Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1903
22.11.10 11:05

Taky zdravím nové těhulky :-)
Tak mě dr. řekl že mi bude dělat utz na každé kontrole..a platit nic nemusím.. tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
22.11.10 11:07
chitkitka píše:
zdravím nové holky těhulky :mavam:kovinka2 - mě dělal Dr. UTZ 5.11., a to jsem byla v 8tt+3. Teď jdu na kontrolu 24.11., to budu v 11tt+2, tak doufám, že mi ho taky udělá. Nic mi neřikal, že jsou hrazeny jen 3 :nevim:

mě teď dr. řekl, že jsou hrazeny jen tři uz, asi nějaká novinka, protože dříve mi dělal skoro každou návštěvu a měla jsem i tři fotky, teď nic :-(

• Citovat
  • Upravit
Kathrina
22.11.10 11:08
Katuskaa píše:
Taky zdravím nové těhulky :-)
Tak mě dr. řekl že mi bude dělat utz na každé kontrole..a platit nic nemusím.. tak nevím :nevim:

mě řekl 500 pokud chci pořád, tak to nechápu, dřív to nechtěl

• Citovat
  • Upravit
725
22.11.10 11:08

Já vím, že můj Dr.má v čekárně vystavený papír co všechno se platí. A když si pacientka sama zažádá, že chce udělat UTZ, tak se za to platí, ale nevím, kolik tam má částku (myslím kolem stovky). Asi to má taky každý Dr. jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
22.11.10 11:10
kovinka2 píše:
ahojky holky.už jsem sem jednou psala a nikdo se mě neujal :oops: :wink: já jsem v 10 tt,na Ko jdu až 29.11,a už jsem po jednom zamlklém těhu takže se tak nějak obávám aby vše už bylo v pořádku.Zle je mi tedy fest,už měsíc nemůžu pořádně nic dělat a to mám doma jednoho klučinu-5let.jak já se těším až to přejde a bude mi fajn :dance:
Kathrina píše:
neboj ,mě taky ne :D já jsem v 9tt tedy přesně 8+5tt a jsem nová, zatím si se mnou nikdo nepovídá :D

Ahoj holky :-D , povídáme si všechny se všema, tak se normálně přidejte, přihoďte své dojmy z těh. a jste v diskuzi. Mě čeká UZ příští čtvrtek a už se moc těším. Mimi se bude měřit a konečně se také dozvím přesný termín porodu :dance: . I když jsem obě mé děti rodila se 14ti denním předstihem. Těším se, že to bude na léto, to se bude krásně jezdit s kočárkem :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
22.11.10 11:11

kattarinka-já začala krvácet jak blázen a tak jsem jela na gyndu a tam to poznal on.ale plod byl malinký asi jen 4 tt a zatratil se.tak mě ani nečistily,nechali mě přes noc a pak jsme se začali s manžou hned pokoušet.ale co se stresuješ :cert: ,to bude v poho,nesmíš si to přivolávat. :kytka: :srdce:

kathrina-no už jsem tady já :-P

chitkitka-no já tam bylo poprví v 6tt a to mi ho udělal ale musela jsem si ho zaplatit,250kč a 100 fotka a říkal že jsou hrazeny jen 3 a pak si to musíme platit :think: takže jsem odcházela o 500 lehčí.plus nějaké ty vitamíny,ty ani neberu,,jelikož tam je samé B a po tom se prý nejvíc tloustne.no a byl a jsem tam za 800.v pondělín jdu zase,tak se tam zase pěkně vysipu ale jestlimi nebude chtít udělat ultrazvuk tak si ho zaplatím.škrti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
22.11.10 11:13

yenkee-a v kolikátém týdnu jsi?to jo léto bude fajn hlavně až budeme v devátým a budou ty parna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
22.11.10 11:14

Kovinko já jsem po IVF, tak jsem jak šílení z toho ZT, přestali mě z ničehonic nevolnosti, a já hend myslim na nejhorší…
Ale to s těma placenejma utz je mi záhada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
22.11.10 11:16

Ahojky holky, tak to teda čumím… 8-o u mě dr. nechce žádnou kačku navíc, fotku mi dá bez „keců“, každou kontrolu UTZ, i prvotrim.screening mi udělal a taky jsem ho neplatila… to teda zírám na čem všem se doktoři snažej napakovat.. :-? vždyť to, že si sednou k mašině, nanesou kapku gelu a „pojezdí“ bříško přístrojem zase tolik elektřiny nesežere… :roll:
Jinak vítám nové těhulinky, a všem na kontroly držím pěsti ;-)

Příspěvek upraven 22.11.10 v 11:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.11.10 11:16

katarinko- neboj se ZT. tím si vůbec nepomůžeš, akorát se stresuješ. já ho měla minule, vůbec nic jsem nepoznala až do chvíle potratu. Tohle hold neovlivníme, tak musíme jen vyčkávat a doufat, že všechno bude v pohodě :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
22.11.10 11:19

