Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kathrina
22.11.10 12:29

já jsem z Kladna

• Citovat
  • Upravit
Kathrina
22.11.10 12:29
medulinkax píše:
Kathrina píše:
já jsem o tom přemýšlela a ty UZ si asi zaplatím, i když přemýšlím stále, ale asi si nechám udělat všechna vyšetření co jdou, i když to bude asi balík
a odkud jsi?

z Kladna

• Citovat
  • Upravit
Kathrina
22.11.10 12:30

vero27, kočár jsem doma neměla a ani teď mít nebudu

• Citovat
  • Upravit
29436
22.11.10 12:31

Kočárek nám budou kupovat naši. To jsem byla příjemně překvapená, my si ho máme jen vybrat. Tak kočárek asi pojede k nim. Mají velký dům, tak ho mají kde dát a u nás by musel být ve sklepě a to se mi moc nechce, tam strkat nový kočárek.

Jinak já mám tři bodýčka s Medvídkem Pů. Jsou na zimu, na půl roku, s dlouhým rukávem a to jsem si udělala radost po té první kontrole. Od té doby už jsem ale jinak nic nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.10 12:32
vero27 píše:
ja si take rikam ze spise az v unoru a urcite postupne at si to clovek vice uzije ze?.-)
jste tu nekdo OSVČ? take mate bordel v tom jaka vubec bude materska a kolik si platit? je to bida jak to zmenili:-(

OSVČ bohužel nejsu, takže v tomhle neporadím. Já jsem zaměstnanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
22.11.10 12:45

Ahoj holky,ráda bych se k vám přidala.Termín budu mít, když vše bude OK asi nějak ke konci června.Na kontrolu jdu 24.11. a jsem 9tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
22.11.10 12:47

Meduli gratuluju. A hele, neuraž se, ale mimi na té fotce vypadá jak ufonek. Fakt roztomilý :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
Kathrina píše:
medulinkax píše:
Kathrina píše:
já jsem o tom přemýšlela a ty UZ si asi zaplatím, i když přemýšlím stále, ale asi si nechám udělat všechna vyšetření co jdou, i když to bude asi balík
a odkud jsi?
z Kladna

Tak třeba ten screening v 1. trimestru se dá sehnat v Praze zadarmo, to máš kousek, tak alespoň něco ušetříš :-). Ale je to na nic takhle to platit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
artep08 píše:
Ahoj holky,ráda bych se k vám přidala.Termín budu mít, když vše bude OK asi nějak ke konci června.Na kontrolu jdu 24.11. a jsem 9tt.

tak to jsme na tom stejně asi. já jsem 8+5 dnes :)

• Citovat
  • Upravit
Kathrina
22.11.10 12:49
medulinkax píše:
Kathrina píše:
medulinkax píše:
Kathrina píše:
a odkud jsi?
z Kladna
Tak třeba ten screening v 1. trimestru se dá sehnat v Praze zadarmo, to máš kousek, tak alespoň něco ušetříš :-). Ale je to na nic takhle to platit :-(

co je to za screening? TEN do 13tt se dělá snad automaticky nebo ne? zase jsem slyšela o nějakým bioscreeningu, ke zjistí pohlaví už kolem 10tt, takže já už fakt jsem jako blázen :lol: pátrám pátrám… pak jsou prý nějaké testy za 800 navíc.. ale informací mám málo..od dr. vím jen to, že jsou 3 UZ a 2× protilátky, cukrovka, 1velkej UZ v Gennetu a od 36 nebo 34tt kontroly v porodnici..

• Citovat
  • Upravit
1427
22.11.10 12:51
gabi.design píše:
Já si dávám tuňákovou pizzu, olizuju se až za ušima. :mrgreen:

Gabi, obdivuju Tě. Ryby a těhotenství prý nejde moc dohromady. Ale co, každá máme jiný chutě. Já jsem zas včera chodila lízat plnotučnou hořčici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
22.11.10 12:51
Caroline81 píše:
Meduli gratuluju. A hele, neuraž se, ale mimi na té fotce vypadá jak ufonek. Fakt roztomilý :-D

Já se neurazím, mě to přijde fakt vtipný :-D, přemýšlíme s manželem nad novými přezdívkami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
22.11.10 13:00

Jinak see holky omlouvám, že jsem se neozvala tak dlouho, ale poslední měsíc jsem bojovala s něskutečnou náladovostí a kolikrát jsem měla sama sebe dost. Měly jste to někdo? Teď už jsem v pohodě. Taky jsme se stěhovali do staronového domu a bylo toho prostě moc. Jinak jsme s Adulinkou nemocný. Aduška se neskutečně těší na miminko, tak musí nějakou panenku miminko přinést Ježíšek, protože ona už chce koupat a chovat a dávat mlíčko z prsenka :-) Včera jsme psaly dopis Ježíškovi, samozřejmě má přinést miminko. Jo a přidávám fotku našeho drobínka z minulého týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
22.11.10 13:02
medulinkax píše:
Caroline81 píše:
Meduli gratuluju. A hele, neuraž se, ale mimi na té fotce vypadá jak ufonek. Fakt roztomilý :-D
Já se neurazím, mě to přijde fakt vtipný :-D, přemýšlíme s manželem nad novými přezdívkami :mrgreen:

Meduli fakt super. To bych pak ukazovala v daleké budoucnosti budoucím partnerům. :-) Ale fakt vtipný. Takovou fotečku jsem ještě neviděla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.11.10 13:07

caroline- krásná fotečka. hlavně, jestli už je líp a jsi v pohodě :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie