky tchýně a 14.12. je Týnka :kytka:

Dobré ránko.
V Přerově jsem se narodila. Ale naši se přestěhovali, když mi byly 4 roky :lol: :lol: :lol: Jen taková vsuvka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.11.10 09:00

Dobré ráno, tak já také hlásím plnou hruď beďarů (tzn. holčičku?), už teď oblíknu půlku věcí a ještě musím vybírat ty ke krku :roll:
Jdu se zase babrat v bakuli :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
20.11.10 09:52

Ahoj devcata, vcera jsme byli divadle a vratili se pozde vecer, tak jsem si Vas jen precetla a koukam, ze jste zase probrali uplne vsechno :)
Ja ani nechci vedet, jestli to bude devcatko nebo chlapecek. Myslim si, ze to je jedine opravdove prekvapeni v zivote, ktere mame.
Manzel by chtel kluka a babicky zase devcatko, uz ted vim, ze vsechny „nepotesim“ :) A vybavicka? Tomu prckovi bude stejne jedno co ma na sobe :) hezky den damy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
20.11.10 10:59

peknou sobotu holky,
tak my budeme mit taky prekvapko, uz po druhy a je to super pocit :srdce: . Takze vecicky mam po holcicce, ted bysme radi klucinu, ale kdyz to bude holcicka budeme mit taky radost, pokud by to byl kluk, tak vecicky na rychlo nejaky modry dokoupime, jinak zatim budu jeste neco pro radost porizovat neutralniho.

co dneska varite? ja jsme nejak bez inspirace. Ja budu dneska delat veprovy medailonky se smetanovou omackou a americke brambory, ale co zitra a pak cely tyden :evil: ? nesnasim vymysleni jidla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
20.11.10 11:42

Krásné ránko, děvčátka :-)
No já už od dětství NESNÁŠÍM překvapení, takže já si to chci nechat říct na 100%.. přítel byl na vážkách (to bych si to samozřejmě před celým okolím nechala pro sebe), ale nakonec, že by to chtěl taky vědět :-)
jinak já jsem celý víkend slaměná vdova, Honza přijede až zítra na oběd, takže teď se nějak ošolíchám a v neděli bude guláš (má na něj chuť) a pak mám k věčeři vymyšlený langoše a nebo plněný brambor. knedlíky.. podle toho, do čeho se mi bude chtít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.11.10 12:18

ahoj, teda popravdě mě včera přítel ořekvapil a že si to taky necháme jako překvapení. Valila jsem oči, protože s tím prvně nesouhlasil. a ráno vylezl z koupelny a říká, že si to musíme nechat říct, abysme věděli, jak mu máme před porodem říkat :mrgreen: Takže vůbec nevím :lol:

jinak dneska máme sraz s kamarádkama a večer jedem na pottera do kina a reklamovat dolce gusto :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
20.11.10 14:39
Nainuva píše:
ahoj, teda popravdě mě včera přítel ořekvapil a že si to taky necháme jako překvapení. Valila jsem oči, protože s tím prvně nesouhlasil. a ráno vylezl z koupelny a říká, že si to musíme nechat říct, abysme věděli, jak mu máme před porodem říkat :mrgreen: Takže vůbec nevím :lol:jinak dneska máme sraz s kamarádkama a večer jedem na pottera do kina a reklamovat dolce gusto :dance:

Co to, že vás kávovar zlobí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
20.11.10 14:51

ahojky tase jste toho napsaly, ani si nepamatuju co, akrotát, že řešíte, co to bude, tak to mě taky zajímá, s mahim jsem si myslela že máme holku tak do 20t, pak to byl kluk, no a když to srovnám ted, tak mám uplne jiné chute než předtím a také těch bedaru aj na zádech a tak…to jsem s mahim měla plet jak mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
20.11.10 15:17

Ahoj, můžu se k vám ještě přidat?
Jsem 10+3tt, termín 15.6. Máme už doma dvouletého kluka. Nejdřív jsem vás občas sledovala tak do 6tt, pak jsem pro únavu nestíhala otevřít net, ale teď už je trochu líp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
20.11.10 15:30

ahoj berušky, jen vás chci pozdravit. včera jsem se vrátila z nemocnice, snad vše proběhlo OK. hormony ale pracují neskutečně a každá slabší chvilka propukne v pláč. počkáme s přítelem dva cykly a na ochranu zas kašlem :-P tak snad vám sem brzo napíšu že máme zase // :-) mějte se holčičky a pohlaďte bříška.já to dělám ještě teď - asi preventivně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.11.10 16:28

Ahoj Sunny,držíš se skvěle! Držíme vám palce a po novém roce na to vlítněte! :hug: :pankac: :mavam: :potlesk: Všechno bude ok, uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
20.11.10 16:47

Ahojky holky, omlouvám se, že se ozývám až teď, ale byla jsem na pohotovosti… Jak tu celou dobu pršelo, tak jsem se smekla na venkovních schodech a sjela popředu až dolů, tak jsem chvíli ležela a pak mi to nedalo a jela jsem do nemocnice, pro jistotu.. zatím nekrvácím, ale břicho bolí jako čert… :-( podle UTZ je mimi v pořádku, hýbalo se, srdíčko ok, placenta vypadala taky v pořádku „přilepená“, mám se šetřit, ležet a kdybych začala krvácet, tak šup zpátky… :nevim: jsem tele :roll:
Sunny držím pěstičky, ať se co nejdřív zadaří a koukej nám to tu pak zahlásit :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.11.10 17:17

Khalmati- ještě, že se ti nic vážnýho nestalo. a bude to ještě horší- až začně sněžit a pod.

sunny- posílám pohlazení. Moc na tebe a tomikate myslím. Drž se :huban:

a vítám irču :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí