Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
medulinkax píše:Kathrina píše:a odkud jsi?
já jsem o tom přemýšlela a ty UZ si asi zaplatím, i když přemýšlím stále, ale asi si nechám udělat všechna vyšetření co jdou, i když to bude asi balík
z Kladna
Kočárek nám budou kupovat naši. To jsem byla příjemně překvapená, my si ho máme jen vybrat. Tak kočárek asi pojede k nim. Mají velký dům, tak ho mají kde dát a u nás by musel být ve sklepě a to se mi moc nechce, tam strkat nový kočárek.
Jinak já mám tři bodýčka s Medvídkem Pů. Jsou na zimu, na půl roku, s dlouhým rukávem a to jsem si udělala radost po té první kontrole. Od té doby už jsem ale jinak nic nekoupila.
vero27 píše:
ja si take rikam ze spise az v unoru a urcite postupne at si to clovek vice uzije ze?.-)
jste tu nekdo OSVČ? take mate bordel v tom jaka vubec bude materska a kolik si platit? je to bida jak to zmenili:-(
OSVČ bohužel nejsu, takže v tomhle neporadím. Já jsem zaměstnanec.
Ahoj holky,ráda bych se k vám přidala.Termín budu mít, když vše bude OK asi nějak ke konci června.Na kontrolu jdu 24.11. a jsem 9tt.
Meduli gratuluju. A hele, neuraž se, ale mimi na té fotce vypadá jak ufonek. Fakt roztomilý ![]()
Kathrina píše:medulinkax píše:z KladnaKathrina píše:a odkud jsi?
já jsem o tom přemýšlela a ty UZ si asi zaplatím, i když přemýšlím stále, ale asi si nechám udělat všechna vyšetření co jdou, i když to bude asi balík
Tak třeba ten screening v 1. trimestru se dá sehnat v Praze zadarmo, to máš kousek, tak alespoň něco ušetříš
. Ale je to na nic takhle to platit ![]()
artep08 píše:
Ahoj holky,ráda bych se k vám přidala.Termín budu mít, když vše bude OK asi nějak ke konci června.Na kontrolu jdu 24.11. a jsem 9tt.
tak to jsme na tom stejně asi. já jsem 8+5 dnes ![]()
medulinkax píše:Kathrina píše:Tak třeba ten screening v 1. trimestru se dá sehnat v Praze zadarmo, to máš kousek, tak alespoň něco ušetříšmedulinkax píše:z KladnaKathrina píše:a odkud jsi?
já jsem o tom přemýšlela a ty UZ si asi zaplatím, i když přemýšlím stále, ale asi si nechám udělat všechna vyšetření co jdou, i když to bude asi balík. Ale je to na nic takhle to platit
co je to za screening? TEN do 13tt se dělá snad automaticky nebo ne? zase jsem slyšela o nějakým bioscreeningu, ke zjistí pohlaví už kolem 10tt, takže já už fakt jsem jako blázen
pátrám pátrám… pak jsou prý nějaké testy za 800 navíc.. ale informací mám málo..od dr. vím jen to, že jsou 3 UZ a 2× protilátky, cukrovka, 1velkej UZ v Gennetu a od 36 nebo 34tt kontroly v porodnici..
gabi.design píše:
Já si dávám tuňákovou pizzu, olizuju se až za ušima.
Gabi, obdivuju Tě. Ryby a těhotenství prý nejde moc dohromady. Ale co, každá máme jiný chutě. Já jsem zas včera chodila lízat plnotučnou hořčici ![]()
Caroline81 píše:
Meduli gratuluju. A hele, neuraž se, ale mimi na té fotce vypadá jak ufonek. Fakt roztomilý
Já se neurazím, mě to přijde fakt vtipný
, přemýšlíme s manželem nad novými přezdívkami ![]()
Jinak see holky omlouvám, že jsem se neozvala tak dlouho, ale poslední měsíc jsem bojovala s něskutečnou náladovostí a kolikrát jsem měla sama sebe dost. Měly jste to někdo? Teď už jsem v pohodě. Taky jsme se stěhovali do staronového domu a bylo toho prostě moc. Jinak jsme s Adulinkou nemocný. Aduška se neskutečně těší na miminko, tak musí nějakou panenku miminko přinést Ježíšek, protože ona už chce koupat a chovat a dávat mlíčko z prsenka
Včera jsme psaly dopis Ježíškovi, samozřejmě má přinést miminko. Jo a přidávám fotku našeho drobínka z minulého týdne.
medulinkax píše:Caroline81 píše:Já se neurazím, mě to přijde fakt vtipný
Meduli gratuluju. A hele, neuraž se, ale mimi na té fotce vypadá jak ufonek. Fakt roztomilý, přemýšlíme s manželem nad novými přezdívkami
Meduli fakt super. To bych pak ukazovala v daleké budoucnosti budoucím partnerům.
Ale fakt vtipný. Takovou fotečku jsem ještě neviděla. ![]()
caroline- krásná fotečka. hlavně, jestli už je líp a jsi v pohodě ![]()
já jsem z Kladna