Nai vždyt já už si připadám jak debil… :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
22.11.10 11:19
kattarinka píše:
holčinky vítám vás.....
kovinko jak jsi poznala ZT??? hrozně se toho bojim :zed:
jinak k těm ultrazvukum…mě ho doktor dělá pořád, když tam jdu…a kdyby mi ho náhodou nechtěl udělat, tak si o něj řeknu… :wink:

Katarinko neboj, nesmíš se takhle stresovat. Já to nepoznala vůbec, snad jen, že mě nebolela vůbec prsa :-( . UZ už od začátku byl divný, ale říká se, že když proděláš ZT většinou se už neopakuje.
Každopádně přemýšlej o něčem veselém, zajeď na nákupy, to ti zvedne náladu :dance: . Mimi bude OK, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.11.10 11:20

mamulinko :-)ahoj, tebe tady vídám zřídka :mrgreen:
s tím fonendoskopem jsem to spíš jen plácla- ale v devátém by to mělo jít slyšet. Třeba se zrovna mimís nějak blbě otočil :mrgreen: jinak od 3. měsíce bych ten fonendoskop taky nezkoušela :mrgreen: zvlášť u mě ne, protože přes ten špek bych asi nic moc neslyšela- jen střeva :mrgreen:

Jo a s tím ultrazvukem v 11 týdnu - mě holky psaly, že když mi bude vydávat průkazku, tak mi snad UTZ dělat bude, tak jsem taky napnutá jak kšandy a dyžtak zkusím zaškemrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
22.11.10 11:21

Ahoj holky, zdravím vás po víkendu.
Vítám nové těhulky a nebojte holky, brzy zapadnete a budete kecat s námi o sto šest. Nevím, jak vám pomoci se zapojením se, ale kacáme tu všechny se všema.

Máme tabulku s kontrolami a nějakými základními informacemi, tak nevím, kdo to zakládal, ale určitě vám sem někdo hodí odkaz i s návodem, jak na to. :dance:
Taky máme soukromou neveřejnou skupinu na facebooku - v případě zájmu písnu, kde a jak hledat :-)

Tak to jsou asi základní informace. Holky mě určitě rády doplní

Jinak u nás víkend docela pohodička. Včera jsme byli na čerňáku a manžel mi koupil super těhotenské kalhoty. Mám z nich obrovskou radost, ale dostanu je prý až pod stromeček :dance: :dance: :dance:

Strašně mě trápí kašel. Přes den si beru Stodal, ale v noci kašlu a nemůžu už druhou noc vůbec spát. Nevím, co s tím. Skoro nic si vzít nemůžu, ale trápí mě to hrozně moc, tak kdybyste měli nějaký nápad, tak sem s ním.

Jdu si vás dočíst. Určitě tu bude slohové cvičení  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.10 11:22

Ahoj holčiny,

píšu po náročném víkendu. Byli jsme u přítelových rodičů a u jeho babičky, slavila 85 narozeniny. Ale mám toho teda plné zuby a dneska jsem zůstala doma z práce, abych si odpočinula.

V sobotu ráno jsme měli úžasnou cestu, jeli jsme po staré silnici, abysme nejezdili pořád po dálnici a před Prostějovem nám letěl přes silnici bažant. Samozřejmě jsme ho trefili. Holky já se tak šíleně lekla, že mě samozřejmě rozbolelo břicho a celou cestu jsem řvala jak malé dítě. Ale ani jsem nevěděla proč, prostě mě to bylo příšerně líto, že jsme ho trefili. Asi hormony pracujou.

No a večer jsme šli s přítelem večer na hřbitov, drahoušek zapomněl říct, že je to pěkných pár km (cesta tam i zpátky trvala dvě a půl hodiny) a měla jsem toho dost. Ke konci jsem myslela, že zůstanu někde sedět na lavičce, jak se mě zase rozbolelo břicho a hlavně v kříži.

Včera jsme naštěstí nic nedělali. Byli jsme u té babičky, tak jsem si dala dva zákusky, sladké mi vůbec nejede. Ale dostali jsme kus uzeného a to si dám. Od budoucí tchýně jsem dostala čaj pro těhule a časopis Máma a já. A strýčci a tetičky od přítele gratulovali.

V noci mi bylo příšerné horko, je mi nějak divně. Horko mi je pořád, tak se změřím a mám 37,3. Tak doufám, že se z toho nebude něco klubat. Jinak ze ZT mám taky strašný strach, už jsme si tím jednou prošli a úplně se děsím poradny. A do 2.12. ještě daleko. Snažím si říkat, že je všechno v pořádku, ale stejně jak budu mít po, tak mi spadne obrovský kámen ze srdce. A s těma uzv.: fakt jsou pojišťovnou hrazeny jen 3, všechno ostatní je nadstandard. Mě teď naštěstí bude čekat, ten je v rámci pojišťovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí